Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Chemicalın topicine oky nin verdiği link te biraz gezindim ve bunu gördüm. biraz araştırdım sitesini sln buldum resimlerine fln baktım baya hoşuma gitti 120 milyon civarı bişey oluyo hoşuma gitti almak istiyorum ama türk sitelerinde biraz araştırdım bulamadım. toysrusun türk sitesine baktım ordada yoktu. sadece amazon.co.uk den mi alabilirim yoksa türkiyede de bulunurmu? fln filan?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Barrett kullanıyor bu küçük hayvancık lol[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunu türkiyede bi mağazada bulamazsın. online sipariş edebilirsin?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Video'sunu izleyin ne tatlı şeymş :P[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 olayı ne bu hayvancığın?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 üzmüşler bunu. böğk böğk ağlıyor.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Estel_Anorien, 12 Ocak 2005 16:56 tarihinde demiş ki: olayı ne bu hayvancığın? Kumandayla hareket ettiriyon istediğin gibi manual kontroller dışında hazır programlanmış yada programlayabileceğin fonksiyonlar var şahsen ben hareket çektirecem küfrettirecem adını da osman koyacam hangi türk yapmaz ki bunu.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oha robota bak[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 harbi tatlı bişeye benziyor. Yaşıma rağmen böyle şeylerle acaip eğlenebilirim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Elektronikten anlayan birisi niye bunun radio control diilde uzaktan kumanda kullandığını açıklar mı?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bağdat Caddesi Megavizyon 130 milyon ya da 210 milyon hatırlamıyorum hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 saolasin.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Rc kontrol fiyatları İyi bir verici parazite izin vermiyecek kadar güçlü ve 10 metrede batmıyan bir verici 300 dolar 200 dolar arası Bukadar karışık bir robot için gereken en az 20 kanal sayısı 700 dolara çıkarır bir RC vericisini onun alıcısı 20 kanallı onada 300 dolar diyelim Servoları ve sistemleri ile 400 dolar üstüne kumandası 700 dolar RC pahalıdır az kanallı olmalıdır her kanal sadece 1 hareketi yapabilir Her kanal farklı frekans ve verici ayarı ister Ama uzaktan kumandada kanalları açmak için ışığın sinyalini değiştirmek ve alıcının o sinyalleri tanıtmak yeterlidir televizyon kumandalarının en az 50 tane ayrı tuşu var bu devirde hepsi ayrı kanallar (televizyon kanalı diil) ayrı sinyaller veriyor ayrıca uzaktan kumanda sistemi RC gibi kolay kolay parazit almadığı için kızılötesi olduğu için sinyalinin kuvvetli olması gerekli değildir Ayrıca robotu 1kmden kullanmadana gerek yoktur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Naaptın ya? basit bi uzaktan kumandalı aracın kumandası kendisi fln 30 milyon 4 hareket yani 4 kanal diyelim. bunun [spo1=67 + 4 komutu var]What are the 67 Robosapien functions? 1) Right Arm Up 2) Right Arm Down 3) Right Arm In( LFT) Left Spin/Walk Button 4) Right Arm Out (FWD) Forward Walk/Slow 5) Tilt Body Right(BK) Backward Walk/Slow 6) Left Arm Up(RSD) Right Shoulder Down 7) Left Arm Down(LSD) Left Shoulder Down 8) Left Arm In (RSU) Right Shoulder Up 9) Left Arm Out (LSU) Left Shoulder Up 10) Tilt Body Right (RFO) Right Forearm Out 11) Turn Right 12) Walk Forward 13) STOP Button 14) Turn Left 15) Walk Backward 16) (R>) Right Sensor Program 17) (S>) Sonic Program 18) (L>) Left Sensor Program 19) (R>) Right Sensor Program 20) (P) Master Command Program 21) (SELECT) Advance to GREEN Keys 22) Right Hand Thump 23) Left Hand Pickup 24) Lean Backward 25) Right Hand Throw 26) Sleep 27) Left Hand Thump 28) Left Hand Pickup 29) Lean Forward 30) Left Hand Throw 31) Listen 32) Forward Step 33) Right Turn Step 34) Backward Step 35) Right Sensor Program Execute 36) Master Command Program Execute 37) Wake Up 38) Reset 39) Left Turn Step 40) (SELECT) Advance to ORANGE Keys 41) Left Sensor Program Execute 42) Sonic Sensor Program Execute 43) Right Hand Sweep 44) High 5 45) Right Hand Strike 1 46) Burp 47) Right Hand Strike 2 48) Left Hand Sweep 49) Talk Back 50) Left Hand Strike 1 51) Whistle 52) Left Hand Strike 2 53) Bulldozer 54) Right Hand Strike 3 55) Oops! 56) Demo1 57) All Demo 58) Power Off 59) Roar 60) Left Hand Strike 3 61) (Select) Return to RED Command Functions 62) Demo2 63) Dance Demo 64) <, < Combination "Right Walk Turn" 65) >, > Combination "Left Walk Turn" 66) Forward, Forward Combination "Slow Walk Forward" 67) Backward, Backward Combination "Slow Walk Backward"[/spo] 30.000$ mı ediyo yani?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 naptınız ya 120 milyon ? 120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu. yanlışlık var sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
odchu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben de istiyom bundan.. :) reklamında da baya iddialı tanıtmışlar.. sallanıp duruyor sadece :D [Bu mesaj odchu tarafından 12 Ocak 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 RC kontrol için her kanal vericisi yani her ayrı hareket 200 dolar ekleniyo gibi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Xharloan, 12 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: naptınız ya 120 milyon ? 120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu. yanlışlık var sanırım. ilk verdiğim linkteki fiyatı 85$ 120 milyona fln geliyo. amazonda pound olarak 150 ye fln geliyo işte. @chem: inat etme işte.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben Çelik, Arçelik. Ya sen kimsin? Bunu bilir bunu severim :) Yerli malı Türkün malı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 alomatik ne diyon annamadımki bişiler dedinde konuyla alakasız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Aslında hepınız bırer robotsunuz farkında degılsınız tuketmeye programlanmıs dusunebılen duyguları olan bırer robotsunuz bende buna dahılım ama ben bunun farkında olan bır robotum *!geriye dogru sayar uzaklaşır malkav kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sony'nin aibo (muydu ismi?) 'su süper bir robot :) "gerçekten" koşan ve danseden robot yapmış adamlar, videoları için link vardı forumlarda bi ara.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 asimo o:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 buda kungfu yapıyo ıslık çalıyo[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Chemical, 12 Ocak 2005 21:07 tarihinde demiş ki: asimo o:P ayrıca hondanın :D ve ne koşabiliyor ne de hızlı hareket edebiliyor. fakat koniçiva dediğinizde anlıyor, sesin geldiği yöne dönüp selam veriyor, el uzatırsanız sıkıyor, kendi kendine hareket edebiliyor ve merdiven çıkabiliyor. zaten onun en büyük özelliği uzaktan kumandasının olmaması.. Ek: ben de bu robotlardan istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Ocak 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar