Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 inşallah kardeşin dava açar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 rasberry pi ve video kesinlikle hayır ya, 2-3 hafta embedded bilen arkadaşla benzer bişey yapmaya çalıştık ve korkunç sonuçlar aldık. Sıkıntı processing power yetmemesinden çıkıyordu videoyu bi tarafa yollarken. Tuto görmeden yapmam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Skyfire said: inşallah kardeşin dava açar sana Ahahah yav he he. Hic gulecegim yoktu iyi geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 IP camera infrared ledleriyle night vision yapamıyorsa bayağı manasız oluyor, simsiyah oda izlemenin pek bi manası yok, rasberry pi'a infrared night vision yapabilen bi kamera takıp stream almaya çalışıyorduk bi üründe kullanmak için, uygulama buydu, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Chemical said: rasberry pi ve video kesinlikle hayır ya, 2-3 hafta embedded bilen arkadaşla benzer bişey yapmaya çalıştık ve korkunç sonuçlar aldık. Sıkıntı processing power yetmemesinden çıkıyordu videoyu bi tarafa yollarken. Tuto görmeden yapmam eheh Chem +1. Kamera icin degil de baska seyler icin denedim. Baya rezil performansi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Chemical said: baya unutulan bi nokta var, IP camera infrared ledleriyle night vision yapamıyorsa bayağı manasız oluyor, simsiyah oda izlemenin pek bi manası yok. Abi olayi cok yanlis degerlendiriyosunuz sanki. Benim derdim kardesimi gizli sakli izlemek degil. Calisan nasi ofisini izliyosa mesai saatlerinde, ayni o sekilde, kendinin de haberi olacak sekilde izlemek ki psikopat gibi saatlerce izlicem diye bi olay yok. Yapacagim tek sey "ne yaptin" sorusuna alacagim bahaneleri curutmek. Dicek ki abi evi temizledim o yuzden is yapmadim, ben de dicem ki hadi lan deve diablo oynamissin. Budur olay. Amac herseyden kacamayacagini, sorumlulugu mecburen alacagini ogretebilmek. Ha saglam bi adam olsa alirim yanima salarim Londra sokaklarina yasayarak ogrenir ama olamiyo maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 mon baska araclar da var gibi ama..fiyat nedir bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 di said: Chemical said: baya unutulan bi nokta var, IP camera infrared ledleriyle night vision yapamıyorsa bayağı manasız oluyor, simsiyah oda izlemenin pek bi manası yok. Abi olayi cok yanlis degerlendiriyosunuz sanki. Benim derdim kardesimi gizli sakli izlemek degil. Calisan nasi ofisini izliyosa mesai saatlerinde, ayni o sekilde, kendinin de haberi olacak sekilde izlemek ki psikopat gibi saatlerce izlicem diye bi olay yok. Yapacagim tek sey "ne yaptin" sorusuna alacagim bahaneleri curutmek. Dicek ki abi evi temizledim o yuzden is yapmadim, ben de dicem ki hadi lan deve diablo oynamissin. Budur olay. Amac herseyden kacamayacagini, sorumlulugu mecburen alacagini ogretebilmek. Ha saglam bi adam olsa alirim yanima salarim Londra sokaklarina yasayarak ogrenir ama olamiyo maalesef. da sen kamera görür dediğin koşulda kamera göremiyebiliyor, şuan benim odam bana göre aydınlık ama telefonla foto çekmeye çalışsam karanlık çıkacak, o yüzden karanlıkta görebilen kamera işe yarıyo, yoksa ben webcam kullanıcaktım güvenlik kamerası ile sonra farkettim hiç bi bok göremiyor, sürekli odayı aydınlık tutmam lazım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 örnek mesela bu foscam bu telefon kamerası, kamera modülü, ya da kamerayı seçerken bunlara dikkat etmek lazım bi de webcam modülleri o kadar geniş alanı görmüyor, geniş açılı kamera lazım odayı kaydetmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Aynen ir aydınlatmayı sadece gece için düşünmemek lazım. Kameraların ışık hassasiyeti göz kadar yüksek olmaz. Akşamüstüne doğru fln sıkıntı yaratabilecek zamanlar olur. Almışken IR aydınlatmalı al. Onu da geçtim, yarın öbür gün allah korusun hırsızlık falan olsa gece vakti bedavadan görüntü olur elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 di said: Chemical said: baya unutulan bi nokta var, IP camera infrared ledleriyle night vision yapamıyorsa bayağı manasız oluyor, simsiyah oda izlemenin pek bi manası yok. Abi olayi cok yanlis degerlendiriyosunuz sanki. Benim derdim kardesimi gizli sakli izlemek degil. Calisan nasi ofisini izliyosa mesai saatlerinde, ayni o sekilde, kendinin de haberi olacak sekilde izlemek ki psikopat gibi saatlerce izlicem diye bi olay yok. Yapacagim tek sey "ne yaptin" sorusuna alacagim bahaneleri curutmek. Dicek ki abi evi temizledim o yuzden is yapmadim, ben de dicem ki hadi lan deve diablo oynamissin. Budur olay. Amac herseyden kacamayacagini, sorumlulugu mecburen alacagini ogretebilmek. Ha saglam bi adam olsa alirim yanima salarim Londra sokaklarina yasayarak ogrenir ama olamiyo maalesef. fake cam ler var bide yani amaç sadece izlendiğini zannetsin, çalışmaya motive olsun falan ise ufak bide rec ışığı var yapıştırıyosun duvara gerçek gibi gözüküyor ama alakası yok :P 7 dolarmış :D http://www.amazon.com/Outdoor-Security-Camera-Blinking-Silver/dp/B004D8NZ52# http://ecx.images-amazon.com/images/I/51kDvMZx4cL._SL1000_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bu arada iş yerlerindeki ip cameralar eğer ses kaydı da yapıyorsa yasaktır; şikayet edildiği takdirde iş yerine cezası vardır; özel hayat zımbırtısından Kamera olayının güvenlik dışında hiç bir mantıklı yanı yok; kardeşine günlük görev verirsin, yaptı yapamadı ona bakarsın. İş hayatında da böyle değil mi? Kimse bahane dinlemez görev verilir ya yapılmıştır ya da yapılmamıştır. Kendi görüşüme göre bir abi olarak bu tutumun korkunç derecede yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Mevcut hal ve durumdan bi haber olunca ya da neler denendi neler oldu bilmeyince oturdugunuz yerden dogru yanli demek oldukca kolay oluyodur eminim ama yapmayin. Ayni seyleri tekrar tekrar yazdirmayin bana rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Skyfire said: inşallah kardeşin dava açar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Amazon da bir suru 30 pounda var. Hareket algiladiginda foto cekip email atiyor. Telefondan app ile kontrol edebiliyorsun, dilersen kayit da ediyorsun boylece. Ama kameranin kendi icinde kayit alma opsiyonu yok o yuzden bir yere baglayip oradan kayit etmen gerek. Pc olur telefon olur. http://www.amazon.co.uk/Genuine-Wansview-wireless-Microphone-monitoring/dp/B006UCJ64S/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1422704563&sr=8-5&keywords=ip+camera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar