Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ren said: adam kromozonunu kesip imzaya koymuş artık o derece erkek yani ince görmüş asdjksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 dana22 said: aktarsan ne olacak ki grip asisinin kendisi bir halta yaramiyor.. Abi bende bayaa yaradı ya. Bu seneden önceki 3 sene oldum. Hiç ağır gribal enfeksiyon geçirmedim o zamanlarda. Bu sene olmayı unuttum. Direk atak yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Bu arada %100 koruma diye bişey de yok tabi. Bahsettiğin gibi belirli türdeki virüsleri içeriyor. Ama ben ballıyım demek ki bayaa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 SeaGle said: dana22 said: aktarsan ne olacak ki grip asisinin kendisi bir halta yaramiyor.. Abi bende bayaa yaradı ya. Bu seneden önceki 3 sene oldum. Hiç ağır gribal enfeksiyon geçirmedim o zamanlarda. Bu sene olmayı unuttum. Direk atak yedim. bu arada grip aşısının consu o zaten. eğer bi sefer olursan artık her sene olman lazım. çünkü diyelim bi sene bi grip geçirdin, ondaki antijenlerin büyük bir kısmı önümüzdeki senenin grip furyasındakilere benzicek. ama diyelim aşıyla geçirdin bi kışı hasta olmadın, aşıda o senenin majör antijenlerini almış oluyosun, ama o diğer minörleri almıyosun. dolayısıyla önümüzdeki senenin grip virüsüne bir hayli yabancı oluyosun. eğer onun da majörlerini grip aşısıyla almazsan majörlü minörlü bir çakıyo o sene grip, aklın yerinden oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 seagle artık ilaç şirketlerinin kölesisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 la majör si minör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 kendi salaklığımdan bir kesit gördüm mc lovinde... bir sigara yakacağım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 beni niye kimse sevmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben seviyorum. trolün kalitesiz ama. biraz duvara bak. tavana falan bak. trolling kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bende biraz seviyom kalitesiz trole devam kaliteliler belli olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar