di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Selam, Fiyati cok abarti olmayan, fiyat/performans acisindan guzel bi cihaz bakiyorum. Oyle sirket guvenligi falan degil olay, bizim evin salonuna koyup kardesimi dikizlicem. Haliyle gece gorusu falan gerekmiyo. Dikizlicem derken oyle privacy ihlali falan yok bu arada. Kendi evimin salonu sonucta + gizli sakli olmicak. Sirf cok kaytariyo diye yapiyorum. Izliyorum sansin da isi gucu aksatmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Abi degil misiniz hepiniz ayni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ya butun abiler mi boyle olur ya ahshsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahah. Ya durum baya karisik, yanima da alamiyorum kendine bakamadigi icin. Bu son care oldu artik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 BIRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ayıp bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 IP kamera mi ? Sanmiyorum, o da bildigin kamera, sadece IP ustunden de erisilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 iste bu hic iyi bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 direk foscam ya varsa yoksa foscam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 FI8918W var bende güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Selam, Nedir abi simdi ? Iyisi guzeli hangisi bunlarin ? =) di said: Selam, Fiyati cok abarti olmayan, fiyat/performans acisindan guzel bi cihaz bakiyorum. Oyle sirket guvenligi falan degil olay, bizim evin salonuna koyup kardesimi dikizlicem. Haliyle gece gorusu falan gerekmiyo. Dikizlicem derken oyle privacy ihlali falan yok bu arada. Kendi evimin salonu sonucta + gizli sakli olmicak. Sirf cok kaytariyo diye yapiyorum. Izliyorum sansin da isi gucu aksatmasin diye. di pronet'de çalışıyorum, özel mesaj yolu ile iletişime geçersen, kaliteli bir iç mekan kamerası yönlendirebilirim sana. ipcam tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dealextreme'e bak ucuz on numara ip camler var tr de sacmasapan fiyatlar cekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Chemical said: FI8918W var bende güzel baya. Fiyat ve ozellik olarak guzel gorunduler gozume. (tu) Alan Turk olinca isim fiyasko ama asd. Neyse butun puanlar Chem'e. Abi iste ayip iste diye bik bik edenlere sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 di said: Chemical said: FI8918W var bende güzel baya. Fiyat ve ozellik olarak guzel gorunduler gozume. (tu) Alan Turk olinca isim fiyasko ama asd. Neyse butun puanlar Chem'e. Abi iste ayip iste diye bik bik edenlere sifir. lectre kamera ayarlarım şirketten demiş o da iyi çıkabilir ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Dur ya unuttum adami. Dedim gece gece sacma sapan yazmayayim, ayikinca yazayim, kaldi oyle. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 şimdi çıkıyorum evden, akşam dönücem, detaylı bilgiyi biraz ömde verebilirim akşam ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Fistan said: dealextreme'e bak ucuz on numara ip camler var tr de sacmasapan fiyatlar cekiyorlar Aynen http://www.dx.com/p/easyn-cmos-300kp-wireless-antenna-ip-network-camera-w-10-led-nigh-light-vision-black-152162#.VMN3xkesWn8 http://www.dx.com/p/wanscam-1-0mp-hd-ip-network-camera-w-13-ir-led-pnp-242838#.VMN3y0esWn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ya salonda seks yaparsa kardesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Masakari said: Fistan said: dealextreme'e bak ucuz on numara ip camler var tr de sacmasapan fiyatlar cekiyorlar Aynen http://www.dx.com/p/easyn-cmos-300kp-wireless-antenna-ip-network-camera-w-10-led-nigh-light-vision-black-152162#.VMN3xkesWn8 http://www.dx.com/p/wanscam-1-0mp-hd-ip-network-camera-w-13-ir-led-pnp-242838#.VMN3y0esWn8 wepcamden bozma kamera bunlar, local bir diske kaydediyor isterseniz kayıtlarıda geri izlemek isterseniz diye, fakir işi yani evet :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Masticore said: Ya salonda seks yaparsa kardesin ? Daha ise koyulamadan kriz gecirip kafayi kiracagindan yok oyle bi ihtimali. Sex ihtimalini de eledigimize gore ayip/etik degile geri donebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Ne uzattiniz ya. Salon diyorum salon. Evin salonu, adamin kendi odasi degil. Gununun cogunu annemle gecirdigi salon. Kaldi ki epilepsi hastasi kardesim. Ayip diye bisey yok artik. Hani yazmak istemedikce, gecistirdikce, kriz falan dedikce zorluyosunuz bik bik bik diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 İzlenilen kişi izlendiğini bildiği sürece ayıp diye bişey yok. Gizli kamera değil ki bu. Sokakta mobese var, iş yerlerinde güvenlik kamerası var. Bu da öyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ya şeye dikkat et ama, biraz bilinen kamera almak lazım çünkü update çıkıyor firmware mesela, foscam'lar hacklenebiliyordu internetten update'siz, dx modellerinde bundan kıllanırım ben. bi de bu kameralarla kayıt yapmak için iSpy kullanmak isticeksiniz o yüzden compatible aletler önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 bende edimax ic-1510Wg var.Fakat calismiyor su anda.Durdugu yerde bozuldu meret.Ethernetten baglayinca gosteremiyorum aleti.Velhasili bundan uzak dur. IP kameralarda bir de ethernet ustunden gucunu alanlar var.Ekstra adaptor sikintisini ortadan kaldirir onlar. Bende simdi arastirdim biraz. http://www.cctvcamerapros.com/PoE-for-IP-Camera-s/522.htm bu adaptor.Kullanim seklini anlatmis en alttaki diyagramda. tessel diye bi meret var. https://tessel.io camera modulu var : http://start.tessel.io/modules/camera attigin tas urkuttugun kus hesabindan bu biraz tuzluya gelir heralde.Site fiyatlari biraz ucuk gibi. raspberrypi de cozer bu problemi : http://www.raspberrypi.org/products/camera-module/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar