Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

small diil de medium mu alsam diye aklıma geldi.
hayır nerden çıktı bu small işi onu da bilmiyorum ki, ben girlie istemiştim, biriniz çıktı ema small dedi, ben de ona inandım, hayatımda small giymişliğim yok ki.
diğer yandan, tişört de giymiyorum ki kaç zamandır, ne ki benim tişört bedenim acaba? normal bluzları medium alan biriyim... bol tişörtten de nefret ettiğime göre, small alsam gere gere giyerim di mi? üwe...

bana bööle santim cinsinden şeytseniz small ölçülerini de ona göre desem ben. imdak!
*!dazed and confused*
Sosyal ağlarda paylaş

ema abla sana body tarzinda biisler verelim istersen yada ne istersen o merak etme gosteririz sana bi kolaylik.Bu arada sana abla diyerek senin 30 un üstünde olduguna inandigimin bilmem farkinda misin :) [hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 August 2003 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

emaleth hanım eğer teşrif eder tişört dağıtım merkezine gelirse orda kendine göre bi tane beğenebilir. her bedenden fazladan bikaç tane daa bastırtmayı düşünüom. nasılsa birileri çıkıp "Aıhhh. ben lüksemburgda kayınçoma gitmiştim nası haberim olmamış" filan dicek isticek. o zaman tanesini beşyüz milyondan satıcam. o sebebten arzu edilen bedenden alabilürsüüz . aslında gel sen bi L al. eski bol tişört metallica tişörtü günlerini filan anarsın hem. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman simdi reklamlar yada pazar agzina devam
Gel ablacim gel abicim paticige gel,gunde 10000 hit alan sitenin mallari bunlar gel sende gel kapanin elinde kaliyo,
kardesim bile paticik dige agliyo
sende gel annem yavrunu sevindir
artik herkez bilgisayardan once bu t-shirtten aliyo gel
turk isi degil japon isi hic degil uzayda yok ablacim bolesi geel geel![hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi neden bole işler ile ugrasiosunuz anlamam :) ama hoş olmus benim tarzim yada zevkim deil ama reklam için çooook ideal ama üstünde en azindan logo www.paticik.com olsa idi daha ii süxse reklam olurdu fenami iste hemde paticik sadece anlamsiz ama www.paticik.com denince hee tamam site galiba der gorenler :) hadi bakalım hayirli olsun cümlemize[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen

[Bu mesaj BlacKDagger tarafından 21 August 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horace sen de abarttın
80-85 tane imiş
hangi yıl içinde tamamlamayı planlıyorsun sen o listeyi

1 tane xl alıcam ben ama herhalde uzun sürer almam ha???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...