Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Tcpip, 17 Ocak 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Ego için diyen arkadasların eger server actılar ise demek ki kişilikleri böyleymiş demek düşüyor eğer acmadılarsa bilmedikleri insanlar hakkında nasıl yorum yaptıklarına şaşarak yine kişiliklerine yoruyorum. Yani Ego tatmin etmek için ayda en az 200 milyon ödüyorum öyle mi? Oda güzel daha iyi ego tatmin etme yolları var inanın... Peki Dostum bize en yakın ağızdan neden uo server'ı açtığını söylermisin... :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Elbette Birincisi 4 sene ultima oynadıktan sonra bir çok serverda olmayan scriptler yazabildiğimi anladım çünkü daha oncede mirc script yazıyordum inan ki (ister kontrol et) asp gibi sphere script birbiri ile nerde ise aynı. ilk önce bir cok sunucuda görev aldım scripter olarak. Baktım olmuyor tam kontrol saglayamıyorum kendi sunucumu actım ki cok rahat bilgimi oyunculara sunabileyim onlarda eğlensinler. Her zaman eglenen biz olursak eğlendiren kimse olmaz dostum. Yukardakiler gibi sadece ego diyenler olsaydı suan türkiye'de uo sunucusu olmazdı. Bir staff toplantısında Sunucunun Owner'ına sormuştuk Neden server actın? Biz sunucuyu actıgımızda baska uo sunucusu yoktu. dedi ve ekledi Neden osi ye para verip oynatalım ki? Dostum suan uo oynuyorsan yada bugune kadar oynadıysan bunun gibi adamlar sayesinde bunu bil.[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hmm.. pek tatmin olduğumu söyleyemem, ama söylediklerinde biraz ucu açık kalmamışmı :) Hani biraz genelleme yapmışsın, Belki sen belki o bide şu... Türkiyede 100 civarında server açılıp kapandı(Tahmini) bunların en fazla 5'i (gene tahminim) senin dediğin kraterde kurulmaya başlanmıştır diye düşünüyorum... Bilmem hak verirmisin... PS:Eklemek isterim, Oyun Server Dünyasında Ilk düşünce iş ikince planda ise eylence vardır... Bunu dengeleyemeyenler cebinden para öder... (Bu da benim görüşüm)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: TheCoder, 17 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ben oynadığım serverda çok bug olunca çekilin kenara lan öyle değil böyle olur o iş diyerek girdim :) :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 guzel bir giris yyapmisin harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tamam bende bunu ayırt etmeni istiyordum yani Server neden acılır? farklı sey türkiye'de acılan serverlar nie farklı sey? ben ve tanıdıgım 4 sunucu sahibi bu amacla actık ego tatminliği değil yani amacımız biraz online gaming i güçlendirmek ve işe de yaradı suan türkiye'de onbinlerce kişi o.g. takılıyor. Eger bunda %1 faydam varsa ne mutlu bana. Elbette bizlerde böyle eğleniyoruz ama bu ego olayı değil emeklerimizin karsılıgı olayıdır. Fazla edebiyat yapmak istemem ama inanın Türkiye'de de böyle insanlar var ve bişeyler yapmaya çalışıyor bu ister server olsun ister futbol olsun ister farklı bir dal olsun...[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: TheCoder, 17 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ben oynadığım serverda çok bug olunca çekilin kenara lan öyle değil böyle olur o iş diyerek girdim :) euhauhe :) bir ara coook eskiden bir cafe de calısırken beni scp'ter al abi bak yetenekli cocugum kavrarım demiştim. Sen ise seer almıstın neydi adı myth... bişi di unuttum o zamanlar serverın adı. ilk basıydı daha :)[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Tcpip, 17 Ocak 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Tamam bende bunu ayırt etmeni istiyordum yani Server neden acılır? farklı sey türkiye'de acılan serverlar nie farklı sey? ben ve tanıdıgım 4 sunucu sahibi bu amacla actık ego tatminliği değil yani amacımız biraz online gaming i güçlendirmek ve işe de yaradı suan türkiye'de onbinlerce kişi o.g. takılıyor. Eger bunda %1 faydam varsa ne mutlu bana. Elbette bizlerde böyle eğleniyoruz ama bu ego olayı değil emeklerimizin karsılıgı olayıdır. Fazla edebiyat yapmak istemem ama inanın Türkiye'de de böyle insanlar var ve bişeyler yapmaya çalışıyor bu ister server olsun ister futbol olsun ister farklı bir dal olsun... Bi yerde bi konu açılırken herzmn konu'nun ince nokta ve ayrıntıları yazılacak kadar yer yoktur :) Sadece Büyük Çoğunluk(%95) ne ise onun hakkında yoruma tabi tutulup, kalan %5 ise kurnun yanında yanar... :) PS:Unutmayalım Şüpheciliğim hala devam ediyor, Çünkü haklı yada haksız olsanızda, Unutmayın ki Bozacının şahidi Çıkarıcı ilkesine uyuyor olabilir :) PS2:Spnuçta hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz :) (Ciddi anlamda)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Sen varya Tam Fake adamsın ya.. Neyse Kurunun yanında yanmam ben ben suyum... Yakında sorarsınız neden anarcy online sunucusu acılır yada neden lingage sunucusu acılır cunku yakında hepsini acıcam ne kadar yakın 5 ay kadar yakın :) öss den sonra[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 prof olarak çalışanları bilemem ama.Diğerleri biranlık heves.[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 daha sonra çoğu pişman olup sudan sebeplerle emekleri harcıyorlar yazık ya ince düşünürsek çok hak yeniyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Artık sen rekorun doruk noktasına ulaştın.. sana da bişey demiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Tcpip, 17 Ocak 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Sen varya Tam Fake adamsın ya.. Neyse Kurunun yanında yanmam ben ben suyum... Yakında sorarsınız neden anarcy online sunucusu acılır yada neden lingage sunucusu acılır cunku yakında hepsini acıcam ne kadar yakın 5 ay kadar yakın :) öss den sonra Kendi kendime söz verdim artık kasmalı oyun yok diye :) Strategy oynuom artık... eheh... Çünkü şunu anladım kasmanın sonu yok :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eğlenmek eglendirmek bir şeyleri başarabileceğinizi birilerine göstermek olsa gerek bu server sevdası ama çoğu başarısızlıkla sonuçlanmıştır buda bir kesin. Eğlenceden çok size işkenceyi anımsatan bir hâl alırsa bırakın hiç kendinizi üzmeyin buna değmez.. Ultima Online = Oyun Eninde sonunda buda unutulacak...[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sonuc olarak Eğitim Şart![signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Tcpip, 17 Ocak 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Sen varya Tam Fake adamsın ya.. Neyse Kurunun yanında yanmam ben ben suyum... Yakında sorarsınız neden anarcy online sunucusu acılır yada neden lingage sunucusu acılır cunku yakında hepsini acıcam ne kadar yakın 5 ay kadar yakın :) öss den sonra 5 ay içinde her şey açılcak :) güzel bişi aslında ( Bide şu oyun yapma porjesine mi girsek bize gel bana biraz bişiler öğret :D)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: TheCoder, 17 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ben oynadığım serverda çok bug olunca çekilin kenara lan öyle değil böyle olur o iş diyerek girdim :) oda guzel :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bence bir zevlerini tatmin etmek bide playerları tehdit etmek bu çocukluktan beri gelen bi hastalık gibidir :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 şekerini alırım lol :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 o kdr kolaymı :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kolay tabi aç çantasını .remove :P lol anlamaz bile hehe sorada ingame bir olay diyip hatalı page :D i$teee[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 lol sonundaki dil çıkartmayı farketmedin heralde :P[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar