dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tahmin bilkent.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bilkent iç mimarlık filan sayılmaz ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Aaa :( Tamam o zaman. Sen sayılmaz diyorsan sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ünlem koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Durun İhsan Doğramacı Vakfı'na yazalım da İç Mimarlik bölümünü kapatsın. Sonuçta Moncici sayılmaz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ahahah tutturdum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: ünlem koy ! moncici said: ahahah tutturdum mu :((((((((((( :((( :( hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aferin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Benim bankacılık sınavım var. Boş boş patide takılmayayım da ders çalışayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 devlet okuluna girip, ben bedava okulda okumam diyerek ozele mi transfer oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Evet. Fakir insanlarla muhattap mı olacağım yani, ben ki koskoca ivy, aquila ile aynı forumda takılan bir üyeyim, o ne öyle devlet okulu fakir fakir, ıyyy dedim. Neden para vermiyorum ayol? dedim. Devlet okulundan özel okula transfer oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tüm zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 eğer izmir ekonomi'ye bilkent'in taban puanı düşük bölümlerinden birinden geçmediysen forumu bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 moncici said: eğer izmir ekonomi'ye bilkent'in taban puanı düşük bölümlerinden birinden geçmediysen forumu bırakırım. Dur ben bunu bir alıntılayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy odtü tarihte güzeldi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy'ye niye yükleniliyor : ((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yaşar>izmir ekonomi. ayrıca sabancı ve koç top tier sayılmaz aslında. akademik kadro iyi, bütçeleri iyi ama öğrencisi olmamış okullar halen. önce bi bilkent seviyesine çıkmaları lazım. üniversite hayatı boyunca kütüphaneden hiç kitap ödünç almadan diplo almış kitleler dolu hala sdfgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 moncici'ye el sallıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tembelmiş össyi kazanamamış para vermek zorunda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: moncici said: eğer izmir ekonomi'ye bilkent'in taban puanı düşük bölümlerinden birinden geçmediysen forumu bırakırım. Dur ben bunu bir alıntılayayım. abur cubur bulayım gece uzun sdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 pontipati said: abur cubur bulayım gece uzun sdafg Ben hazırım. sağlıklı beslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 anadolu lisesi çıkışlı olmasına rağmen odtü hazırlığı geçemeyip, zaten tübitak bursu yüzünden yazdığı odtü tarih'i bırakıp tekrar sınava girmek 1.sınıf bir üniversiteyi bırakmak sayılıyorsa arkadaş haklıymış forumu bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kivirma simdi oyleydi boyleydi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 AHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHHA GÜZEL STALK. ama yanlış bilgi. Daha güzel stalkla ve okulu neden dondurduğumu, ardından da neden bıraktığımı bul, ben bırakacağım forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar