Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Koli yapıcam da, styrofoam ve şu patlayan plastik ambalajdan arıyorum... nereden bulurum? nalbur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ambalajcılar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Nalburda zannetmiyorum olacağını. Kağıt ürünleri satan yerlere sorabilirsin, ambalajcılarda garanti vardır da her yerde bulunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 nalburda yokmuş evet, plastik olandan varmış köpük lazım şimdi =) mekan: gayrettepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 köpük hırdavatlarda vardır inşaat malzemesi satan yerlerde, koçtaş vb yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 toptancilar carsisi gibi bir yerler varsa yakinlarda kesin orada cikar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hallettim sagolun, karton/gazete kagidi/kopuk/ambalaj kombosu hareket etmiyordu kolinin icinde sallayınca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar