BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hmm Peki XP Acemisinden bir soru XPDE Safe mod'a nası geçilir :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 XPDE ne ki? ben bi home bi de prof. edition biliyorum. neyse, ikisinde de izlenen yol aynı zaten. dos ekranında windows açılıyor yazısı çıktığında, siyah windows ekranı gelmeden F8'e basıyoruz, sonra çıkan menüden safe mod'u seçiyoruz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Xp'de olacaktı yanı Xp de safe mode nasıl gibisinden win98 ile aynıymış ok.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Burada nelerdir gereksiz zararlı şeyler Neleri kaldırayım sileyim?[signature][hline] The Truth is out There[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 26 Eylül 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bunlari bilemeyiz black sen karar vericeksin bende mesela BTTRAY var bu bluetooth tray mesela ctvdvddet var bu creative dvd detect eheh cok garip seyler var khalmnpr var ne oldugunu cozemedim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aynı belalar bendede vardı.bu aralar lsass worm u cok yangıın.xp nin en onemli local .exe si olan lsass a saldırıyor ve bilgiasarla birlikte netde inanılmaz yavaslıyor.bununla kalmayıp trojandownloadır yukluyor makinene ondan sonra bitti ztn istersen 10 virus programı kur hic biri kurtaramaz.unutmayın virus programların asıl amacı virusu yok etmek degil virus girmesini engellemek.ztn cogu programlarda virusu dogru durst silemiyor.Bende norton2005 kaspersky plus pc clin 2004 hepsinin full versionları var.Onerim:Makinenize MBR yani master boot recordu silerek format atın.cunku bazı virusler(bu aralar cok arttı sayıları)mbr ye yerlesir.siz format atsanıza burdaki virus u silemessiniz ve her formattan sonra tekrar makinenize yerlersir.mbr yi bosaltıp format attıktan sonra benim tavsiyem McAfee 8.0 ı kurun dc++ ful verisonları var.bide spwysweeper yada ad-aware yada spy-bot tarjı bisey kurun makinenize.upgrade cekin tmm dır.He bide unutmadan soylim firewall kesin sart.Bunu icinde kesinlikle ustune basa basa soyluyorum XP SERVICE PACK 2 nin firewall ını kullanın inanılmaz bisey.microsoft hackerılara resmen meydan okuyor.[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu arada automatic update olayı "notify me but don't download" da olsa bile sık sık update sitesine bağlanıyor windows. Netlimiter'da çıkmaz. Firewall programında görünür. Alla alla bişi downlad etmiorum neden bu bağlantı kullanılıo diye düşünmeyin :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar