masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Şurada kayıt yaptırırken kimlik bilgileri için "kütük" diye birşey istiyor? Nedir bilen var mı? Birde 2 altında "sayfa" diye birşey var onu da çözemedim. Kimlikte kütük diye bir bölüm yok, cilt, aile sıra no, sıra nıi kayıt no filan var. http://www.cetad.org.tr/member.aspx?menu=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kutuk dedigin onlar zaten, ayrica niye kutuk diye yer yapmislar acaba. mavi ladin yaz gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 aile sıra no. kütük diye kısaltmışlar, eskiden kütük sıra no yazıyordu şimdi aile sıra no şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Aynen öyleymiş. Sayfa No. : (Aile Sıra No) Kütük Sıra No. (Sıra No.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 benim dediğime göre ters olmuş yalnız o. ben kütük sıra no = aile sıra no diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 O zaman benim dedim doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 hayır, benim dediğim doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Evet senin dediğin doğruymuş. O zaman ben yanlış gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar