Mirage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 monitörün üstündeki topuzdan ben de istiyorum, süper aksesuar. hem arada lazım olur :p.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Abı bende ıstıyom o klavyeden nerden bulabılırızKI? bılen varsa lutfen bı lınk bısı versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?PRODUCT_ID=B2XPL01 http://www.zboard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Zboard süper birşey zaten, harika fikir o klavye kiti bence. Okula desktop alıcam bu WoW yüzünden, laptopta oynayamayacağım her şeyin bir tadı var =) O bilgisayarda klavye Zboard standart + wow eklentisi alıcam, mouse da logitech mx1000 Bu arada, şu CE nerede 80 dolar çok merak ettim. 76 euroya sipariş vericem hemen bugün aslında, sadece neden 30 euro ulaşım bedeline veriyorum onu çözemedim çözer çözmez sipariş edicem, mail attım adamlara bugün cevap gelir işalah Gayet güzel bi guide çıkıyor zaten CE den bildiğim kadarıyla, ayrıca alt+tab ve binlerce guide sitesini açabilecek firefox varken gereksizi geçtim eksik o guide =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ocak 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oo süfer klayve var yani trde, bitek warcraft modülünü bulmak lazım üstüne :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar