Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu robotu türkiyede nerde bulurum? (Robosapien)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chemicalın topicine oky nin verdiği link te biraz gezindim ve bunu gördüm. biraz araştırdım sitesini sln buldum resimlerine fln baktım baya hoşuma gitti 120 milyon civarı bişey oluyo hoşuma gitti almak istiyorum ama türk sitelerinde biraz araştırdım bulamadım. toysrusun türk sitesine baktım ordada yoktu. sadece amazon.co.uk den mi alabilirim yoksa türkiyede de bulunurmu? fln filan?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 12 Ocak 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
olayı ne bu hayvancığın?

Kumandayla hareket ettiriyon istediğin gibi manual kontroller dışında hazır programlanmış yada programlayabileceğin fonksiyonlar var şahsen ben hareket çektirecem küfrettirecem adını da osman koyacam hangi türk yapmaz ki bunu.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
Rc kontrol fiyatları

İyi bir verici parazite izin vermiyecek kadar güçlü ve 10 metrede batmıyan bir verici
300 dolar 200 dolar arası
Bukadar karışık bir robot için gereken en az 20 kanal sayısı
700 dolara çıkarır bir RC vericisini
onun alıcısı 20 kanallı
onada 300 dolar diyelim
Servoları ve sistemleri ile 400 dolar
üstüne kumandası 700 dolar

RC pahalıdır
az kanallı olmalıdır
her kanal sadece 1 hareketi yapabilir
Her kanal farklı frekans ve verici ayarı ister

Ama uzaktan kumandada kanalları açmak için ışığın sinyalini değiştirmek ve alıcının o sinyalleri tanıtmak yeterlidir televizyon kumandalarının en az 50 tane ayrı tuşu var bu devirde hepsi ayrı kanallar (televizyon kanalı diil) ayrı sinyaller veriyor
ayrıca uzaktan kumanda sistemi RC gibi kolay kolay parazit almadığı için kızılötesi olduğu için sinyalinin kuvvetli olması gerekli değildir
Ayrıca robotu 1kmden kullanmadana gerek yoktur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
Naaptın ya? basit bi uzaktan kumandalı aracın kumandası kendisi fln 30 milyon 4 hareket yani 4 kanal diyelim.
bunun
[spo1=67 + 4 komutu var]What are the 67 Robosapien functions?
1) Right Arm Up
2) Right Arm Down
3) Right Arm In( LFT) Left Spin/Walk Button
4) Right Arm Out (FWD) Forward Walk/Slow
5) Tilt Body Right(BK) Backward Walk/Slow
6) Left Arm Up(RSD) Right Shoulder Down
7) Left Arm Down(LSD) Left Shoulder Down
8) Left Arm In (RSU) Right Shoulder Up
9) Left Arm Out (LSU) Left Shoulder Up
10) Tilt Body Right (RFO) Right Forearm Out
11) Turn Right
12) Walk Forward
13) STOP Button
14) Turn Left
15) Walk Backward
16) (R>) Right Sensor Program
17) (S>) Sonic Program
18) (L>) Left Sensor Program
19) (R>) Right Sensor Program
20) (P) Master Command Program
21) (SELECT) Advance to GREEN Keys
22) Right Hand Thump
23) Left Hand Pickup
24) Lean Backward
25) Right Hand Throw
26) Sleep
27) Left Hand Thump
28) Left Hand Pickup
29) Lean Forward
30) Left Hand Throw
31) Listen
32) Forward Step
33) Right Turn Step
34) Backward Step
35) Right Sensor Program Execute
36) Master Command Program Execute
37) Wake Up
38) Reset
39) Left Turn Step
40) (SELECT) Advance to ORANGE Keys
41) Left Sensor Program Execute
42) Sonic Sensor Program Execute
43) Right Hand Sweep
44) High 5
45) Right Hand Strike 1
46) Burp
47) Right Hand Strike 2
48) Left Hand Sweep
49) Talk Back
50) Left Hand Strike 1
51) Whistle
52) Left Hand Strike 2
53) Bulldozer
54) Right Hand Strike 3
55) Oops!
56) Demo1
57) All Demo
58) Power Off
59) Roar
60) Left Hand Strike 3
61) (Select) Return to RED Command Functions
62) Demo2
63) Dance Demo
64) <, < Combination "Right Walk Turn"
65) >, > Combination "Left Walk Turn"
66) Forward, Forward Combination "Slow Walk Forward"
67) Backward, Backward Combination "Slow Walk Backward"[/spo] 30.000$ mı ediyo yani?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
naptınız ya 120 milyon ?
120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu.
yanlışlık var sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
ben de istiyom bundan..

:) reklamında da baya iddialı tanıtmışlar.. sallanıp duruyor sadece :D

[Bu mesaj odchu tarafından 12 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 12 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
naptınız ya 120 milyon ?
120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu.
yanlışlık var sanırım.

ilk verdiğim linkteki fiyatı 85$ 120 milyona fln geliyo. amazonda pound olarak 150 ye fln geliyo işte.
@chem: inat etme işte.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
Aslında hepınız bırer robotsunuz farkında degılsınız tuketmeye programlanmıs dusunebılen duyguları olan bırer robotsunuz bende buna dahılım ama ben bunun farkında olan bır robotum *!geriye dogru sayar uzaklaşır malkav kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Sony'nin aibo (muydu ismi?) 'su süper bir robot :) "gerçekten" koşan ve danseden robot yapmış adamlar, videoları için link vardı forumlarda bi ara.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 12 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
asimo o:P
ayrıca hondanın :D

ve ne koşabiliyor ne de hızlı hareket edebiliyor. fakat koniçiva dediğinizde anlıyor, sesin geldiği yöne dönüp selam veriyor, el uzatırsanız sıkıyor, kendi kendine hareket edebiliyor ve merdiven çıkabiliyor. zaten onun en büyük özelliği uzaktan kumandasının olmaması..

Ek: ben de bu robotlardan istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Ocak 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...