kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mi3wivZpSn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ada sahillerinde bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bahtiyar diye bi teröristten basediyodu noldu o bahtiyara ? ışide karşı kobaneye gittimi bana ondan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Saz calmaktan iceri almislar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yapma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Kısmet artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 4Ever said: Geldi :) Sözleri kim yazdı bilmiyorum ama ay ışığının deniz suyundan yansıması yakamoz değil. Ayın şavkı falan derler şavk zaten yansıma demek sanırım. Yakamoz ışık yayabilen bazı deniz canlılarının aysız-ışıksız ortamlarda parlamalarını görünmesidir. Şarkı sözü yazdığın kelimenin anlamını bi bilseymiş kimse bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kermit said: bahtiyar diye bi teröristten basediyodu noldu o bahtiyara ? ışide karşı kobaneye gittimi bana ondan haber verin milletvekili olup basiretsiz hükümetten her istediğini almış, kıs kıs gülüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 aktiftablet said: 4Ever said: Geldi :) Sözleri kim yazdı bilmiyorum ama ay ışığının deniz suyundan yansıması yakamoz değil. Ayın şavkı falan derler şavk zaten yansıma demek sanırım. Yakamoz ışık yayabilen bazı deniz canlılarının aysız-ışıksız ortamlarda parlamalarını görünmesidir. Şarkı sözü yazdığın kelimenin anlamını bi bilseymiş kimse bi zahmet Ask bu kizilotesi yarali muzesi hareket edemem diye sarki sozu yazilan memlekette nelere takiyosunuz kafayi ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar