Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yöneticileri, sermaye sahiplerini geçtim. Halk da pek tınlamıyor. Herkes boş gözlerle bakıp, he diyip geçiyorlar. Niye böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bunu sormadan önce adamın söylediklerinin doğruluğunu, olabilirliğini ve geçerliliğini araştıracaksın araştırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Fistan said: bunu sormadan önce adamın söylediklerinin doğruluğunu, olabilirliğini ve geçerliliğini araştıracaksın araştırdın mı? http://www.mta.gov.tr/v2.0/turkiye_maden/maden_potansiyel_2010/Aydin_Madenler.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ee yani? ne yapmışlar adama taşlamışlar mı mahallede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Abi TR de zaten jeotermal enerjiden elektrik üretiminde bir seferberlik var.Çoğu firma bu işe girdi (karadeniz holding, zorlu vs). Teknik olarak maksimum enerji alınıp re-enjekte ediliyor yer altına.Sen bunu elektrik enerjisinde kullandıktan sonra tekrar ısıtmada kullanamazsın, limitleri geçemezsin. Ha geçersin de, fizibiliteye doğrudan etkisi olur.Kar amacı güden kuruluşlar daha fazla gelir elde etmektense bir aydını ısıtalım manisayı ısıtalım mı dicek? Teknik detaylara fazla girmek istemiyorum ama hakikaten ağzı olan konuşuyor, havaya sıkıyor arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Fistan said: ee yani? ne yapmışlar adama taşlamışlar mı mahallede Niye hiçbir şeyi anlamamakta ısrar ediyorsun? Önemli olan jeotermal hakkında bir şeyler atıp tutması değil. Bu ülkeye gerçekten faydası olacak insanların dinlenmemesi. Ülkedeki rehavetin yayılması her alanda bozulmaya yol açıyor. Alın bir video daha: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 okulda dersi dinlemeyen adam dersi neden dinlemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Çünkü bize geçersiz ve doğruluğu tartışılır bilgiyi empoze etmeye çalışyorlar. Bunun adına propaganda denir. Ben buna inanmıyorum. Gerçek bilgiyi arayarak, araştırarak bulabilirim. Okul bana sadece yol gösterir. Ama ülkemizdeki eğitim kalitesi de ortada. Yol bile gösteremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 yani fizik kurallarını anlatırken ya da trigonometri anlatırken 16 yaşında böyle mi düşünüyordun bunları bize empoze etmeye çalışıyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Onları da yanlış ya da eksik anlatıyorlar ya neyse. 16 sene matematik okuduk, aritmetiği lisede sadece bir ders konusu olarak gördük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ne demek istiyorsun tam olarak? insanlar gerçek bilgiyi neden araştırmıyor? mu demek istiyorsun şimdi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Hayır. İnsanlar ortada bir şeylerin ters gittiğinden haberdarlar, bir şeyleri düzeltmek için şikayet ediyorlar. Ama hiçbir şey yapmıyorlar. Onların yerine yapanları da desteklemiyorlar. (Kitlesel olarak bahsediyorum.) Susa susa hakkımızı alırız. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aklına takılan bişey yok yani ? çözdün durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Kimsenin bir şeyi çözdüğü yok. Birbirimizi aşağı çekmekten ve iyi şeyler yapanları ortadan kaldırmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Üzülüyorum ben sadece. Yoksa bu ülkenin okumuş aydınları var, hükümeti var, üniversite profesörleri var bana mı kaldı ahkam kesip düzeni değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 sana bana kalmadıysa ne diye vakit harcatıyorsun bu adamları niye sevmiyorlar diye soru soruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuşulması, sorunun adının konulması, problemin çözümünün ilk aşamasıdır da ondan. Hiç konuşulmazsa hiçbir şey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 sorun gerizekalılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Hayır eğitimsizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 o gerizekalılığın sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Şunu da şuraya bırakayım da belki birinin ilgisini çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Hayır. İnsanlar ortada bir şeylerin ters gittiğinden haberdarlar, bir şeyleri düzeltmek için şikayet ediyorlar. Ama hiçbir şey yapmıyorlar. Onların yerine yapanları da desteklemiyorlar. (Kitlesel olarak bahsediyorum.) Susa susa hakkımızı alırız. Olay bu. Anhora said: Kimsenin bir şeyi çözdüğü yok. Birbirimizi aşağı çekmekten ve iyi şeyler yapanları ortadan kaldırmaktan başka yaptığımız bir şey yok. Üzülüyorum ben sadece. Yoksa bu ülkenin okumuş aydınları var, hükümeti var, üniversite profesörleri var bana mı kaldı ahkam kesip düzeni değiştirmek. fistan senin icindeki gercek insani ortaya cikarmis sorulariyla. tebrikler fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 başlığın adı değişsin, anhora fistan başbaşa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Kendimle çeliştiğimi mi sanıyorsunuz nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 adam ciddi ciddi fistana dert anlatmış :) sabırlı title'ı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 jeotermal i kullanmak kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar