ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 On=@Timer CONT.CHECKS IF ( > 3) CONT.SYSMESSAGE @38 Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( 7) cont.sysmessage @38 Bu hayvan yuvasindan uzak! else if ( < 6) dorand 10 cont.sayua 0255,6,6,0 Gel , gel ... cont.sayua 0255,6,6,0 Sana zarar vermeyecegim, cont.sayua 0255,6,6,0 Seni incitmeyecegim. cont.sayua 0255,6,6,0 Her zaman senin gibi bir aramistim. cont.sayua 0255,6,6,0 Ne kadar sirinsin, .. cont.sayua 0255,6,6,0 Neden bana oyle bakiyorsun, ? cont.sayua 0255,6,6,0 Bana oyle bakma, .. cont.sayua 0255,6,6,0 Seni yasadigim surece sevecegim, . cont.sayua 0255,6,6,0 Gel , . cont.sayua 0255,6,6,0 Gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont.anim 19 enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if !( == 1) cont.sysmessage Bunu ehlilestiremezsiniz. return 1 endif if (rand(100) < 75) if () link.memoryfindtype.memory_ispawned.remove endif link.karma -50 link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet cont.sysmessage sizi sahibi olarak kabul etti. if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(1) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(2) == 1) cont.taming ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) cont.taming ( + 1) endif endif endif if ((> == 0) && ( < 700.0)) if ( < 30.0) if (rand(2) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 50.0) if (rand(2) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 75.0) if (rand(2) == 1) cont.animallore ( + 1) endif elseif ( < 100.0) if (rand(4) == 1) cont.animallore ( + 1) endif endif endif link.tag.tamer link -1 else cont.sysmessage Hayvani ehlillestirmeyi basaramadiniz. link -1 endif return 1 On=@TargOn_Char if !( == a_townZoo) if (( == 1) && ( != c_pv)) if !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif () if ( == ) src.sysmessage zaten size ait. src.targ.flags &statf_pet else src.sysmessage bir baskasina ait. endif elseif () src.sysmessage Hayvan su an musait degil. elseif ( == ) src.sysmessage Hayvan su an size cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari ehlilestiremezsiniz. elseif (0 == 0) // tamerlar elele bug-free dunyaya src.sysmessage Hayvan artik sizi umursamiyor. elseif ( < ) src.anim 19 src.sysmessage icin taming skilliniz yeterli degil. (gerekli skill: ) elseif ( < ) src.anim 19 src.sysmessage icin animal lore skilliniz yeterli degil. (gerekli skill: ) else // tame etmeye ba$la... link src.anim 19 timer 2 endif else src.sysmessage Bunu ehlillestiremezsiniz. endif else src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. endif return 1 On=@TargOn_Item return 1 [FUNCTION checks] // kontrol NEWITEM i_checks ACT.LINK EQUIP [ITEMDEF i_checks] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Checks ON=@Equip VAR.DIST VAR.SEE REMOVE [function memorydel] // memory silen loop if (0 if ( == findid.i_memory.remove memorydel endif endif // Arkadaşlar benim yapmak istedigim binek spawm noktasindan belli bir mesafa uzaklasinca evçilleştirmesini onlemek bu sekilde yaptim. ama herzaman hayvan yuvasindan uzak diyor cok denedim ama ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: elseif ( > 7) olarak dene.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadasım cevabın ıcın saol ama gercekten denedım 1 saatır denıyorum :( sorunum cozulurse cok mutlu olcam onu yapincada smylbol hatasi veriyor altinda :([signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 16 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 On=@Timer CONT.CHECKS if ( < 6) dorand 10 cont.sayua 0255,6,6,0 Gel , gel ... cont.sayua 0255,6,6,0 Sana zarar vermeyecegim, cont.sayua 0255,6,6,0 Seni incitmeyecegim. cont.sayua 0255,6,6,0 Her zaman senin gibi bir aramistim. cont.sayua 0255,6,6,0 Ne kadar sirinsin, .. cont.sayua 0255,6,6,0 Neden bana oyle bakiyorsun, ? cont.sayua 0255,6,6,0 Bana oyle bakma, .. cont.sayua 0255,6,6,0 Seni yasadigim surece sevecegim, . cont.sayua 0255,6,6,0 Gel , . cont.sayua 0255,6,6,0 Gel . enddo dorand 2 cont.anim 17 cont.anim 19 enddo timer 2 more2 ( + 1) return 1 endif more2 0 if !( == 1) cont.sysmessage Bunu ehlilestiremezsiniz. return 1 endif if (rand(100) < 75) if ( && < 7) link.memoryfindtype.memory_ispawned.remove endif[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 if ( && < 7) su sekilde yaptım tcpip ama sunları cozumledım smylbol vede can't resolve if ( && 7) bu sekilde ama yinede olmadihala can't resolve diyor cozumlemek gerek ama temleniyor[Can't resolve ] :([signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 16 Ocak 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bizde unutabiliyoruz napalım :D if () && ( < 7) bule dene[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM [Bu mesaj Tcpip tarafından 16 Ocak 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Can't resolve Undefined symbol '' malesef bu hatalari aliyorum o sekilde yapinca msn acma imkaniniz varmi musayitseniz zamaninizda varsa?[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Gel msne vereyim benim scripti gel..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 msn de awya dın ısın vardı sanrıım rahatsız etmek ıstemedım[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 pardon yanlişlikla oldu ikitane sorry :( [Bu mesaj Lifespan tarafından 16 Ocak 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Senin ona o scripti özelden vermen burdaki diğer sorunu olan arkadaşların hiçbir sorusuna yanıt vermez... O yüzden ya yöntemini buraya göster... Ya da direk scripti küçülterek c/p yap...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Malesef scp yi bende almaadim su anda kendisi meskul sanırım vde scp yi bulamadim galba :( Sorun devam ediyor[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu scp de istedigin hersey fixlenmis sekildedir. Kullanabilirsin. Zamaninda Amentesde Coldwrap olarak scripterlik yaptigimda ihtiyaclari vardi. Duzenlemistim. Daha sonra katlanilamayacak bir is oldugunu fark ettim ve ayrildim umarim işini gorur. [ITEMDEF i_deed_animal] DEFNAME=i_deed_animal NAME=pet trading contract ID=i_deed WEIGHT=20.0 TYPE=t_script VALUE=50 CATEGORY=Custom Items SUBSECTION=Deeds DESCRIPTION=Animal Trading Contract On=@Create color 08ac On=@Click if () message [] endif message return 1 On=@DClick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin cantanizda olmali. elseif () if (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. return 1 endif try src.newnpc link link.name link.karma link.fame link.str link.hits link.dex link.int link.food link.color if ( == 0835) link.color 0481 endif link.oskin link.memorydel link.newitem i_memory link.act.attr 04 link.act.more1 04 link.act.more2 link.act.morep link.act.color memory_ipet link.act.timer -1 link.act.link link.act.cont link.flags &statf_pet link.update link.anim 5 link.bark 3 remove else target Kucultulecek hayvani secin. endif return 1 On=@TargOn_Item sysmessage Esyalari kucultemezsiniz? target Kucultulecek hayvani secin. return 1 On=@TargOn_Char if !() src.sysmessage Oyunculari kucultemezsiniz. elseif !() src.sysmessage Bu hayvan size ait degil. elseif (&statf_stone) || (&statf_freeze) src.sysmessage Hayvani su anki durumunda kucultemezsiniz. elseif (( == c_man) || ( == c_woman)) src.sysmessage Sadece hayvanlari kucultebilirsiniz. elseif (&statf_invul) || ( == 07fff) src.sysmessage Bu hayvani kucultemezsiniz. elseif () src.sysmessage Hayvan su anda cok kizgin. elseif () src.sysmessage Buyu ile yaratilmis hayvanlari kucultemezsiniz. elseif (( == c_llama_pack) || ( == c_horse_pack)) src.sysmessage Pack hayvanlari kucultemezsiniz. elseif ( < 6) src.sysmessage Bu hayvan acikmis. elseif ( < ) src.sysmessage Bu hayvan yaralanmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif !() src.sysmessage Hayvana ulasamiyorsunuz. elseif ( > 3) src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. elseif ( == c_m_golem_tinker1) src.newitem i_pet_golem1 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove elseif ( == c_m_golem_tinker2) src.newitem i_pet_golem2 src.act.name src.act.bounce src.targ.remove remove else name filled pet trading contract attr 00 more2 1 color if ( == 0481) color 0835 endif tag.trade tag.trade_id tag.trade_name tag.trade_str tag.trade_dex tag.trade_int tag.trade_karma tag.trade_fame tag.trade_food src.targ.bark 2 src.targ.remove src.sysmessage : kontrat haline getirildi. endif return 1 [FUNCTION checks] NEWITEM i_checks ACT.LINK EQUIP [ITEMDEF i_checks] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Checks ON=@Equip IF > 5 CONT.TAG.DIST 0 ELSE CONT.TAG.DIST 1 ENDIF CONT.TAG.SEE REMOVE [itemdef i_taming_staff] NAME=taming staff ID=i_staff_gnarled TYPE=T_WEAPON_MACE_STAFF DAM=5,10 VALUE=254 TWOHANDS=Y WEIGHT=10 ON=@create color 2001 more2 0 timer -1 hitpoints 5 ON=@dclick if ( != ) src.sysmessage Bunu kullanabilmeniz icin uzerinizde olmali. elseif (&statf_hidden) || (&statf_invisible) src.sysmessage Gizlenmis durumdayken bunu kullanamazsiniz. elseif ( == a_townZoo) src.sysmessage Bu bolgede taming yasaktir. elseif ( == -1) target Hangi hayvani ehlilestirmek istiyorsunuz? endif return 1 On=@UnEquip more2 0 timer -1 link -1 ON=@targon_char IF () SRC.ACT= IF (>0) SRC.SYSMESSAGE You must wait to perform another action ELSE SRC.ACTION -1 SRC.MESSAGE SRC.MESSAGE SRC.MESSAGE SRC.Taming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu ne ya spoiler kullanin.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tsk ederım yardımlarınız ıcın saolun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Can't resolve Can't resolve Can't resolve Undefined symbol '' binekten uzaklasinca bunlari cozumlemek gerekiyor vede uzaklasinca yine hayvan yuvasindan uzak diyor hayvana yeterince yakın deilsiniz demesi lazim ... yardim ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ha, sen tame eden kişinin hayvana uzaksa "hayvana uzaksınız" diye uyarı almasını, yoksa tame yapamamasınımı istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Hayvan spamında ıken hayvandan uzaklasınca hayvandan uzaksınız hayvanı spawmından cekınce hayvna yuvasından uzak! bunu yapmak istiyorum / hayvan spawmınday ken hayvandan uzaklasınca hayvandan uzaklastınız dıyor bunu yaptım ama otekını yapmadım hayvanı spawmdan cekınce hayvan yuvasından uzak demeısnı ısıtoyurm[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan [Bu mesaj Lifespan tarafından 17 Ocak 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim yolladigim scripti al kopyala scp klasorune sonra benim taming staffa verdiigm id ile bir staff yarat bi dene bakalim ne diyecek sana : )[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Lifespan bu arada oradaki gulme işaretlerinden dolayi problem yasiyor olabilirsin orjinalini msn e gel verem : ) [email protected][signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gareth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 On=@Targon_Char If ( > 5) src.sysmessage @54 Sadece spawn bolgesinde tame edebilirsiniz. return 1 umarım isine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 moranor tsk ederım verdıgın cevabı uyguladıgımda sorun cozuldu herkese gunaydın ıyı gunler[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar