Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden böyle insanlar sevilmiyor ve desteklenmiyorlar ?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Abi TR de zaten jeotermal enerjiden elektrik üretiminde bir seferberlik var.Çoğu firma bu işe girdi (karadeniz holding, zorlu vs).

Teknik olarak maksimum enerji alınıp re-enjekte ediliyor yer altına.Sen bunu elektrik enerjisinde kullandıktan sonra tekrar ısıtmada kullanamazsın, limitleri geçemezsin.

Ha geçersin de, fizibiliteye doğrudan etkisi olur.Kar amacı güden kuruluşlar daha fazla gelir elde etmektense bir aydını ısıtalım manisayı ısıtalım mı dicek? Teknik detaylara fazla girmek istemiyorum ama hakikaten ağzı olan konuşuyor, havaya sıkıyor arkadaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ee yani?
ne yapmışlar adama taşlamışlar mı mahallede

Niye hiçbir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsun?

Önemli olan jeotermal hakkında bir şeyler atıp tutması değil. Bu ülkeye gerçekten faydası olacak insanların dinlenmemesi. Ülkedeki rehavetin yayılması her alanda bozulmaya yol açıyor.

Alın bir video daha:

Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü bize geçersiz ve doğruluğu tartışılır bilgiyi empoze etmeye çalışyorlar. Bunun adına propaganda denir. Ben buna inanmıyorum. Gerçek bilgiyi arayarak, araştırarak bulabilirim. Okul bana sadece yol gösterir. Ama ülkemizdeki eğitim kalitesi de ortada. Yol bile gösteremiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır. İnsanlar ortada bir şeylerin ters gittiğinden haberdarlar, bir şeyleri düzeltmek için şikayet ediyorlar. Ama hiçbir şey yapmıyorlar. Onların yerine yapanları da desteklemiyorlar. (Kitlesel olarak bahsediyorum.)

Susa susa hakkımızı alırız.

Olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin bir şeyi çözdüğü yok. Birbirimizi aşağı çekmekten ve iyi şeyler yapanları ortadan kaldırmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Üzülüyorum ben sadece. Yoksa bu ülkenin okumuş aydınları var, hükümeti var, üniversite profesörleri var bana mı kaldı ahkam kesip düzeni değiştirmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Hayır. İnsanlar ortada bir şeylerin ters gittiğinden haberdarlar, bir şeyleri düzeltmek için şikayet ediyorlar. Ama hiçbir şey yapmıyorlar. Onların yerine yapanları da desteklemiyorlar. (Kitlesel olarak bahsediyorum.)

Susa susa hakkımızı alırız.

Olay bu.

Anhora said:

Kimsenin bir şeyi çözdüğü yok. Birbirimizi aşağı çekmekten ve iyi şeyler yapanları ortadan kaldırmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Üzülüyorum ben sadece. Yoksa bu ülkenin okumuş aydınları var, hükümeti var, üniversite profesörleri var bana mı kaldı ahkam kesip düzeni değiştirmek.

fistan senin icindeki gercek insani ortaya cikarmis sorulariyla.
tebrikler fistan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...