Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Anhora

Öne çıkan mesajlar

doğru insan diye bir şey yok.
doğru insanlar var.

birinin bir yönü +3 veriyorsa
öbürkünün başka yönü +3 veriyor

bazen +2 veriyor ama
diğerinden +4 ile tamamlıyor

YEDİ MİLYAR insan var
sen de bu YEDİ MİLYAR insandan birisin

kimse özel değil aslında
özel olmak demek yeto olmak demek

çünkü ilgi alanı/insan oranı seni özel kılmaya fırsat vermiyor
seni doyuracak insanlar olasılıksız mevcut

diğer ilçede doğup ölen yetolardan tek farkımız
ülkelerde doğup ölmemiz
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Neyse konumuza gelelim. Bartın'ın insanları genelde, Ankara kültürüne sahip insanlar. Erkekleri geniş, Kızları da kezban ve erkek gibi. Durum böyle olunca, kabullenemiyorsun doğal olarak. Ben de doğu karadenizliyim. DNA'm uymuyor.

Canım ya =(((
Düzgün düzgün okuyayım da bir iki bir şey yazayım demiştim de, komik geldi bir an.
Hoffff çok iyi anlıyorum seni, özellikle Ankara kızları çok kezban yhaaa =((((

Haklısın kabullenememekte. Erkekleri hele nasıl geniş nasıl.

Geçen yine Ankaralıyım, baktım baya erkekleşmişim, dedim ben napıyorum, hem kezban olup hem erkek gibi nasıl olurum?

Hofff =(((((

Salak salak genellemeler yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar

Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah

Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Anhora said:

Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar

Ben buldum bundan bi tane. Kaçırmayacağım abi bascam nikahı bir iki yıla. Onu da alıştırıyorum bu fikre. Başta şaka sanıyordu ama o da şimdi ayak uydurdu bana ahahah

Cuma günü eve geldiğinde pazartesi ve salıya giyeceği kıyafeti ayarlayan bir kız arkadaş düşünün. Bir kıyafeti bir günden fazla giymeyen, hemen yıkayan&ütüleyen bir kız arkadaş düşünün. Ben 3-4 gün giyerim bi pantolonu dediğimde "özgürlüğünün tadını çıkar çünkü ileride giyemeyeceksin" gibi karşılık vermeye başladı. Çok seviyorum lan :D

salıları bunu mu giyiyor?

Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Wishmaster said:

Anhora said:

salıları bunu mu giyiyor?

Sabah sabah "ne giysem ya" diye düşünmek hakikaten sıkıntılı bir şey. Kafası rahat oluyor işte :) Zaten öğretmen kendisi. Bi gömlek bir pantolon vs buluyor koyuyor. Zor bir şey değil aslında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Evlilik değiştirmesin de asjkdhasjkdhas :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya kadınları iyi tanıdığımı düşünüyorum. Kimse 10/10 uyumlu değil ama 8.5/10 buldun mu affetmeyeceksin :) sonrasında ilişkiyi/evliliği yaşatmak o iki aktörün elinde. Kendini tanımış artık benim hatun. İçselleşmeyi yaşamış. Bir şeyi izleyip kendisine ne hissettirdiğine göre davranmıyor. Kendini kaybetmiyor, sorguluyor vs. Zaten bence bu noktada hayvanlıktan sıyrılıp insan oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Bu arada bazı insanları genelleyip yargılıyormuşum gibi konuşmuşum. Kusura bakmayın. Benim de hatalarım, göremediklerim olabilir. 35 yaşına gelmiş hala böyle ahkamlar kesiyor halde olsam ben de kendimden utanırım. 23 yaşında hayatı öğrenmeye devam eden bir gencim. Yanlışım varsa düzeltin. Öyle düşünme ilerde çok çekersin. Doğrusu bu deyin. Ayrıca Ankara'lı çok iyi insanlar da tanıdım. Behzat Ç.'yi de izledim hatta asdfg

ben olsam sunun tam tersini dusunurum. yas azcik ilerlemis birseyler gormus, tecrube etmis olduktan sonra, bu insanlar da boyle diye etiketi yapistirirsin, 23 yasinda yapistiramazsin. daha kendini tanimiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Yok ya kadınları iyi tanıdığımı düşünüyorum. Kimse 10/10 uyumlu değil ama 8.5/10 buldun mu affetmeyeceksin :) sonrasında ilişkiyi/evliliği yaşatmak o iki aktörün elinde. Kendini tanımış artık benim hatun. İçselleşmeyi yaşamış. Bir şeyi izleyip kendisine ne hissettirdiğine göre davranmıyor. Kendini kaybetmiyor, sorguluyor vs. Zaten bence bu noktada hayvanlıktan sıyrılıp insan oluyoruz.

Allah tamamına erdirsin o zaman paşam =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...