karareis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Uzun bir aradan sonra bi girim bakim yenilikleri gorim dedimde bi kac sorum var 1-Bu combat konusunda koklu degisiklikler olacak deniyordu gordugum kadarıyla degisem pek bi sey yok varmı degisiklikler ve ya olacakmı 2-Bu uzay olayı hakkında yorumlarınız neler.Neler yapmıs soe bi seye benziyomu kesin almamız gerekirmi yoksa daha beklesekmi 3-npcnin birinden sarı bi cristal cıktı jedi saberlarında filan kullanılır dio ne ise yarar bu satılırmı yenilirmi jediylıkla yakından uzaktan alakam yok oyun icinde satılırsa kaca satılır nerde satılır 4-Kalabalık yerlerde genellikle client crush olamaya basladım soenin forumlarına filan baktım hic ilgilenmiyorlar herseyi denedim ekran kartının yeni surucusunu yukledim directx degistirdim fullscan yaptım clienti bi daha yukledim ama hala oluo bu soruna bi cozumu olan var mı sorularım sidmilik bunlar aklıma gelirse sorarım okuyan herkese tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Combat sistemine denge getireceklerini söylemişlerdi ama daha gelmedi diye biliyorum. Crushlar bendede oluyor full scanla falan minimum düzeyde tutuyorsun. Yapılacak pek birşey yok. İpler Soe'de. Uzayı birkaç güne alıyorum o zaman konuşuruz.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1. 1-2 ay içinde gelecek diye biliyorum... 2. Baya zevkli. SWG ye tam balımlılık diyosan tavsiyedir. max bağımlılık için joystick tavsiye. ama çok havasız bi ortam. 3. renkli kristalse conditionuna göre bi değere satılır renksizse hangi npc den çıkarttığına göre 2.5m a bile satarsın. 4. bi oyunu tekrar yükle bence patchlarını back-up layıp.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benimde bi kac sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. normal swg nin ustune jtl yuklersem yine 6-7 saat patch yapmak zorunda kalır mıyım? uzay da neler yapabilirim (savas..pvp..vs? )yani ilerde 5vs5 rebel/imp savası gorebilir miyim? oyunda jango fett in uzay gemisinden var mi? uzay gemilerinin fiyatlari ne kadar?yani gidip crafter adama bana en kral uzay gemisini yap desem bana kaca patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Öncelikle şu linki veriyim: link Burda pilotlukla ilgili tüm soruların yanıtı var nasıl kasılır naapılır gemiler fln. eğer JTL yi sadece serial olarak alırsan 1 gecelik fln download var cd olarak alırsan 1-2 patch var çok sürmez heralde. Uzay sadece Savaşalım eğlenelim değil. çıkardığın lootlardan baya para kazanıyosun. Uzayda master pilot olunca zaten sadece 3 şey yapacaksın xp kasmak olmadığından loot çıkartmak PvP ve başkalarının görevlerine yardım etmek. o zamana kadar yine pvp yapabiliyosun. Var. oyunda firesprayer olarak geçiyo oyundaki en pahalı gemi. çünkü schematicini lootluyosun uzayda. 12ma satılıyo sanırım. ilk gemi beleş 2. gemi 75k 3. gemi 150k ve bu şekilde gidiyo ayrıca pilotluk seviyene göre her seviye için 25k gemiyi deedden gemi haline getirmek için alıyo örnek y wing probe 25k x wing 50k[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1)resmi açiklama 1 yildan kisa 1 publishten uzun 2)Uzayi çok az oynama firsatim oldu questleri yerdekilerden çok daha başarili. 3)Çok bi para etmiyor colored crystal 4)Ayni sorunu sık olmamakla beraber yaşiyorum.Soe'den kaynaklaniyor bu. way, box jtl mi var sende eğer öğleyse jtlden bağimsiz patchler var gene yükleyeceksin.Filmdeki çoğu gemiyi görmek mümkün ve sanirim bobaninkinide kullaniyorsun.Pvp yapabilirsin ve artik gemi pvpden zarar görmüyor uzayda tamir olanağin var.En kral gemiyi bir anda uçurmak zor parça parça hem skill hemde gemini upgrade edersin ve değiştirirsin.Fiyatlar kalitesine göre deişir.Çok bi para olcağini sanmam.İyi oyunlar Aka Eamer Strider[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu arada buradan skill calculator u indirip pilotluk skillerinde hangi seviyede hangi gemiyi alacağına fln bakabilirsin. pek çok şey için tavsiye ederim template kurmak için fln ideal.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 En kral uzay gemisine gelince. Loot eşyalar craftedlerden hep daha iyi oluyo (benim karşılaştıklarım da ööle genel olarak ta ööle diyolar.) en kral chasis (geminin kendisi) alsan bile ona alacağın eşyaları kendin lootlaman gerek çünkü herkez en iyi parçaları kendine saklıyo satmıyo. daha iyisini bulmak için bol bol loot avına çıkarsın olur biter. Birtek missile launcher countermissile fln gibi parçalar lootlanmıyo onları shipçiden alıyosun.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 cevaplar icin cok tesskur ederim baska sorum olursa sorarım gene saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Malesef yeni bi sorunum daha var.Dun sabaha kadar gayet gusel oynuyodum oyunu arada sırada olan crushlar dısında hic bir sorun yoktu bu son patchtan sonra launchpadde playa basınca ve ya game optionsa girince mavi ekran cıkıo 016f:bff2se73de oe ozel durumu olsutu guncel uygulama durdurulacaktır diye.Cok ugrasmama ragmen sorunun neden kaynaklandıgını bulamadım.Persembe sabaha gayet gusel oynuodum ve patchten sonra bu sorun cıktı baska hic bir programda veya oyunda bi sorunum yok.Persembe sabahından bu yana degisen tek sey bu patch.Varmı buna bi care yada sorunun neden kaynaklandıgını filan bulabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 crushlar oldu diyoan baştan yükle bence. patchlerini back uplamayı unutma[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 önce bi full scan yapsan?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 crushlar zaten bu son oyuna tekrar basladıgımdan beri oluodu ancak eninde sonunda idare edioduda bu son patchten itibaren artık hic giremiyorum mavi ekran alıyorum yokmudur bunun daha basit bi caresi su dosyadan kaynaklanır su surucuden kaynaklanır filan tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fullscan filan yaptım hatta ses kartı ekran kartı hepsinin en son suruculerini yukledim direct xle baya bi ugrastım degisen hic bi sey olmadı biraz daha ugrasım yeter sıkılddım sabaha bakarım artık en kotu silip bi daha yuklicezde o zamanda olmassa kotu olur neyse yardımlarınız icin saolun [Bu mesaj karareis tarafından 14 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 merak ettigim bisi var jtl ile ilgili uzayda olunce gemimiz yok mu oluyo yani yukarda denildigi gibi 12 mil verip firesprayer aldım sora uzayda bi gorev ya da pvp sırasında oldum gemi patlayıp 0 dan mı baslıyorum? bi de misal imp pilot oldum hep overt olarak mı dolasıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yok gemin patlarsa en yakın spaceportun yanında beliriyon neredeyse tüm gemi parçaların %0 olarak. comm yapıp tamir ettiriyon herşeyini. overt olmak için uzayda rebel ve imp gemileri var onlara gidiyon /comm yapiyon overt olcam diyon oluyon baska overtlerle savasiyon.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Eğer oyun içinde veya gezegen değiştirirken oluyorsa aşağıdaki yöntemler işe yarayabilir. Full scan dan sonra program install from cd diye bir dosya oluşturuyor. Ordaki dosyaları oyunun klasöründen siliyorsun. Sonra Cd'den yüklenenleri kurulum cdsi ile yüklüyorsun. Diğerleri patch dosyaları filan yedek varsa kullan yoksa launchpad download edecek. Tabii ki önce launch pad'deki game options'tan borderless window ve windowed version'u tıklıyorsun. Ama ekran çözünürlüğünü 1680x 1024 gibi yükseltmelisin bu şekilde oynayabilmek için. Sonra burada bazi seçeneklerden düşük detayları da seçebilirsin. Ayrıca lod manager de enabled olmalı. Buradaki disabled ise kaldırmalısın. Şimdi görüntü bir hayli küçülecek. Mesela ben 15" monitör kullanıyorum. Ama monitör ayarlarında görüntüyü maksimum derecede genişlettim. 14" monitörde oynuyormuşum gibi oluyor şu an. Bundan sonra inşallah rahat oynarsın. Ayrıca play düğmesine basınca crash olması ile ilgili çözümleri starwarsgalaxies forumlarında bulabilirsin.[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sorunun neden kaynaklandıgını buldum ses kartıyla bi uyusmazlık var ancak pek cok farklı driverla denememe ragmen duzelmedi sadece swgde sorun cıkarıo sesi devre dısı bırakınca calısıo napıcam bulamadım valla baska her turlu oyunda mp3te calısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Millet sanırsam upgrade yükleme süresi biraz abartı verilmiş. Yani tamam 256 Adsl kullanıyorum ama yarım saatte bitti. Dial up ta çok uzun sürmez kanımca. Oyunu alacaklar için internetten sadece serial almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 29.95 dolar nerde 75 ytl nerde.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 su anda 256 adslin durumu ne ben ist bakırkoydeyim 256 ile 2000 ping alıorum adım atamıyorum bırak downloadı duzeldimi acaba bendemi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hala ağır fakat o yüzden dedim zaten ADSL ağırken bile yarım saat aldı diye.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar