Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kore Open Beta Bitti !!!

Delyyyy

Öne çıkan mesajlar

''How do you do, that everybody of the snail. It had ahead a commercial business anger and description below hazard, the open beta test was ended a final inspection. The open beta service is ended with simultaneously all servers to become knock-down, together focus Short time it could be restricted use of the part web service which excepts a function, but with web site The login and the reservation purchase back it will be able to advance in the normality. Participation that everybody of the snail which it does as a favor to all in meantime open beta test with sincerity Speech of thanks it gives. From formal service it sees all it meets with the features which is developed, Boel possibility It is it will supplicate. Of world work craft team ''

ve işte korece yazılmış mesajın inglizceye çevrilmiş hali , eh sonunda biticekti zaten hepimiz biliyorduk . Hepimiz oyunu cıcığına kadar oynadık gerçi yeterince uzun sürdü ama alışmıştık 1-2 hafta daha sürer diyorduk olmadı ne yapalım euya geçebilirsek geçicez artık . Guild olarak pek bi etkinlik yapamadık ama yinede hepimizin oyundan en iyi zevki aldığımızı düşünüyorum . Neyse tüm DoomGuards üyülerine teşekkür ediyorum umarım euda buluşuruz ...[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

Bitsin tabi ben mekanik ostardıma bindim beta bitti :)

Kardeşim yine UO cu b@p lara satmış bişeyler Eu CD sini alırım artık orda takılırız. Bu arada ben şimdi Eu Cd si falan alsam EU FB ya girebilecekmiyim?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de çok eğlendim. eu betada koredeki kadar zevk alamıyorum açıkcası. süperdi. birlikte bir sürü şey yaptığımız doomguards üyelerine de teşekkürler.

hargath 'çılgın noob rogue'[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Kore anısı eklemek isterim.''Level 34 olduğum zamanlarda gençlik yıllarımda yani ewelyn forest te gittim.Bir warior human level 9 kurt kesiyo bende kurt olarak yanına geldim bu beni mob sandı ve kılıçla vurdu LOL.O anda gülme krizine girdim zate.Sonna tauren shaman a döndüğümde yavaş yavaş geri geri yürümeye başladıki ellerini açarak bişeyler sölemeye çalışıyor. gülmekden gözlerimden yaş geldi.Tabi benim level görünmüyo yaşadığım en komik ve en eğlenceli andı.O anda neler hissetti acaba''[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bide bizim omenın wailing cavernsta assagıdaki suya atlayıp, daha dogrusu atlayamayıp taslara carpması ve ölmesi var eheueh hala gülüyorum aklıma geldikce bide bugün Fave'le(Ari) biraz pvp yaptık hammerfall a saldırdı alliance o uzun hikayede sonra fave dedi portal ac baride orgrimara dönelim bende tamam dedim sonra yanlıslıkla teleport oldum o kaldı orda eheu yine baya güldüm gerci sonra geri dönüp aonuda aldım ama bi 5-10 dakka kaybettik =)
böyle daha birsürü vanılar varda bunlar genelde akılda kalanlar insallah retailde daha bircok anımız olacak birlikte =)
Sosyal ağlarda paylaş

Böhüü, napcam ben şimdi =)
2 gün sürem vardı yawhu, her şeyi ona göre hazırlamıştım :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok sıkılıyorum! SWG yi açtım 3 saat patch yapıcak. Napcam ben ühü. Rome Total War oynıyım bari[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

wailing cavern de devasa son boss u kaydedicem die gamecam i açtıgımdan o kadar kasılmıstıki kompiter asagı atlarken ne oldugunu bende anlamamıstım ama movie de baya iyi gözüküyo eueh. onuda bi ara editleyip koymak lazım buraya. bu arada ashanvale e yaptıgımız son baskının ss leri bende de var baya su koyim hatta bisonraki posta :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...