Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Evet karakterlere 3 con verecek kadar koylu oynamiyorum bu tur oyunlari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Min max candır ya, hele ki pillars gibi statların tutarlılık değil de oyun içi denge gözetilerek tasarlandığı bi sistemde. Gogo con3 o yüzden. Con athlethicse penaltı verecek, int ve resolve için dumb dialoglar olacak, per gerçekten önünü göremeyecek falan o zaman dengeli dağıtım düşünülür, şu haliyle 3 might 3 dex olmayan tank açmak çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Yapilabilse con 25 verip geri kalani 3 yapcaksiniz abi zaten tanki. Sonra da adina rpg diyip gecicez. Golem koysunlar karakter ekranina da kasmasak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 25 con gerekli değil de 25 resolve a hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Evet karakterlere 3 con verecek kadar koylu oynamiyorum bu tur oyunlari (: cc kullanmaya yetemeyip ranged karakterine dayak yedirtecek kadar diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 eder tanklayamıyor demiş bi de ya üstte bırak bırak kime laf anlatmaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Sen oyle anlamissin bi daha oku bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 4-5 engagement eder'de var zaten, üstüne bi de 2 engagement diğer melee karakterde neyine yetmiyor da bi tane daha off tank lazım oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Oyunda sadece 6 li mob grubu geliyo di mi zaten? Hard oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Çok kalabalık gruplarda offtank üzerindeki baskıyı hafifletmek için iyi oluyor bi, bide kana ve durance gibi zırh giyse de giymese de bişey fark ettirmeyecek npcleri fodder yapmak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Kalabalık gruplarda yetmez 2 kişi, Shade/Spirit'lerdir, Vampire'lerdir pet bile olsa OT'yle MT'nin yanında arkadakilere de yağlıyorlar bir şekil. Ha bu cons almak için yeterli neden mi tartışılır. Ben Arcane Veil aldım ama Aloth'a, baya rahatlattı mesela. Druid'i zaten kalkan/spear oynatıyorum alan varsa, Ranger'da kalkan/hatchet çekebiliyor falan. Dar dungeon'larda tek tank bile yetiyor kapı eşiğinde geri kalan herkes pistol zart zurt çekmek zorunda kalıyor o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 O da çok sıkıcı hale getiriyor ya oyunu, özellikle endless pathste kapıya sıkıştır tüf tüf tüfekle falan. Önemli tasarım hatalarından biri bence. Açık alana çekmeye çalışıyorum ben combat daha hızlı bitsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 hiç mi summon çıkaramıyorsun hiç bi karakterinden yada bi tane bile figurine vs bulamadın mı koca oyun boyunca diye sorarlar adama birileri arkaya sızacak gibi olursa da basarsın cc çok zor değil. o shade / spirit vsler gıcık biraz o konuda haklısın ama dediğim gibi cc + positioning ile çözülmeyecek iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Oyunda sadece 6 li mob grubu geliyo di mi zaten? Hard oyna. ben zaten hard oynadım bitirdim, potd yarıladım sonra diabloya sarınca ara verdim oynamaya da, asıl sen bi crowd control nedir, druidin, wizardin, cipherin büyüleri tam olarak ne işe yarıyor falan onu bi oku. sağ tıklayarak falan oynuyorsun büyük ihtimalle şu anlattıklarından anlaşılan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 cipher büyüleri per rest olmadıkça arkaya sızandan veya kalabalık gelen gruptan vs korkmak komik baya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Oyunda sadece 6 li mob grubu geliyo di mi zaten? Hard oyna. 6 dan fazla geliyorlarsa yarısından çoğu traş genelde, Hard da bitirdim, oyun başı combat pause unda bir Fireball, bir Mind Blades bir de main den Blizzard yapıştırıyorum geliş yollarına, 2-3 kişi kalıyorlar, onu da tanklıyosun. Velhasıl, git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Sag klikten kastin nedir all attack mi? Tek mage ve ciphersiz oynuyorum. Fireball u 2-3 ledigin zaman zaten mage e isinlaniyor karakterler. Hadi bunu gectim, bi sure sonra oyundaki hicbir yaratik bir fireball bir blizzardla yatmiyo. Illaki domination yedirip aoe buff lazim . Main dmg da rogue olunca mage ve rogue a daliyorlar once. Herneyse en iyiler oyunu boyle bitirmis madem, basliktaki geri kalanlar kontrgerilla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 axedice said: O da çok sıkıcı hale getiriyor ya oyunu, özellikle endless pathste kapıya sıkıştır tüf tüf tüfekle falan. Önemli tasarım hatalarından biri bence. Açık alana çekmeye çalışıyorum ben combat daha hızlı bitsin diye aynen. ama tasarım hatası mı bilemiyorum. world of warcraft gibi her yerde 10 metrelik kapı koyulsun istemem. collision olmasın da istemem. belki de hardda mob sayısı arttığı için encounterlar tasarlanan/istenilen şekilde tepki veremiyordur, sıkışmalar vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Fireball/Blizzard falan düşük level'da iyi de bir noktadan sonra damage'ı baya düşük kalıyor. Consummable kullanmadım ben hard'da çok laylaylom olmasın diye. Bu arada DW Cipher Mindblade spam'dan her türlü fazla vuruyor uygun silah talentlarıyla accuracy drain'i cast ettikten sonraki swingler arası Mind Lance'le öyle böyle mızraklamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Detonate çok tatlı vuruyor raw raw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Esh said: Sag klikten kastin nedir all attack mi? Tek mage ve ciphersiz oynuyorum. Fireball u 2-3 ledigin zaman zaten mage e isinlaniyor karakterler. Hadi bunu gectim, bi sure sonra oyundaki hicbir yaratik bir fireball bir blizzardla yatmiyo. Illaki domination yedirip aoe buff lazim . Main dmg da rogue olunca mage ve rogue a daliyorlar once. Herneyse en iyiler oyunu boyle bitirmis madem, basliktaki geri kalanlar kontrgerilla. anlattığın kadar zor değil yahu. 6 kişiden fazla gelseler ne olacak bi zahmet yoldalarken öldür yani. hard'da oyunu bitirnek için her encounter'da pause resume yapmana bile gerek yok. yani hakkaten zor bir oyun değil. zor encounter'lar varsa fog'a druid ve mage ile hatta cipher ile büyüleri salla combat başlayınca geri çek zaten hp'leri çok düşük gelecekler karşına. işte yukarda yazmış biri range'lerin etrafına summon yap item'larla hani çok zorlanıyosun diye yazıyroum bunlara da gerek yok da. ben hiç summon bile kullanmadım sırf makara olsun bakalım ne oluyo diye basıyoudm ama agroyu iyi alıyor yolda üstüne gelen güçlü bi mob varsa. ya da iki melee öne sal diğer meleeyi dex'i yüksek olan bi taneyi range'lerin orada tutup oradaki mobları temizle vs. bişey yok abi oyuda potd oynasan ok diyicem sonuna kadar haklısın zor oluyordur taktik konuşalım da, hard seviyenin hakikaten tartışılacak bir zorluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hard da zorlanan kendine oyuncu demesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 cipherin melee dpsi nasıl bilmiyorum hep ranged kullandım ben. mindblades de spamlamadım zaten cipherle daha çok debuff ve cc için kullandım. çok bi dmg yapmasına gerek kalmadı zaten çünkü druid, barbarian ve rogue yeteri kadar yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Rogue'la barbar'ı bilmiyorum da druid pek birşey vurmuyor. Bütün party auto-attack yaparken Cipher'la full kesiyorum ben herşeyi mesela (tabi main cipher, comp diil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Druid bir şey vurmuyor mu? Firebug denedin mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar