DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Simdi evde hatunun ayri benim ayri desktoplarimiz var onun pcde fena degil 6gb ramli fln ama benimki 32gb ram 1tb ssd 3tb normal hdd i7 islemci fln olunca cok buyuk fark oluyor. Artik iki pc kullanmaktansa benim pc uzerinden gitmek istiyorum hem gereksiz guc tuketimi kalkmis olur hem de benim makine daha iyi oldugu icin verimli kullanmis olur. Bunun icin biraz arastirdim ama tam kullanim seysini goremedim sanirim vmware programi bu ise yariyor baska uygulamalar var mi bu istedigimi yapabilmek icin? Tek pc iki farkli ekran iki farkli mouse klavye vs olarak kullanilacak isletim sistemi win8 sanki bunun kendi icinde virtual pc dalgasi vardi gibi tam hatirlayamadim yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Kvm ile yapiliyo da ayni anda calisma belki 8.1 e entegre edilmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 8.1 degil 8 kullaniyoum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bir de aklima gelmisken illaki isletim sistemi kurmak zorunda miyim yani benim mevcutta yuklu olandan faydalanamiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Tek OS ile tamamen ayrı iki farklı kullanıcı olabiliyorsa süper. iki win kurup boot olurken seçerek açabilirsin VM zor geliyor ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 linuxta kolay, ama windowsu bilemedim google da cikiyor bayagi sonuc eger 'multiseat windows 8' diye aratirsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 vmware sorun çıkartıyor zaman zaman 1 makineyi kitleyebiliyor. kvm daha iyi bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 DareJedi said: uplıyorum bana da lazım oldu , bir yolunu bulabildin mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 O ara yoğun bir döneme girdim ilgilenemedim bir türlü. Win 10 ile yapilabilir belki denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar