Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 her gece nsa'e yerimi upload etmesin, oyunlarda wireless upload sömürüsü yüzünden 2000 pinge çıkmayayım airplane moduna geçmeden. sadece ben açıp kendim kullanınca kullansın wireless'ı. bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 jb lazım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Settings bacground app refresh den kapa istemediklerini dicem ama biliyorsundur herhalde.. 3g vs yide cell settingsden kaparsin istemedigin appler cell networkunden internete erisemz. Birde settings restrictions da var bir suru kapayacagin istenmeyen service app vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 o tarz şeyleri kapadım da kendi kafasına göre birşeyler yapıyor sabaha karşı, neyin sebep olduğunu da anlayabilmiş değilim. android'de stand-by iken wireless devredışı bırakma seçeneği vardı, bunda olsa onu kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 standbyda otomatik devredisi birakiyor zaten bende ona sinir oluyorum, evde 3g yi kapattigimda o yuzden messenger ile whatsapp filan calismiyor sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 evde iki tane ios tablet var şu yazdıklarının hiçbirini yaşamıyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 windows 8'e saydirmak bitti, sira ios ta mi sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 App luncher'i dosya aramasi icin ayarlayarak. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Laurelin said: standbyda otomatik devredisi birakiyor zaten bende ona sinir oluyorum, evde 3g yi kapattigimda o yuzden messenger ile whatsapp filan calismiyor sinir oluyorum o özelliği devamlı wireless bağlantısı açık olacak şekilde de ayarlamak mümkün eğer android'i kastediyorsan. arcane said: evde iki tane ios tablet var şu yazdıklarının hiçbirini yaşamıyoruz sdf. son tankımla üç düşmanın arasına tam dalmışken BAD NETWORK CONNECTION görünce sitiv'i döndürecek şekilde bağırdım. Oski said: windows 8'e saydirmak bitti, sira ios ta mi sam win8'e saydırma nedeni zaten ios'e benzemeye çalışması, sıralı değil yani birbirinin içinde. di said: App luncher'i dosya aramasi icin ayarlayarak. =P http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/182/814/c81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ios tan bahsediyorum ben, direk wireless i kapiyor hatta su anda onumde ki cok kafa yordum nasil disable ederim bu ozelligi diye, sarj gitmesin diye otomatikmis, toggle i yokmus upload icin itunes dan gir backup over wi-fi yi kapat bu kadar basit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar