synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Pre-reg açıldı, kaydımızı yaptık, 24 ocak global journey, 9 şubat genel satış açılıyo. köpek gibi olmuş fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 umrumda deil 10 tane alırım... 4 tane satılık beyler almak isteyen şimdiden ulaşabilir pre-oder yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 belcika mı lel tree of life 5. ve son kez tr de yapılacak ben olsam ona giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 ilk 10 mailleri çıkmaya başlamış, nasip kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 var mi alabilen ? bu yil da sans gulmedi bize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 pascalnouman said: belcika mı lel tree of life 5. ve son kez tr de yapılacak ben olsam ona giderdim +1 yurdumuzda ne tomorrowlandler düzenleniyor da millet farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 4dv3nt said: pascalnouman said: belcika mı lel tree of life 5. ve son kez tr de yapılacak ben olsam ona giderdim +1 yurdumuzda ne tomorrowlandler düzenleniyor da millet farkında değil aynen karşim bu sene neon ve ayata çok saglam temmuzu iple cekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 GİDİYOZ MU BEYLER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 YİNE Mİ LAN YİNE Mİ! Her pre-reg dönemlerinde herkesi herşeyi bırakasım geliyor kız arkadaşımın varlığını tartıştığım bir döneme giriyorum yine =) ha bi de paranın gözü kör olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 neona gidicem bende psy özledim hem alex grey geliyor tanışmak istiyorum adam ile çizimleriyle büyüdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ayataya hilight geliyor kacirilmamasi lazim hany :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ayata iyiymiş bak ben bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 dur ben onlara bi topik acayim bu sacma sapan festival topiginde pic olmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 viagogodan çekip gidiyoruz gene bu sene.. var mı burdan giden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Lake Festival'i var bir de ağustosta Avusturya'da.Böyle Line-up görülmedi heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Ben buna hala gidemedim lan. En son denediğimde akbank 3d secure sayfası hata verdiğinden, patlamıştım. Tabi almaya çalıştığım biletler de bitmişti beni baştan sıraya soktuğundan. Sonradan da 1-2 sene hiç kasmadım. Neyse. 2017 bekle beni. Şimdi kız arkadaş ile gidicez ama onun da zevki ayrı olur. Full apaçi kalması daha kötü. 2017 umarım bulurum artık. Gurur meselesi yaptım. Bok gibi de geçse gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 ben de sunlarinda bir tanesine gidip asiri dozdan komaya girmeyi planliyorum. kisfrmet hep iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar