Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW fos çıkacak gibi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Quel-Thul, 18 Ocak 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
wow en tecrübeli ellerden çıkıyo, blizzard yeni yetme bi firma değil ne yaptıklarını biliyolar herşeyin farkındalar hatta bu forumu da okuyolar şuan, önlemlerini alıyolar
WOWW BOMMA OLACAK
temennim öyle olması zaten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 18 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
gnomelar warcraft dünyasında dwarf ve goblin gibi teknolojiye ağırlık verenler,bence gayet güzel olmuş ,bir yandan büyü gelişirken bir yandanda teknoloji gelişicek mantıklısıda bu zaten

Eh o zaman Yakında Kaleşnikof tüfekler Tam otomatik AUK lar el bombalarından tut tanklara, savaş ucaklarına kadar herseyıde beraberınde getırırler...mantık teknolojinin artmasındaysa o halde tüfekli tanklı savaslar da olmalı yakın gelecek ıcınde ! hal bunu gosterırıken Teknolojı gelısecekse artık oyun fantastik bir yapıdan cıkıp günümüz insanının zamanına ayak uydurmalıdır.... senin dediğin manıtıga dayandırmamız gerekırse....

Tabi bu senın fıkrın saygı duyarım fakat boyle guzel bır dunyaya teknolojının sokulması kadar gereksız bır sey yok! Tam anlamıyla el değmemis bir ormanı baltalamaktan oteye gıtmemıs! baska bır deyişle bir çuval inciri mahvetmişler... ama yinede güzel! Çünkü ben O robot yarışlarının oldugu çöü gördüğüm zaman gözümü yumdum yoluma devam ettim, o metroya bindiğim zaman aklıma baska seyler getırmeye calıstım taa kı varacagım yerde kendımı bulana kadar, kısacası boyle teknolojık seylerı gordugum zaman gormemezlıkten gelmeyı tercıh edıyorum! sırf oyundan sogumamak ıcın.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 18 Ocak 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
Oyunda bi çok sevimlilik unsuru var ; gnomlarda bunlardan biri bence.

işte sevimlilik unsurlarına hıc bı dıyecegım yok yanı benım gnommlar la alıp veremedıgım bıseyde yok dıger ırklar gıbı olsalar amenna! özellikleri benı rahatsız edıyo sadece benı degıl bı cok kısı de bu konudan ıcten ıce sıkayetcı ve artık katlanıyorum bende bu ınsanlar gıbı....
Sosyal ağlarda paylaş

gnomelerden neden rahatsız oluyorsunuz bu 1 2. olay ise orda teknoloji denırken sız baska bırsey anladınız heralde tank ucak ne alaka onuda anlamadım oyunda belli başlı şeyler var nedır gnomelerın yer altından gıden metroları gibi ki bu bence aşırı birşey değil insanı oyundan sogutmaz en azından yani ben suana kadar bundan yakınan insan görmedim çok basit birşey bu ha bu arada dwarflar tekno yönünden gelişmiş değildirler sadece madencilil yönünden iyiler [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 18 Ocak 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 18 Ocak 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela binebildikleri o robot kuş(Uo daki orn a benzeyen o neydiği belirsiz metal yıgını) sonra subway, tüfekler, çöldeki robot yarışları ! finish bayragı falan var içerde robotlar yarısıyo ! ormanda ılerlıyosun bı bakıyosun koskoca bii yaratık görüyosun yanına yaklasıyosun yaratık degılde onun metalden yapılma bir ŞEY!!!! oldugunu goruyorsun....
yani heves kaçıracak herşey bu gnomların başının altından cıkıyo! hatta bunu gnomlara yuklemek yanlıs olur cunku yaratıcıları blizzarda yuklemek gerekır... gnomlar olsun ama büyülerin kılıcların kalkanların gizemli özelliklerin okculugun oldugu süper bi dunyaya golge düşürecek ozellıkler olmasın Derim ben....benım fıkrım bu yonde.....
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün bu bahsettiklerin oyunun şirinlikleri.
Gnomelarda gerekli yaptıkları şirinliklerde.
Emote larıda kaldıralım o zaman.Oyun için espri içeren replikerde kalksın.Bu oyun bir tarz işte.İlla karanlık bi tarz yaratmak zorunda degil insanlar.Gnomeları sevmiyosan Horde olabilirsin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda /silly diye bişey var yani dimi :)
Silly joke olduktan sonra makina yapmış falan bişey değil.

Bence Irk farklılıkları , icat vb. şeyler oyunda çeşitlilği sağlayıcı unsurlar. Çeşit arttıkça dengeyi sağlamak zorlaşır , blizz in amacı bu çok bilinmyenli denklemi oluşturup , dünyayı kurup daha önemli olan dengeyi sağlayabilmek.

Bazı horde arkadaşlar Taurenlerin kaşınmasından şikayetçi bazısıda gnome larin sevimli icatlarından hehe.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

1.si dwarflar hakkında bişi söylemedim
2.si gnomların yarattıkları teknolojiyle replikleri bir tutmak yersiz olur.Çünkü 2 si arasında bir baglantı kuramadım ben. Replikleri mimikleri hareketleri konusma tarzları dansları doğallıgını yansıtıyor....ve renk getirmiş oyuna en güzelinden....eğlenceli kılıyor.
3.sü 3 ayrı clasta 3 ayrı kişilik değiştirdim. mage warlock warrıor gibi.... elf ve ınsan olarak fakat en sonunda kararımı Horddan yana yanı shaman orc olarak kullandım onunlada çölde robot yarıslarına raslayınca lanet olsun dedım!

yanı ben sadece ıcımde kalanı soyluyorum bu bı ısyan falanda degıl dusunduklerımı bısekılde yansıtmam gerekıyordu ve burda paylastım! amacım yerden yere vurmak wow ıcındekı ırkcılıgı ateslendırmek falanda degıl! gnommlara lafımda yok tek rahatsızlıgım ı zaten belirttim.!
Sosyal ağlarda paylaş

aslında inkar etmemede gerek yok
o muhtesem gnome dansına ragmen küçücük boylarına ragmen kosarken sankı yerde kayıyomuscasına ilerlemelerine ragmen bir türlü ısınamadım bu gnommmmlara

eger bı gun undead olmaya karar verırsem ilk işim bi gnome yemek olcak ! hatta işi biraz daha ileriye götürüp
"gnom Busters" kısa adı "GB" olan bir guild kurup Gnome ticareti bile yapmak istiyorum!
tabi undead olma ihtimalimin 1.000.000 da 1 oldugunu düşünürsek o da bir hayal olarak kalacaktır.

:P

yani ayrıca ilk yazmıs oldugum yazıda benım bu oyun hakkındakı dusuncelerımın ne yonde olduguydu! oyun hakkındakı dusuncelerımı dıle getırmiştim TOPİĞİN içeriği çatısı altında bir yazı yazmıstım! bu gnom olayına nıe bukadar takılındı anlamadım

[Bu mesaj TOSA tarafından 18 Ocak 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 18 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 18 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
gnomelar warcraft dünyasında dwarf ve goblin gibi teknolojiye ağırlık verenler,bence gayet güzel olmuş ,bir yandan büyü gelişirken bir yandanda teknoloji gelişicek mantıklısıda bu zaten

Eh o zaman Yakında Kaleşnikof tüfekler Tam otomatik AUK lar el bombalarından tut tanklara, savaş ucaklarına kadar herseyıde beraberınde getırırler...mantık teknolojinin artmasındaysa o halde tüfekli tanklı savaslar da olmalı yakın gelecek ıcınde ! hal bunu gosterırıken Teknolojı gelısecekse artık oyun fantastik bir yapıdan cıkıp günümüz insanının zamanına ayak uydurmalıdır.... senin dediğin manıtıga dayandırmamız gerekırse....

Tabi bu senın fıkrın saygı duyarım fakat boyle guzel bır dunyaya teknolojının sokulması kadar gereksız bır sey yok! Tam anlamıyla el değmemis bir ormanı baltalamaktan oteye gıtmemıs! baska bır deyişle bir çuval inciri mahvetmişler... ama yinede güzel! Çünkü ben O robot yarışlarının oldugu çöü gördüğüm zaman gözümü yumdum yoluma devam ettim, o metroya bindiğim zaman aklıma baska seyler getırmeye calıstım taa kı varacagım yerde kendımı bulana kadar, kısacası boyle teknolojık seylerı gordugum zaman gormemezlıkten gelmeyı tercıh edıyorum! sırf oyundan sogumamak ıcın.....
tamam makineli tüfekler savaş uçakları falan oyunun masalsı havasını bozar ama yinede gnomelerin şirin teknolojileri oyuna yakışıyo,zaten bliiz oyunu yaparken farklı bir teknoloji mantığı çizmiş dediklerini asla göremeyiz oyunda yani merak etme[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 18 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
gnomelerden neden rahatsız oluyorsunuz bu 1 2. olay ise orda teknoloji denırken sız baska bırsey anladınız heralde tank ucak ne alaka onuda anlamadım oyunda belli başlı şeyler var nedır gnomelerın yer altından gıden metroları gibi ki bu bence aşırı birşey değil insanı oyundan sogutmaz en azından yani ben suana kadar bundan yakınan insan görmedim çok basit birşey bu ha bu arada dwarflar tekno yönünden gelişmiş değildirler sadece madencilil yönünden iyiler
dwarflara wowda ayrı bir portre çizmişler w3de teknolojiye ağırlık vermiş olarak karşımıza çıkmışlardı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 18 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
ilke sen kore betada oynadın onu da unutma serverlar bii kaç bin kişiydi ve single playerdan fazla bi farkı yoktu, ben eu betada oynayım gel bi daha izle sen :)
edit: korelilerle anlaşamıyodun zaten npcden farkları yoktu

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 18 Ocak 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]

2 kafa adam buldum =)
Ama evet, adamlar ağır öküzdü yani[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gnome lara gelince, bence çok güzel olmuşlar, oyuna ayrı bir renk olmuş. Gnome dediğin de öyle mucit işte, adamlar metroyu bulmuş eheh =)
İyi fikir yani ben beğendim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...