Certhas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Eminim birçok kişinin haberi vardır ama olmayanlar da bu lezzetle tanışsın diye konuyu açma gereği duydum. İçinde sütlü ve kakaolu fındık kreması bulunuyor. Kruvasanın içine doldurup yemesi çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 rejimdeyim kardeş sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 aradığım lezzet. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şaka şaka leş gibi bişeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sarella yazmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Bir süre önce denemiştim ama çok sevemedim. Nedense hiç biri Nutella'nın yerini tutmuyor. Birde Skippy fıstık ezmesi Türkiye'de pek kolay bulunamıyor ama onun yerine Calve fıstık ezmesi alıyorum ki off off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar