gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ben Kabatas Erkek Lisesine gidiorm.Öss ye hazırlanıors fln ama bende bariz bi motivasyon eksikliği var.Sayısalcıyım 260 270 civarı yapıorm denemelerde.Beşiktaş feme gdiorm ama iyi diyil.Hangi dersaneye gidiym sizce?Bakırköy Beşiktaş uyar bana.Bide gaza gelip ders çalışmam için ne gerek ya?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 FEM konusunda ne gibi sıkıntıların var? (merak..)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Babana öss başarman halinde bir ödül aldır.Şöyle güzel bir ödül olsun.Biraz da olsa artar motivasyonun...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya param var istediğim zaman istediğimi aldırıorm ztn :D
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ya malüm konu iste...Bütün arkadaslar teker teker basladılar bi ay içinde ama sikaytleri yok bide baktıın zmn böle karakterleri uygun ztn bu ise.Herkes kayıt olmuo ztn..Ben de ayrılmak istiorm.Hangi dersaneye gdiyim?Sayısalcıyım ve Beşiktaş-Bakırköy civarı uygun
Frost Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fen bilimlerine git ama fem den iyi deil kendimden biliyorum =)
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 özel sınıfa girmeyeceksen fen bilimlerine gitme, alt sınıflara değer vermiyolar üst sınıflar da öyle pek iyi değildi geçen sene. derece yaparsan paranı geri verirler başka bi nanesi yok.[signature][hline]Sabancı ve kafam.
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 fen bilimleri bakırköye gidiyorum.hocalar , sınavları gerçekten iyi ama tek kötü tarafı özel sınıflara çok fazla ağırlık vermeleri. 4. sınıftayım denemelerde 270 civarı yapıp, aynı okuldan okuduğum ardaşım 260 yapıp 2. sınıfta olduğu için neredeyse hergün özel olarak , sınıf ek derslere ve özel sınavlara girebiliyor.bu adamın kafasını bir noktadan sonra cidden bozuyo ama öss ye gerçekten iyi hazırlıyor tavsiye ederim.[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bu aralar bunalman çok normal. Ders çalışmaya sene başından başladıysan (başladın di mi?) zaten sıkıntıdan yüzlerce kez patlaman gerekirdi şimdiye kadar.. Yok başlamadıysan da arkadaşların "of çok sıkıldım baydım mır mır" diyorlarsa sen de bayarsın. Ama hepiniz çalışmaya başlayıp da hepiniz bayarsanız o zaman görürüm sizi :) Kolay gelsin.[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 14 Ocak 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 öss kazanırsan baban sana alienware pc alsın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ehe bence hiçbi dersaneye gitme :D bence taktik şu olmalı,ya adam gibi oturup konuları çalışacaksın,eğerki kendi başına oturup 2 saat başından kalkmayıp ders çalışabiliyosan,yada özel hocalardan ders alacaksın ki ortamda çıok iyi hocalar var dersanelerin kendini deneme ve işte sınavlara girmekten başka hiçbi +sı yok.adam gibi konu falanda öğrenemezsin sadece eline test dağıtır dururlar dersler ya çok sıkıcıdır yada kaynar geyik olur tamamen para israfı bence,sadece denemelere git derim,o yüzden max bursu aldığın dersaneye gitde ucuza gelsin dersaneler sux,okul hele kabataşda sux özelliklle fuat sende biliosun :D sıkılman doğal yani ne diyebilirimki,fazla zorlama kendini şimdiden ama ufak ufak konuları tamamlamaya çalış derim
egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 beşiktaş uğur dersanesini öneriyorum biraz zordan başlar ama sağlamdır[signature][hline]egemenbeyfendi
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya ben sene başında fen bilimleri bakırköy e gittim bi gün baktım nası diye.Snawa girmiştm snıf belirleme için.En iyi sınıfa da girmiştm.Orda bi matematikçi var yaşlı bi adam ders annattığı fln yok.Baktm ben bu adamdan bişe öğrenemem ayrıldm bi gün gittim sdc.Ama dersane ortamı war harbiden.Fem de sanki öylesine bi kalabalık toplanmış gibi bi görüntü war 1 senedir (L1 in 2.döneminden beri) havaya giremed.Bana yaramıyo fem
Öne çıkan mesajlar