senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 benimkini de kurtarin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 seni allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 allah yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya allah yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 mezun olunca çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 askere gitsin adam ilk dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 calvaria said: Sen bi kere ankara insanına laf edemessinde. kendi çapımda fix ledim ben bunu lkjdldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 doğru insan diye bir şey yok. doğru insanlar var. birinin bir yönü +3 veriyorsa öbürkünün başka yönü +3 veriyor bazen +2 veriyor ama diğerinden +4 ile tamamlıyor YEDİ MİLYAR insan var sen de bu YEDİ MİLYAR insandan birisin kimse özel değil aslında özel olmak demek yeto olmak demek çünkü ilgi alanı/insan oranı seni özel kılmaya fırsat vermiyor seni doyuracak insanlar olasılıksız mevcut diğer ilçede doğup ölen yetolardan tek farkımız ülkelerde doğup ölmemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ya herkes ruh eşiyle yaratılıyorsa? Ama sadece bazılarımız onları bulabiliyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Anhora said: Neyse konumuza gelelim. Bartın'ın insanları genelde, Ankara kültürüne sahip insanlar. Erkekleri geniş, Kızları da kezban ve erkek gibi. Durum böyle olunca, kabullenemiyorsun doğal olarak. Ben de doğu karadenizliyim. DNA'm uymuyor. Canım ya =((( Düzgün düzgün okuyayım da bir iki bir şey yazayım demiştim de, komik geldi bir an. Hoffff çok iyi anlıyorum seni, özellikle Ankara kızları çok kezban yhaaa =(((( Haklısın kabullenememekte. Erkekleri hele nasıl geniş nasıl. Geçen yine Ankaralıyım, baktım baya erkekleşmişim, dedim ben napıyorum, hem kezban olup hem erkek gibi nasıl olurum? Hofff =((((( Salak salak genellemeler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Anhora said: Eşlerinizden memnun musunuz asdfg Ben eşimden çok memnunum. Yönlendireyim mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ruh eşi diye bir şey yok. sen atıyorum 1000 eşleşme olasılığından sadece birini bulabildiğin için öyle sanıyorsun. hepsini birden getirsek hangisini seçsem diye bir ömür bocalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bak, sinir bastı bana, 2 postu alt alta attım işte. Hatta bu da 3 oldu. Edit: Olmamış, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Ren said: ruh eşi diye bir şey yok. sen atıyorum 1000 eşleşme olasılığından sadece birini bulabildiğin için öyle sanıyorsun. hepsini birden getirsek hangisini seçsem diye bir ömür bocalarsın. Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ivy said: Salak salak genellemeler yapmayın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Helal wishmaster, senin adına sevindim. Abi yakışıklı adamsın zaten seni alan yaşadı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Anhora said: Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D salıları bunu mu giyiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Abi eyvallah da alınca yaşatan özellikler arasında fiziksel görünüş baya alt sıralarda bence. Ben sevgi adamıyım. :P iyi bir eş ve baba olacağımı düşünüyorum. Çok şükür tahsilim falan da yerinde. Aç kalmayız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Glatheros said: Wishmaster said: Anhora said: Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D salıları bunu mu giyiyor? Sabah sabah "ne giysem ya" diye düşünmek hakikaten sıkıntılı bir şey. Kafası rahat oluyor işte :) Zaten öğretmen kendisi. Bi gömlek bir pantolon vs buluyor koyuyor. Zor bir şey değil aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D Evlilik değiştirmesin de asjkdhasjkdhas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Yok ya kadınları iyi tanıdığımı düşünüyorum. Kimse 10/10 uyumlu değil ama 8.5/10 buldun mu affetmeyeceksin :) sonrasında ilişkiyi/evliliği yaşatmak o iki aktörün elinde. Kendini tanımış artık benim hatun. İçselleşmeyi yaşamış. Bir şeyi izleyip kendisine ne hissettirdiğine göre davranmıyor. Kendini kaybetmiyor, sorguluyor vs. Zaten bence bu noktada hayvanlıktan sıyrılıp insan oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Bu arada bazı insanları genelleyip yargılıyormuşum gibi konuşmuşum. Kusura bakmayın. Benim de hatalarım, göremediklerim olabilir. 35 yaşına gelmiş hala böyle ahkamlar kesiyor halde olsam ben de kendimden utanırım. 23 yaşında hayatı öğrenmeye devam eden bir gencim. Yanlışım varsa düzeltin. Öyle düşünme ilerde çok çekersin. Doğrusu bu deyin. Ayrıca Ankara'lı çok iyi insanlar da tanıdım. Behzat Ç.'yi de izledim hatta asdfg ben olsam sunun tam tersini dusunurum. yas azcik ilerlemis birseyler gormus, tecrube etmis olduktan sonra, bu insanlar da boyle diye etiketi yapistirirsin, 23 yasinda yapistiramazsin. daha kendini tanimiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Wishmaster said: Yok ya kadınları iyi tanıdığımı düşünüyorum. Kimse 10/10 uyumlu değil ama 8.5/10 buldun mu affetmeyeceksin :) sonrasında ilişkiyi/evliliği yaşatmak o iki aktörün elinde. Kendini tanımış artık benim hatun. İçselleşmeyi yaşamış. Bir şeyi izleyip kendisine ne hissettirdiğine göre davranmıyor. Kendini kaybetmiyor, sorguluyor vs. Zaten bence bu noktada hayvanlıktan sıyrılıp insan oluyoruz. Allah tamamına erdirsin o zaman paşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 fizban said: Dogu karadenizli bi insan olarak bati karadenizi kucumsemek ne ya Sanirsin alman da maliyi begenmiyo. ZAAAEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar