Remus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Portekizden Almanyaya geçerken şaraba neden el koysunlarki, ABD, Avusturalya gibi ada/kıta ülkeleri uyuzda. Avrupada öyle bir durum yok diye biliyorum, yanlış mı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 kuddusi abi ben de gitmek istiyorum portekize ama yalnız çekilir mi?Forever alone luğun sıkıntısı olur mu orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 remus; pet şişe bile almıyorlar kabine denk geldiğinde. ayrıca benzer şekilde portekizden gelen arkadaşım geçen sene frankfurtta şarapları bırakmak zorunda kaldı. ramses...tek başına sıkılabilirsin ama yanında arkadaşın olursa güzel bir ülke. insanlar dost canlısı. bir de buranın güneyi varmış, bizim Antalya gibi tatil köylerinin yoğun olduğu yer (yanılmıyorsam SINTRA dediler adına), orayı çok övüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 KuddusiMavra said: döndüm gençler. i.ne almanlar yüzünden güzelim porto şarapları yalan oldu. frankfurt aktarmalıydı uçak. tırstım almanlar şaraplara izin vermez istanbul uçağına binerken diye almadım valla şarap. Almanlar hakkatten o anki personele göre aşırı salak işler yapabiliyorlar. Aktarma olayını bilmiyorum da, kız arkadaşımın cüzdanının içine baktılardı Hamburg'da Almanya'ya girerken. Öte yandan ben elimde dolu su şişesiyle girdim cihaza; HOP BRUDER WAS IST DAS? demediler. Gerçi ben de elimdeki su şişesinin farkında değildim, geçtikten sonra "nası lan?" diye şaşaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sintra lizbon'un yakınında dağ bayır trekking yapmalık okyanus kıyısı bir milli park. antalya gibi olan yerler en güneydeki algarve. lizbon'u tek başıma gezmiştim çok da iyi gelmişti. güzel ve ucuz hosteller var, lookout hostel'de kalmıştım ben bairro alto'nun dibinde hemen. ilk günden sosyalleşivermiştim bir sürü insanla. şukela bir hosteldi. 3 gece yetmeyince 1 gece uzatmıştım. haftasonunu da denk getirmekte fayda var. cuma cumartesi akıyo millet geceleri, bairro alto'da sokaklar festival havası. ilerleyen saatlerde de gece klublerine doğru güruhlar devam ediyor. kafam çok iyiyken kaybetmiştim hosteldeki tipleri yoldan rastgele başkalarıyla muhabbete dalınca, gece klubu kısmını es geçmiştim o yüzden. gerisin geri bir şekil bulmuştum yolu neyse. hey gidi ya. yer etmiş bende lizbon epey. bairro alto'da konsept şu: http://lisbonhost.com/wp-content/uploads/2013/09/nightlife-lisbon-bairro-alto.jpg sokağa penceresi olan ufak ufak yüzlerce bardan 1-2 euro'ya biranı-shot'ını, 3-4 euro'ya kokteylini, caipirinha'nı alıyosun. sohbet muhabbet ordan oraya kafa çok rahat takılıyosun. değişik poğaçalar, sosisli güzel sandviç satan seyyar kızılkayalar misali tipler oluyor her yerde falan. sabaha kadar açık fırın da vardı munchieslik. güzel memleket portekiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aaaa? bildiğin Alaçatı ortamı yav bu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Amerika kıtasından Türkiyeye gelirken ab de aktarma yapıyorsan el koyuyorlar. Ben de meksika tax freesinden adamların bişey olmazına inanıp tekilaları almıştım. İspanyada aktarma yaparken almadılar. en güzelini açıp yarısına kadar içmiştik :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iyi yapmışsın valla. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar