Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 yaşında, ilkokul 2'ye gidiyor. onun masasında kalem ararken masanın üstünde buldum bunu, unutmuş heralde.

Aşık oldum gül gibi,
uçtum melekler gibi.
Sen hiç aşık oldun mu?
Güller, melekler gibi.

Sen bilir misin aşk nedir?
Siyah beyaz bir filimdir.
Aşk güzel duyguların
Tek kelimesidir.

helal olsun çocuğa ya kime aşık oldu acaba.[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-
H.B.E
Mesaj tarihi:
bunu kendi yazdıysa helal olsun yetenek var derim.. Biz o yaşta sümüğümüzle oynuyorduk çünkü =)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
bravo valla =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
Güzel yazmış yaşına göre heh. Tebrik ettim ama yinede belli etme gördüğünü çocuğunu gelecek hayatını bile etkiliyebilirsin bırak kalsın :p[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
aşık lem bu çocuk öğretmenine fln herhalde şimdi tatile girince özledi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Mesaj tarihi:
ben de o yaşta yazmıştım ilk şiirimi. hatta kimse bulup okumasın diye kendi salladığım bi alfabeyle yazmış, yazdığım defterin kapağının içine de hangi harfin neye karşılık geldiğini yazmıştım. heheh
Mesaj tarihi:
tekrar masasının üstüne koydum aynı şekilde anlamasın diye.

sağ alta imza atmış onun altına da mete'den aşk şiirleri yazmış. başka da var galiba.

öğretmenine falan aşık değildir ya kadın yaşlı diye biliyorum.

sorsammıki ya çok merak ettim :)[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-
H.B.E
Mesaj tarihi:
oha! adam o yaşta alfabe yazmış biz çok geriyiz be abi![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Mesaj tarihi:
walla arada dokuz yaş olmasına rağmen enseye şaplak modundayız nedense, saygı falan göstermiyor, sorsam pek utancağını sanmıyorum :)[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-
H.B.E
  • Yeni Oluştur...