kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 paran yoksa hiç buluşmayacan;) madem hepsini ödemeye inanıyorsun.... said: Xharloan, 14 Ocak 2005 19:02 tarihinde demiş ki: ben hiç bir durumda attırmıyorum en güzeli bu bereberliğimizin 2. senesindeyiz daha hiç yapmadım. hiç neden 2. senesi düşündün mü:D(dalgamı geçiyorum tabii) genelde otomatik alman usülü oluyor da, genelde en hızlı nasıl ödeniyorsa o şekilde. örnek:15 YTL olsa hesap, 10unu ben 5ini o verir, hesap kitap demeden biter iş. missss hepsinin erkeğin ödemesi bu arada kibarlıktan ötedir. kültürümüzde erkeğin "koruma kollama" görevinden gelir.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 benim kız arkdş varken her seferinde muhakkak elini cebine atardı,olmaz falan derdi.Ama ben hiçbi zaman ödetmedim. Ama bunu neden yaptım?Kesinlikle kız için diil.Kendim için yaptım.Çünkü kendimi iyi hissediyodum.Evet belki maddi olarak çok kasmam gerekti ama manevi olarak kendimi son derece tatmin olmuş hissettim.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Öyle şey olmaz erkek adam öder ama parasını da kızdan çıkarmasını bilir... Ben hatunu gündüzleri temizliğe gönderirdim parasını o temizlikteyken 70'lik rakıyla yerdim gelince döver, yemeğe çıkarır sonrada heasbı ödeyip romantiklik yapardım.. Ben karı parası yemem!!![signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım.. [Bu mesaj godzilla112 tarafından 15 Ocak 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 arkadasim hesabi kiza odetmemek olayi 2 seye bakar bir kizin karakterine iki kizin ekonomik durumuna ucte erkegini nasil gordugune simdi sen delikanlisin, erkein hasi benim diye geziyosun, boyle biri laf attimi sst psst nooluyo diyosun ben kiz olsam bende sana odettiririm o kadar baba adamsin ilk olarak senin odemek istemeyecegin hesabi kizda odemek istemez bakin bold yaptim, simdi sen bir kizi bulmussun dur suna sekilli alemgirli bir gidisat gosteriyim diye 2 liseli gencle reinada loca yapmissin hesap gelmis 800 milyon 4+3 sunuz simdi bu hesap 7 ye bolunmez 4 e bolunur, hicbi kiz bunu odemez yada atiyorum yilbasi partisine bilet alinacaksa bunu sen alirsin baska gunde o alir erkegin boktanligi surdadir bir havasiyla hava atar ya, kendini kral gostermek ister parasiyla zaten bunu yapmiyan pismis bir erkegin, boyle bir mevzuhat hakkinda dusuncesi olmaz. ama bunnar simdi oturup durum yersen ufak capta oldugu icin hadi suna bi sekillilik yapiym der hoop 10 milyon verirsin ama dusunursun, ertesi gun aksam yemege goturdugundede odersin icine oturmaya 2 ay sonra baslar ne yapilir 1 icine oturacak yere goturmeyeceksin 2 basindan beri ortaklasa gotureceksin 3 guzelliginin karsiligini nakit olarak isteyecek biriyle beraber olmayacaksin sonuc olarak; bu ulkede degismez kari-kiz isteyen adamin cuzdani saglam olmali[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Onun parasi ya da senin paran diye bir $ey yoktur zaten. Sizin paraniz vardir. Kimin cuzdani kolaydaysa ya da kimin yaninda para varsa o verir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lol ödeme bula$ık yıka :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bence de ya kızın ödemesine şiddetle karşı çıkmak biraz kroluk gibi geliyo. tamam çoğu zaman erkekler ödemeli ama parayı sokakta bulmuyoruz herhalde. artık kızların hesabı ödemesi normal bişiymiş gibi olmalı, dimi yani[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: sir_carmelo, 16 Ocak 2005 19:07 tarihinde demiş ki: bence de ya kızın ödemesine şiddetle karşı çıkmak biraz kroluk gibi geliyo. tamam çoğu zaman erkekler ödemeli ama parayı sokakta bulmuyoruz herhalde. artık kızların hesabı ödemesi normal bişiymiş gibi olmalı, dimi yani kırolukla alakası yok bu bir nezakettir. ama bu tür şeyler herhalde sadece türkiye'de wardır weya çok az sayıda ülkede bence de normal karşılanmalı yani[signature][hline] Aşk biraz palavradır, biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır, sewmek birisini ömür boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bide oyle yurtdisinda boyle degil diye bisey yoktur piyasa yere gidersen hep erkek oder abi oyle degil hollandada herkez birbiriyle mikisiyor elalem partnerleri 2 haftada degistiriyor boyle degil derseler yalandir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende ödemek istemiyorum ama genelde adet olmuştur hep erkek verir genelindede ben veririm hep hiç memnun olmasamda bencede hem erkek hem kız vermeli sonrada konuşurlar kızlarla erkekler eşit! peh..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bence erkek odemeli, neticede bu bir nezakettir, bizim kulturumuzde kizlara para odetmek yaki$maz, eger koluna kizi takmasini biliyosan, onun parasini odemeyide bilmelisin.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 niye malmı karı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kara_Hilal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sadece çok parası olan mı çıkabilecek kızlarla.ya kız çok zengin, oğlan fakir ama yakışıklıysa we kız oğlana aşık olmuşsa o zaman da mı oğlan ödeyecek oğlanda para yok ki :P[signature][hline]I will love you until my death come! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Dmx, 17 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki: eger koluna kizi takmasini biliyosan bilezik mi yahu bu, allahım allahım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla ben kız arkadaşımla duruma göre ödüyoruz genelde alman yaparız ama onda para yoksa ben öderim bende yoksa o öder mesela öyle bir döngü kurduk iyide işliyo vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 en iyisi yari yari ya esitlik budur..[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o olmaz!!! Düşün gittin manitayla yemeğe. Sağlam bi yer. Muhabbet sohbet kakara kikiri...Kız sana hasta,gözünün içine melil melil bakıyo aşkından.Karizma full yani. Yediniz bi güzel.Kalkma vakti geldi.Sen siiyt dıye garsona el ettin.Garson geldi.Bıraktı adisyonu.Sen manitayla çıkardın çüzdanları.Hababam debebam 19.5YTL'yi ikiye bölmeye çalışıyosun.:([signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sen hepsini ödemeye çalışmalısın, o da hepsini sana ödettirmemeye çalışmalı. her seferinde hepsini sen ödüyorsan ve bunu bilerek yapıyorsa ve en azından nişanlı veya uzuun süredir sevgili değilseniz o ilişkiyi bi daha ele al bence zihninde..[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aslinda haklisiniz karizmayi cizdirmemek lazim..[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bence tamamen kızlar ödemeli zaten erkekler düğün masrafını karşılıycaklar bizde bari kafe parasını ödeyelim demi kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar