Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 dizi sektöründe iş bulmak, hele de erkek isen, bayağı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: senko said: okumadım da 3.sınıf üniversite den çıktım iş bulamıyorum tamamen bahane. benim mezun olduğum üniversite'de 3.sınıf. 4 bile diyebilrsin hatta sdf Allahından bul. Nankör. Çekil kenara ya. ahah yalan mı sektörde bizim üniversite'yi bilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 olm öyle deme lan OKAN ÜNİVERSİTESİ diye üni var OKAN UNIVERSITY, like a semih republic sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ahah onlar daha fena ya istanbulda yolda giderken pideciyi üniversiteye çevirmiş yerler görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ufuk üniversitesi 2. kat daire 5 bölümü mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: ivy said: senko said: okumadım da 3.sınıf üniversite den çıktım iş bulamıyorum tamamen bahane. benim mezun olduğum üniversite'de 3.sınıf. 4 bile diyebilrsin hatta sdf Allahından bul. Nankör. Çekil kenara ya. ahah yalan mı sektörde bizim üniversite'yi bilen yok senin üniversite neresi abi pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 izmir ekonomi diye bir yerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 HAAHAHAHAHAHAHHAKSAJDHAKJDHSAJKH aahsjdakdhsakdjash edit: abi gülmem geçmio durduramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gülme! ASFASDASFASFASFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 çeşme'ye yakındı ama! hanginizin üniversitesi çeşmeye yakın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 adamın üniversiteyle organik bağı var sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Ona gülmüyorum lan ahahahaha Son zamanlarda orada hoca olmuş bir tanıdıktan dinlediklerim sonrasında sizin oradan mezun olduğunuzu duymak. Ahahahahsdkljsakldj Abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: çeşme'ye yakındı ama! hanginizin üniversitesi çeşmeye yakın!!! tabi ki bizimki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben ekonomiye 3-4 defa gittim iş için, güzel yer aslında; çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu arada sacma gelecek ama eskiden sizin universitede kumar oynuyorduk..cin cin cin..insert coin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: çeşme'ye yakındı ama! hanginizin üniversitesi çeşmeye yakın!!! benimki :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Theridone said: ben ekonomiye 3-4 defa gittim iş için, güzel yer aslında; çevresi kötü abi ben böyle rahat, relax öğrenci kitlesi duymadım ya lsadlkajdasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dworgian said: Ona gülmüyorum lan ahahahaha Son zamanlarda orada hoca olmuş bir tanıdıktan dinlediklerim sonrasında sizin oradan mezun olduğunuzu duymak. Ahahahahsdkljsakldj Abi ya ne anlattı çıtlatsana biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 izmir ekonomi izmirdeki son senemde iyi karı yaptı afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: ne anlattı çıtlatsana biraz sdf Yani yok hani tamamen umursamaz tatil kafasında bir kitle ya. Hani çıtlatamam çok da, sanki okul değil tatil köyüne geliyorlar da gönüllü olarak 2 3 kursa yazılmışlar ama kurs baymış çok da umursamıyorlar gibi asşdkaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Siz onu bunu bırakın da Turkish Institute ne zaman açılcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 satmaz ki ya..hepsi boyali hepsi les..bir czech streets etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yok abi czech bize gelmez daha 2. de adamın elini kolunu kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ah ah ..harbi ha dun haberlerde seyrettim gaziantepte adam karisiyla mi ne kavga etmis ? direkt arizali..kadin evden cikmis yuruyor adam 50 mt arkasinda..ters istikamette adamin biri kadinin yanindan gecip adama dogru gidiyor..eleman adami durdurup 1 sn de kasiklarindan bicakliyor ..sonra hic birsey olmamis gibi kadini takibe devam.. bicaklanan adam kalakaliyor ne olduguna anlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ülkenin her şeyi bu kadar sorunluyken kadın erkek ilişkilerinin normal olmasını mı bekliyoruz abi. Cinselliğin Tarihi kitabını okuyun da bağlantıyı kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar