Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Elimde bir HP Scanjet G2710 scanner var, Sadece USB den bağlantı var. Alet saat gibi çalışıyor, çok memnunum cihazdan. 1.Bu wireless printer server ile çalışır mı ? 2.Çalışırsa ne almak lazım ? marka filan ? 3.Yabancı sitelerde baktım multifunction wireless printer alınırsa olur diyenler var, olmaz diyenler var. Yani istediğim, ben buna takacam zımbırtıyı, basacağım düğmesine, Benim laptopta hop menusü çıkacak, seçeceğim ne formatta scan yapacağını, yapacak gidecek. Veya basacağım copy düğmesine, (oyle bir düğmesi de var) bu direk printere atacak scanleyip, veya pdf düğmesine basacağım pdf formatı yapacak. Not: (Kablo bağlı iken bunların hepsini yapıyor zaten.) Kablosuz nasıl yaptırılır buna bu ? Not 2: Laptopun USB ye takılıp hem scannere takılan zımbırtılar var, Onlarla oluyormuş , ama ben laptopa bir şey takmadan yapmak istiyorum bu işi. Bilen cevap versin, bilmeyen de bilene anlatsın, sonra da bana hangi marka nedir, nasıl birşey dir, anlatsın lütfen, çok makbule geçecek. Alet bu http://a61f4e4ea7c8620c56b8-7e32c7900f93917b5757d909e19ca270.r4.cf3.rackcdn.com/HP_Scanjet_2710_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar