tiLi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 tek bir kişinin sesini duymak istemiyorum. mümkün değil mi bu ya? bulamadım da. let me google that for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Avatardan oluyordu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 onu neden duymak istemiyorsun? ona baktığında heyecanlanıyor musun? onun sesi kalbinin hızlı çarpmasına mı sebep oluyor? onu hem seviyor ve hem de ondan nefret mi ediyorsun? onun tam bir şapşal olduğunu mu düşünüyorsun? lanet olsun neden onu aklından çıkartamıyorsun? engellesen ne olacak sanki? zihninden atamadıktan sonra? skype tan silsen ne fayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o kadar dedim çimentoyu burnundan çekme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 inşaat mühendislerine niye beton üzerinden espiri yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 arkadaşlarımın sinir bozucu bir arkadaşı var. dediklerini hiç duymasam da olur. çok iyi olur hatta. sağ klikleyince block var. bloklamak istemiyorum drama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 blockla gitsin. dünya sevmediklerimize seni sevmiyorum diyince daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ses tonu o kadar irrite edici ki sesini duyunca günüm kötü geçiyor. 4çenci bi neckbeard. acıdığımdan shut up falan da diyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi seni üzüyorsa eğer onu yok edebilirim bile, inan hiç sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 forumda chrome çok samimi ya. acaba iş ortamında da böyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Fransuxa said: o kadar dedim çimentoyu burnundan çekme diye çimento değil de kreatini burundan almıycaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi üniversitedeki en iyi arkadaşımla ortak açtık şirketi. müşteriler varken her şey normal resmi. gerçi müteahhitlerle çalışınca ne kadar resmi olunabilir o da ayrı konu. müşteriler gidince apış arası kokuyor ortalık. 1 tane personelimiz var. o da bizze sittir len falan diyor. eskiden eksperken 4 kişi çalışıyordu. bankalarla iş yapıyoruz diye hep hanım bey 20 m2 odada 5 kişi anglosakson gibi takılıyorduk. hatta pantolon askısı ve yelek giyen mühendisimiz vardı. sonra ortak askerden döndü. şimdi böyleyiz. @tili, benim tekilayı burundan çekmeyi denemiş arkadaşım var. flaşlar patladı kafamda falan diyordu. burun sakat abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 tekilayi burundan cekmek tamamen show amacli yalan bir harekettir..butun mukozasi zaten ince arti burnun kemer kisminda koku sinir uclari vs var.oldugu gibi oralari yakar harap edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 tiLi said: tek bir kişinin sesini duymak istemiyorum. mümkün değil mi bu ya? bulamadım da. let me google that for you Ayni CAMI kullanmiyolar umarim. Neyse, hangouta gecir arkadaslarini.Her turlu blocklarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar