chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 bir villaya şimdi elektrikli kombi takmamız gerekiyor. petekli ısıtma kullanacaklar. markaları modelleri araştırdım baya. hepsi kendi ürününü övüyor tabi klasik. kullanmış, memnun olan marka önerebilecek kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ihlas ani su ısıtıcı mantığıyla mı çalışıyor nedir bunlaru olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 normal elektrikli ısıtıcı lan işte. hem sıcak su hem de peteklere giden suyu ısıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 pederler panasonic kullanıyor memnunlar baya. yerden ısıtma ama onlarınki. 3-4 yıldır kullanıyorlar sanırım bir sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ısı pompası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ısı pompası takanlar boku yediler abicim bu son soğuklarda. hepsinin akışkan gazları dondu -15 20 lerde. bu saatten sonra türkiye koşullarında ısı pompası bitmiştir. çok net konuşuyorum bitmiştir.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 vay emenike onu düşünemedim ben, haklısında batı da -10 aşağısını görmedik abi be.Yanlış mıyım yani ısı pompası her halükar da çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 izmirde dondu ısı pompaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 farklı working fluid lazım demek ki, normalde kullandıkları ne bilmiyorum ama çok daha sert iklimlerde çalıştırıyorlar ısı pompalarını avrupada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Daemir said: pederler panasonic kullanıyor memnunlar baya. yerden ısıtma ama onlarınki. 3-4 yıldır kullanıyorlar sanırım bir sorun çıkmadı fatura nası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 1000 2500 civarı gelir fatura. ama bunlar fotovoltaik destekleyeceğiz biz sonra dediği için ok dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 pardon bizimki ısı pompasıymış. fatura tam ne kadar geliyor bilmiyorum ama 1200'den fazla gelmiyor olması lazım. o da sadece ısı pompası değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 o ısı pompaları çalışmayacak hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 abi elektrikli kombi çok pahalı bir olay, hele petekli ısıtma ile (yerden ısıtma değilmiş sizinki o berbat bir durum) bok gibi sonuç verir.Yüksek mebla ödersin. Bilemiyom ama doğalgaz en optimum çözüm gibi birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 o değil de güneş enerjisi taktırmıstı bizimkiler saatte 3kw lık enerji verebilecek. bir türlü elektrik şebekesine bağlatamadılar belediye yüzünden. akü almadan şebekeye bir sayaç ile bağlayıp satacaktık fazlasını veya faturadan düşecekti falan. sayaç yok ama ortada aylardır. muğla da geçiyor olay. var mı bilgisi tavsiyesi olan? belediyenin sayaç getirteceği yok galiba. aküye mi dönelim. tüm yaz boş boş durdu paneller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 chrome said: o ısı pompaları çalışmayacak hep valla çalışıyor çatır çatır muğla da şimdilik. bahçeye don falan vurdu ama pompada problem yok. sürekli çalıştığı için ısınıyordur belki muğlada - ye düşmüyor bir de pek havalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aslında bu elektrkli kombiler en mantıklısı erkes mal gibi kombi yakacğaına devlet bütün doğalgazı elektirik üretimen kullansın, elektiriği ucuz versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ya bu takacak kişinin fotovoltaik fabrikası üreten birinden ucuz panel alma fırsatı varmış. sonrasında sisteme onu bağlayacak, bahsettiğin sayaçta akıllı sayaç diye geçiyor. kolaylıkla alınabiliyor izmirde sorun değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 güneş enerjisi ve rüzgar enerjili hibrid sistemler en mantıklısı değil mi ? zaten başlangıç maliyetinin çoğunu bir yöntem için yaparken 2. kendini 100% amorti edecektir ? haksız mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 petek olan sisteme ısı pompası olmaz. Isı pompaları max 55 derece su verirler, o yüzden yerden ısıtma için çok uygunlar. Donma olayına gelirsek, soğuk iklim için olan biraz daha pahalı modelleri var. Eğer sıcaklıklar - değerlere çok düşüyorsa onlardan kullanmak lazım. Soğutucu akışkanları inverter kompresörlü klimalar ile aynı (R410-A). Kolay kolay batı kentlerinde donmaması lazım. Elektrikli kombi olayı ile ilgili olarak ise termodinamik iyidir. Elektrik faturası baya el yakar yalnız onu belirteyim. 1 kw elektrik enerjisine karşılık 0,95 kw ısı enerjisi verebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Bu ısı pompası nedir. Hiç duymadım düz dogalgaz kombi var bizde.Ankaradayım ısı pompası işe yararmı? Avantajları dezavantajları neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 muğla eksiye nasıl dusmuyor ya? aynı muğladan mı bahsediyoruz? 2 hafta once gece -1 gordu marmaris. mugla nasıl olmustur kım bılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 muğla yı genel olarak söyledim spesifik olarak belirtirsek ortaca ilçesi. ısı pompası çalıştığına göre ya - ye düşmedi ya da adamlar yanlış biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Abi mugla var mugla var. Ama mugla merkez -5 falan gormustur kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ortaca desene ya bende mugla merkezden bahsediyorsun zannettim. sende orda mısın? bir ara mugla bulusması ayarlayalım.. asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar