stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~525597,00.asp[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Şuradan buyrun; http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~525597,00.asp[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eger o bir hafta sürerse ben de Jennifer Lopez im(Guzin_Apla özentiligi iste:) 1 haftaya sükür dioruz, keske o kadar sürse, keske tatil ziyan olmasa ama telekom bu ve unutmayalım ki "telekom diyorsa yanlıstır"[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya her depremde fiber optik kablomu kopar geçen sene koptugunda 1 ay net yoktu hatırlarsanız.Bisey merak ediyorum acaba bayramda ilgileniyorlarmı bu konuyla :P yoksa vay halimize oss modundaydım tatil bosa gidio..[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Türk Telekomun ve çalışanlarının " Hallediyoruz işte ne aceleniz var? " ve "İstediğiniz her siteye bağlanıyorsunuz daha ne şikayet ediyorsunuz?" şeklindeki yorumları hala internetin ne olduğunu anlamamış olduğundan olsa gerek.[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :| :hrr: ben öldürrüm bunları[signature][hline]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben aradigimda yarm saat urastim düsürdüm bi kasar cikti laf azimdayken suratima kapati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahaha[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 3 gecedir dua ediyorum bu işin arkasındakiler ölsün diye umarım kabul olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aminnnnnnn[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ohh kurban bayramı tatilide geliyor kimse ilgilenmezde ordanda 1 hafta ekleyin etti size 2 hafta.artık mynet'e takılırız hepimiz bi tek ona 40 pingim var :)[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tatilini yalarım onların sanki tatil değilken çalışıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buw +999999[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok iyi geldi sizde kayın telekomaoh be rahatladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 derhal :lol:[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 2 gündür hiç bu kadar hafif ve mutlu hisstetmemiştim hhehehe bide bu linki mail olarak atayım şimdi tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahah süper bir site mükkemmel rahatlıyorusun direk[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evet valla oradaki kablo hadisesini yapmak isterdim telekoma[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi telekoma amma kötümser bakıyorsunuz yahu. Elemanlar anlayışsın olabilir ama yine de çalışıyor herifler . Çok daha kötü olabilirdi bence.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayıp ya o adamları oraya getirenlerin ben .. emi bu ne reziliktir kusura bakmayın marmara deprem oldu bide deniz fazla dalagalı martılarda çok zıcmış bu yüzden yurtdışı bağlantımız pırt oldu dio adiler reziller AHDAKHSDAHSDHKASDVAHDHAJSD deli oldum ya[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kesin telekomda calısıyor arkadas :)[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buw Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mathias, 18 Ocak 2005 19:55 tarihinde demiş ki: abi telekoma amma kötümser bakıyorsunuz yahu. Elemanlar anlayışsın olabilir ama yine de çalışıyor herifler . Çok daha kötü olabilirdi bence. NE ÇALIŞMASI YAHU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu küfret süpermiş ha çok sevdim iyi sitres atarım ben burda lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eaaaahhhh kafam girsin yeter artık beee insaaf[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar