Dowai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ayrıntılı bilgi için ... http://www.guildwars.com/events/faq.html keyleri bulabileceğiniz siteler... http://www.guildwars.com/community/fansite-contests.html bu adresteki linklerdeki sorulara cevap atıp şifre alabilirsiniz...[signature][hline]- Dowai - [Bu mesaj Dowai tarafından 03 Ocak 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]
syh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 fileplanet da key dagitiyor, oradan da alabilirsiniz sadece mail girip register olarak.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
brend Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 key i aldım kayıt fln oldumda grafik arayüzünde sağ üste sürekli bişiyler yüklediğini söylüyor.. toplam kaç mb yüklicek bilen varmı?[signature][hline]freud'un da şöyle bir aforizması vardır:"bir pipo bazen sadece bir pipodur.."
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 toplamda yüzlerce mb yükleyecek ama beklemene gerek yok ille ki, sen oyunu oynarken de yükleyecektir oynayışı yavaşlatmadan. bazı alanlara girene kadar o bölüm yüklenmeyeceği için hemen hemen sürekli yükleyeceği birşeyler olacak.. ama oynamaya başlayabilmek için çok fazla yüklemiyordu hatırladığım kadarıyla, kesintisiz bir bağlantın varsa oyunu minimize edip aynı anda internet'te gezebilir ya da başka birşeyle uğraşabilirsin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dowai Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Brend ciğim bi ara bize uğra bu arada arkadaşlar tanıdığınız oyunu indirenkişiler varsa dosyasını alıp kopyalamanız yükleme olayını azaltır tavsiye ederim brend sende bize urarasan boş cd ilen 2 tane çekerim sana[signature][hline]- Dowai -
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oyunun klasöründe sadece bir dat dosyası var oyunla ilgili dosyaları içermesi muhtemel olan, bende 591mb bu. yine de geçen event'de pvp arenalarına girerken bazen ufak yüklemeler oluyordu. oyunda her alana girmiş birinden çekerseniz bu dosyayı kafi gelecektir herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Cok merak ediorum oyunu umarım güzel bi beta event yasarız[signature][hline]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilginç, önceki event'lerde kullandığım gamespot key'i için "already in use" diyor nedense. fileplanet'tan key almayı da ihmal ettim, kapanmış.. anlaşılan bana da soru soramayacaksınız.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben dün okudum baktım ama key almayı ihmal ettim, acelesi yok nasılsa diye bugün durdurulmuş :(( alabilenlerden fazlası olan varsa rica ediyorum..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
syh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 adamlar yaptiklari hazir buildlar biras daha duzgun olsaymis harika olacakmis. 2-3 saattir tomb of kings den cikmiyorum. arayuz degisiklikleri filan hos olmus. oynicak varsa, karakter; Caelestis Ryn - Me/Elm[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eh elle yapılan build'lerin en azından biraz avantajı olsun istemişler, doğal.. :) arayüz değişiklikleri cidden çok güzel olmuş, oyun çıkana kadar düzeltecekleri birşeyler daha olur herhalde.. yine gayet keyifli bir event geçirdik, bu event'te sponsorum olan dregoth'a teşekkür ediyor, :-) hepinizi gelecek event'te ve oyunda görebilmeyi diliyorum.. (kimseyi göremedim, gördüysem de farketmedim :hmm: )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu bölümü nası görmedim ben ya ühü. ben de guild wars alemlerine akmak istiyorum pls. oyun alımı ile ilgili planları olan varsa burdan sesleniyorum beraber bişiler yapabiliriz. ya da blackrose bey nasıl yaptıını anlatsın falan. ya da bekliyelim tr de çıksın ne bileyim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
syh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 6 w/mo, 2 divine healerli asmis partimizle 6 saate yakin kaldik biz arenada, denk geldiyseniz hatirlardiniz eminim. sanirim sirf o grupla 50'ye yakin fame kazandik. bu arada oyun cikis tarihi olarak nisan gibi soylemler geziyor ortalarda, daha bir suru asmis yenilik bekliyorum ben. en azindan bu wbe deki gibi daha duzeltilmis bir quest sistemi olabilir. forza arenanet
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hmm, arena'da takımdaşın birinin ladder birincisi olduğunu söylediği bir partiye yenildik ama dediğin kadar w/mo yoktu diye hatırlıyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Öne çıkan mesajlar