Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet Kullanıcı adı hatası

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

Konuyu doğru bölüme açtığımı düşünüyorum eğer yanlış yerde ise bölüm yetkilisinden özür dilerim.

Arkadaşlar, dün akşam modemi fabrika ayarlarına geri aldım ve kullanıcı bilgilerimi girdim. Tüm ayarları kesinlikle doğru yaptığımı düşünüyorum çünkü hem IP alıyorum hem de yanması gereken tüm sinyal ışıkları aktif ve gelen/giden veriler çalışır durumda. Buna rağmen internete girerken kullanıcı adı/şifre hatalı uyarısı alıyorum. Modemin müşteri hizmetlerini aradığımda gerekli testleri yaptılar ve modemde problem olmadığını söylediler. Telekom ise konuyla ilgili bilgi dahi veremedi, yaklaşık 4 saat içerisindeki her arayışım servisteki vatandaş ile beraber kurulum yapmalarımla alakalıydı ve en sonunda arıza kaydı bırakıldı. Söverek kapattım telefonu. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ya da önerebileceğiniz denemem gereken bir yöntem var mıdır benim bildiğim?

Not; verdikleri kullanıcı adı ve şifreyi milyon defa teyid ederek denedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, kullanıcı adı alan kodu ve sıfır ile birlikte kullandığın hat, şifre de yine aynı hat numarası ama defalarca denediğim halde yanlış diyor.
Telefona gönderdikleri şifre de öyle. Bunlarda da aynı şekilde ama neden böyle bir uyarı veriyor anlamadım. Hayır, hiç bağlanamasam IP alamam diye düşünüyorum ama girmeye çalışınca da böyle salak bir durum var.
Sosyal ağlarda paylaş

Modem değil ama şunu denedim, eski kurulumun yedeğini almıştım fabrika ayarlarından önce. Onu kurduğum zaman bağlanıyorum enteresan şekilde, AMA sıfır kurulum yapınca ki bilgileri teyid ederek yapıyorum sonuç: KULLANICI ADI/ŞİFRE HATALI

Neyle alakalı bug mıdır nedir bu akşamdan beri çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xtreme_Chill said:

Modem değil ama şunu denedim, eski kurulumun yedeğini almıştım fabrika ayarlarından önce. Onu kurduğum zaman bağlanıyorum enteresan şekilde, AMA sıfır kurulum yapınca ki bilgileri teyid ederek yapıyorum sonuç: KULLANICI ADI/ŞİFRE HATALI

Neyle alakalı bug mıdır nedir bu akşamdan beri çözemedim.

eski konf taki k.adı nı karşılaştırdın mı 0 yok bizimkinde mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunu çözdüm arkadaşlar. TTNet çalışanlarının verdiği şifre hatalıymış. Telefonda görüştüğüm dingiller kullandığım numarayı şifre diye veriyorlardı. En sonunda modemin yedeğini aldığım dosyayı Not defteri ile açmaya çalıştım. Kelime arama ile kullanıcı numaramı yazdım, satırın hemen altında şifremle alakalı bir kod numarası ve test123 yazıyordu. Meğer şifrem test123 imiş.......
TTNetin çalışanları ise telefon numaramı veriyorlardı şifrem diye ki cep telefonuma gelen şifre de aynıydı ben de 2 gündür sabaha kadar uğraşıyorum acaba neden diye. Dingil herifler. Verdikleri şifrenin doğru olup olmadığından nasıl habersiz olurlar anlamıyorum. Nasıl bir sistemleri var anasını satayım. Ülkenin her yeri bug dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...