Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Mac`te Finder için, Chrome tarzı Tab lar ile kullanımı kolaylaştıran, bir sürü ıvız zıvır özelliği olan Xtrafinder diye bir uygulama var. Ama son güncellemelerden sonra, finder ı donduruyor. Elletmiyor. Eski versiyonları da aynı şekilde. Bunun için aynı amaçla kullandığınız bir alternatif var mıdır ? Danke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 TotalFinder kullanıyorum yıllardır. Paralı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Evet, 18 dolar ı basacaktım ama, aynı sorunu çıkarırsa diye bekliyorum. Trial bi deneme yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sorunun çözümünü yazayım, başkasına hayrı dokunur belki. bu ekstra finder uygulamalarını kurunca, finder aralıklarla donup kalıyordu. Bu yüzden alternatif bir program arıyordum. ama toltafinder da aynı hataları verdi. sonuç; user/library/preferences klasöründen; dock,finder,sidebar,desktop,recent items .plist dosyalarını silince düzeldi. ek olarak, xtrafinder beleş olmasına rağmen, totalfinder dan daha fazla ayar ve esneklik sunuyor. aramayın alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar