VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ilk iki bölümü izledim sayenizde çok başarılı bir yapım olmuş cidden. Gözlerim çoğu zaman doldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 yalanını yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 moriarty said: sidik kokan adamın evsiz olduğunu görüyosan çekersin abi yan masanda oturmasını nolacak. çok rahatsız olursan kalkarsın. adam evsiz zaten görüyosun belli ki her zaman yapabildiği bi şey değil o restorana veya cafeya oturmak. evsizse restoranda ne işi var. herkes haddini bilecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Güzel programmış sanırım tv'de denk geldikçe takip edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 izleidm ve ibret aldım. artık topluma karışmayı hakeden bir birey oldum. daha iyi bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar