Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp de potıonun yararı

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Gorusume we yaklasık 1 saatlık arastırmama gore pvpde onemlı yer edınecek bır skıll alchemydır. bırcok potıon sayesınde cogu damagelerden kurtulunabılır, ayrıca damageye gorulur sekılde artıs yapılabılır..ornek potıon wermek gerekırse

Holy protectıon potıon: Absorbs 300 to 500 holy damage. Lasts 1 hour.(paladınden korkan undeadlara gun dogdu :))

Elixir of poison resısstance:Target is immune to poison for 1 min and is cured of any existing poisons.(roguelere dusman bı potıon)

Elıxır of defence: Increases armor by 150 for 1 hour.

Free actıon potıon:Makes you immune to Root, Snare and Stun effects for the next 30 sec.

vb vb.
yanı goruldugu gıbı bunun gıbı damagelerı emen bı suru potıon atakları etkılıyen potıonlar bu sayede pvp olayı bence ıtemlerden daha fazla deıstırıcek olaylarlar

potıon kaynakları:http://www.thottbot.com/?i=6485
Sosyal ağlarda paylaş

bir alchemist olarak dehset pot lar yapiyorum
oyle boyle degil yani potlu olan kaznaiyor

mesela warrior kardeslerimize frost veya shadow oil
1 saat boyuznca vurusunuza frostbolt yada shadowbold atma hedesi keler

yada 2k ile sinirli olarak herhqangi bir buyu tarzini 1 saat boyucna absorb edebilirsiniz

detect invisinizi arttirabilirsiniz
her statinizi artirabilirsiniz
1dakia sanirim armorunuza 1000 ekleyebiliirsiniz

su an kafayi yemis bir sekilde potion yapip AH ye koyuyorum inanilmaz karli bir is 2 saatte satiliyor hersey[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

10-15 tane naptın 2-3dk reuse suresi var potıonların yoksa oyle olsa pvp diye bisimi kalır millet ishal olana kadar potion icer :) bide easywow yaparlar oh [signature][hline]

[Bu mesaj -Ari- tarafından 18 Ocak 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol ultima deil bu:)

alhemy de acayip oömur yer soyliyim cunku potu yapmak icin once scrollunu droplamaniz lazim binde 5 sansa cikma ihtimalleri var genelde

saatler gunler harcadigimi bilirim tek bir sey iicn ve bulamam genelde inanilmaz sansizimdir heh.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 18 Ocak 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
lol ultima deil bu:)

alhemy de acayip oömur yer soyliyim cunku potu yapmak icin once scrollunu droplamaniz lazim binde 5 sansa cikma ihtimalleri var genelde

saatler gunler harcadigimi bilirim tek bir sey iicn ve bulamam genelde inanilmaz sansizimdir heh.

oyunlarda sansım yuksektır . kesınlıkle alchemıst olcam.
zaten zewklı geldıgı ıcın olcam ynaı herbalısm ıle bıtkılerı arastırmak falan. tam benım ısım :)

[Bu mesaj Blinky tarafından 18 Ocak 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alchemy pvp icin super bi secim bende bu yuzden aclhemy kasiyorum zaten 2 3 dk reuse suresi hic koymuyo sonucta sana 1 saat suren bufflar yapiyo bu potion lar. son lvllarda ise ilk gelicek 3000 shadow/fire/frost/nature dmg i absorb eden potlar var dogru sekilde kullanildiginda direk galibiyet sebebi ayrica daha cok dusuk lvl larda gelen bi potion varki superidr hayat kurtariyo bazen swiftness potion :) %50 move spd arttiriyo ve daha sayabilecegim biton sey var pvp seven biri iseniz alchemy kesinlikle almaniz gereken bi trade skill

edit: evet 1 saat gercek zamanla oyun zamani degil
[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay
Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 18 Ocak 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

potionlar yararlida,ornegin hizinizi arttiran potion ictiniz combattesiniz(farz edelim adami arkadan yakalamak icin ictiniz)
Adam bi heal cekti kendine yada bi sekilde hpyi fulledi,sizde de healing potion var icinizden guluorsunuz simdi ben de icicem az sonra diye,ama zikkim iciorsunuz cunku cooldown u var :(
Yani bazi potionlar cakisior,ole iki entarasan ozellik eklicem derken eldeki bulgurdan da olmayin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 18 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 18 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
bu 1 saat gerçek zaman mı oluyor yoksa oyunda daha mı hızlı geçiyor zaman?
BENİ DUYAN VAR MI?
Evet Herşey gerçek zamanlı.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ALchemy kasıcaksan herbalism alıcaksın yani ; gidipte miner olmican dimi. O yuzden herb satılmaması koymuyo asla. Zaten yapabileceğin/ögrendiğin alchemy seviyesinde, hatta daha ustunde herb bulabiliyosun. Mesela Khadgar's Whiskerlar AH de neden pahalı heryerde var diodum ; züper healing e yarıyomuş :)

BU arada potionlar 2 tip.
Buff pot lar ; uzun süreli 10 15 30 60 dakikalık potlar(cooldownluk bi durum yok zaten uzun gidiyolar) Örnek Dedect Demon ( 1 saat boyunca demonlar görünüyo radarda);

Boost pot lar ; Mana ; life yada ikisini birden artıran bilimum potlar. Bunların 2-3 dakka gibi cooldownları var.

Uzun süreli potionlar buff seklinde size defans magic dmg absorb stat hatta crit sansi gibi faydali olurlar ; ama unutmayın ölürseninz hepsi etkisini yitirir. PvP de bu şekil bi fayda olabilir.
2500 life varken züper heal potion icseniz size bi 800 life verir sonrasi allah kerim :)

Not : Her iki tip potionda bence genel olarak caster larda daha etkili ;
Gerek base life ı az olan karakterde iyileştirdiği life %'si gerekse
Verdiği defans, life gibi bonuslar % bakımından bu konuda eksik olan caster lara daha verimli geliyor.

Gerçi 1200 küsür arcane, cold vb dmgları absorb eden potionlarda var ama karşınızdaki school a göre sizde potion olması ihtimalide düşük.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

herb satan NPC ler ama bunları bulmak lazım mesela ben 2 tane görmüstüm undercity nin yanındaki ufak kasabada mageroyal ve onun gibi düsük lvl herb satan bir NPC vardı , Wellands dada liferoot satan bi NPC vardı ama bunlar sınırlı sayıda satılıyo tabi ve pahalı.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 18 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 18 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 18 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
bu 1 saat gerçek zaman mı oluyor yoksa oyunda daha mı hızlı geçiyor zaman?
BENİ DUYAN VAR MI?
Evet Herşey gerçek zamanlı.
tekrar saol[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aklımda başından beri bu alchemy olayı vardı zaten, hunter a super gider diye ama nasıl kasılıyor bu prof.lar hala öğrenemedim =)
Herbalism ile bitkileri topluyacam öyle geliştirecem heralde, alchemy ile de potion yapa yapa mı?
Bildiğimiz UO skill sistemi gibi yani?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ocak 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shadowone, 18 Ocak 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
potionlar yararlida,ornegin hizinizi arttiran potion ictiniz combattesiniz(farz edelim adami arkadan yakalamak icin ictiniz)
Adam bi heal cekti kendine yada bi sekilde hpyi fulledi,sizde de healing potion var icinizden guluorsunuz simdi ben de icicem az sonra diye,ama zikkim iciorsunuz cunku cooldown u var :(
Yani bazi potionlar cakisior,ole iki entarasan ozellik eklicem derken eldeki bulgurdan da olmayin...

sana buff potıonlar dokunmuyorkı pvp sırasında . sehırde ıcersın 3 er dakka arayla zaten 45 dakıkalık potıonlar . cıkarsın dısarı heal potlarını da ıcersın pvp sırasında. tabı bazı potlarda gercekten onemlı zmn etkenı. ornegın +1000 ar weren 1 dklık potıonla heal potıon arasındakı secımın kesınlıkle o sıradakı durumundan anlasılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...