yusufunalan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 www.yusufunalan.com Daha önceden bir blog denemem olmuştu... Ama 1 hafta sonra kapatmıştım:) 1,5-2 ay önce bunu açtım... Tasarım yok, tasarıma laf yok:p Şu anda 13 tane yazı var içinde: ASP // Giriş ASP // Döngüler ASP // Class ASP // Class Kullanımına Örnek Bir Uygulama ASP // HTML Tablolarla Resim Oluşturma ASP // MySQL ve Sayfalama PHP // Giriş XHTML // Giriş PHP // Koşullu İfadeler PHP // Döngüler ASP // ADSI Nedir? SQL // Giriş SQL // Fonksiyonlar Yusuf Emre Ünalan www.yusufunalan.com [Bu mesaj yusufunalan tarafından 12 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 senmi yazdın bunları yoksa c/p mi bu sitedekiler?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hepsini bakamadım ama güzeller[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 güzel olmuş tebrik ederim[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tebrikler, bilgiyi paylaşmak üstelik karşılıksız paylaşmak teşekkürden fazlasını hak ediyor ama elimden gelen budur. Teşekkür ederim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gayet güzel bir çalışma tebrik ederim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tebrikler çok güzel olmuş[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 soyadas :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
wook Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tebrikler yaw gayet güzel olmuş[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 güzel olmuş tebrik..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 123)
robinson Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tebrikler, bilgiyi paylaşmak için önemli bir adım[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abim reklam da yaparmış :) Güzel gerçekten tebrik ederim... Ayrıca yusuf cidden yardım sever bir insandır sorularınızı sorabilirsiniz rahatlıkla...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya böyle uzantısı olmayan şeyler nasıl yapılıyor bilen varmı (/yazioku/?2) gibi[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Request.QueryString desen yetiyor ASP de. Ayrıca sayfa adının neden olmadığını soruyorsan, default.asp nasıl olsa ana dosya yazmasan da o dosyayı açıyor o yüzden...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
yusufunalan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Reklamda yaparım :) O uzantısız sayfa değil:) A.Sinan ın dediği gibi basit bir kod sadece... ama uzantısız sayfa yapmak için çeşitli isapi ler internette dolaşıyor...
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 faydalı umarım genisletirsin siteni.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 İlerde ekleme yapıcaksan süfer olmus ama yok arkadas gelemem ben eklemem yeni seyler diyosan berbattt:)[signature][hline]$ozluk | Mail | :: [email protected] Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
yusufunalan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 siteye devamlı yeni yazılar ekleniyor zaten:) Mesela şu sıralar SQL yazıları ekleniyor...
babayigit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 :tebrikz[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: [Bu mesaj babayigit tarafından 15 Ocak 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
yusufunalan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 SQL de Tablo ve Veritabanı işlemleri konulu yazı eklendir...
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Herkez aynı şeyi yazmı$ "tebrikler". Bencede:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Öne çıkan mesajlar