Qui Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Niçin herkes potion kullanmak için alchemy seçmeyi şart gibi görmüş? Auction ne güne duruyor. Potion olmadan ne pvp düzgün olur ne pvm ama bunun için alchemy olması şart değil.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 iyi de potion kullanmak için alchemist olmanız gerekmiyor. istediğiniz potion'u parayı basarak alabilirsiniz. gerçi ilk başlarda para biraz sıkıntı olabilir, özellikle başka bir prof. aldıysanız... bir başka sorun da aradığınız potion'ı AH'larda bulabilmek. ama düşünüyorum ki sunucu açıldıktan bir iki ay sonra, level 60'lar çoğalmaya başladığında hem para sorunu kalmayacak, hem de level 60 alchemist arkadaşlar devamlı bir şey satma ihtiyacı içinde olacağından AH'da potion bulma sorunu da olmayacak. bu yüzden alchemist olmayı düşünmüyorum. aynı şey blacksmithing/tailoring vs herşey için geçerli... engineering hariç. zırh mı lazım, silah mı lazım, bag mi lazım parayı basıp alabilirsiniz, zaten çoğu zaman drop item'lar daha iyi olduğundan ona bile gerek kalmaz.. ama gidip de engineer'lara özel item'ları parasıyla alıp kullanamazsınız çünkü engineering skill'i istiyorlar. bu yüzden pvp için en iyisi engineering gibi geliyor bana. ha ama ben zevk aldığım için blacksmithing almayı tercih ediceğim mesela. bu arada us retail'de oynayıp AH'daki potionların durumları hakkında bilgisi olan var mı? aradığınız potion'u bulabiliyor musunuz? yoksa sıkıntı oluyor mu?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ocak 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Benim aklımda başından beri bu alchemy olayı vardı zaten, hunter a super gider diye ama nasıl kasılıyor bu prof.lar hala öğrenemedim =) Herbalism ile bitkileri topluyacam öyle geliştirecem heralde, alchemy ile de potion yapa yapa mı? Bildiğimiz UO skill sistemi gibi yani? Uo ya çok benziyo mesala herb toplarkene mouseover yaptığın zaman çıkan renk önemli veya pot yaparken receipe sayfasında potun yazısının rengi sarı veya turuncu ise skill artıyo yaptığın zaman yeşilse çok nadir artıyor. Bilmiyorum anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mirage, 18 Ocak 2005 21:52 tarihinde demiş ki: iyi de potion kullanmak için alchemist olmanız gerekmiyor. istediğiniz potion'u parayı basarak alabilirsiniz. gerçi ilk başlarda para biraz sıkıntı olabilir, özellikle başka bir prof. aldıysanız... bir başka sorun da aradığınız potion'ı AH'larda bulabilmek. ama düşünüyorum ki sunucu açıldıktan bir iki ay sonra, level 60'lar çoğalmaya başladığında hem para sorunu kalmayacak, hem de level 60 alchemist arkadaşlar devamlı bir şey satma ihtiyacı içinde olacağından AH'da potion bulma sorunu da olmayacak. bu yüzden alchemist olmayı düşünmüyorum. aynı şey blacksmithing/tailoring vs herşey için geçerli... engineering hariç. zırh mı lazım, silah mı lazım, bag mi lazım parayı basıp alabilirsiniz, zaten çoğu zaman drop item'lar daha iyi olduğundan ona bile gerek kalmaz.. ama gidip de engineer'lara özel item'ları parasıyla alıp kullanamazsınız çünkü engineering skill'i istiyorlar. bu yüzden pvp için en iyisi engineering gibi geliyor bana. ha ama ben zevk aldığım için blacksmithing almayı tercih ediceğim mesela. bu arada us retail'de oynayıp AH'daki potionların durumları hakkında bilgisi olan var mı? aradığınız potion'u bulabiliyor musunuz? yoksa sıkıntı oluyor mu? merak ettıgım bır skıllde bu . fazla bılgı edınedım .Bıde lockpıckıng dıe bısey okumustum o olay nedır acıklayabılırmı bırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Smulkin, 18 Ocak 2005 21:53 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Benim aklımda başından beri bu alchemy olayı vardı zaten, hunter a super gider diye ama nasıl kasılıyor bu prof.lar hala öğrenemedim =) Herbalism ile bitkileri topluyacam öyle geliştirecem heralde, alchemy ile de potion yapa yapa mı? Bildiğimiz UO skill sistemi gibi yani? Uo ya çok benziyo mesala herb toplarkene mouseover yaptığın zaman çıkan renk önemli veya pot yaparken receipe sayfasında potun yazısının rengi sarı veya turuncu ise skill artıyo yaptığın zaman yeşilse çok nadir artıyor. Bilmiyorum anlatabildim mi? Anladım, ne kadar zor bi potion yaparsan o kadar hızlı artıyor yani. Peki levella bağımlı/bağımsz mı? Tüm prof.ları kasabiliyor muyuz? Aynı anda kaç profumuz olabiliyor?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 First Aid ve Alchemy de macro yapmış adamım ben. lol ne alakaysa ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 GRALLLL!!! /edit üsttekine alıntı yapmana gerek yok beyahu. [Bu mesaj Eternal tarafından 18 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 2 pri 3 sec trade skili kasilabilyor. Sitede sanirim detayli bir sekilde acikladi yazarlar bunu oraya bakarsaniz daha detayli bilgi alirsiniz. Warriorsaniz %100 almaniz gereken bir skill achemy . Bashka turlu ahanda priest bi buff atsana operim die dolashirsiniz kafaniza 2 tokmak yediinizde kacarsiniz. Guzel yani 3-4 tane sizinle ayni lvl yaratigini warrior ile alabilirsiniz adam gibi pot kulanirsaniz. (ss ww clave stuck oluyor)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar