suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Abiler çıldırıcam... bilgisayarda oyun oynarken belirli aralıklarla , süre tutmadım ama yaklaşık 10 dk da bir windows'a atıyor beni. bugün sırf bu yüzden cs go oynarken kombatın ortasında attı yine ve bende sinirden klavyeyi kırdım. Neden olur bu yahu? altta bir program filan mı çalışıyor , çalışırsa nasıl bulurum bu programı? virüsmüdür? inmidir cinmidir? nedir abiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 sahjekase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 oyuna girdikten sonra görev yöneticisinden explorer.exeyi kapatsana, merak ettim öyle de atıyor mu. bi de kendim denemedim ama kasperskynin security scan diye ücretsiz şeysi vardı, onu da deneyebilirsin antivirus programın yoksa. veya birinin deneme sürümünü indir ne bileyim. bi de altta garip bi program çalışıyorsa da bi ss falan atarsan görev yöneticisinden daha iyi yardımcı olabilir insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ekran kartı kesin atidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 csgoda ben de 2 klavye kırdım şimdiye kadar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 CS'de ben de bir masa kırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Oyundan atması kötüymüş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 win8.1 de skype a atıyodu beni de. Touchpad i kapatınca sorun çözülüyodu. Touchpadte bi kısayolu var heralde. Laptopsa dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 hocam masa kırınca oyundan atmadı mı dfxpj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar