paranoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya nereden bulabilirim bu psp yi ya dubai de varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Dubai'de alışveriş turizmi olduğuna göre illaki vardır psp de...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alışveriş sitelerinden bulursun_?_[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+6/48 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bulamazsin.. anca ebayden falan yuksek fiyata alabilirsin alet japonyada cikti ama tukendi sony alet yetistiremiyo su an japonyada bile olsan satin alcak alet yok. mart ayindaki amerika ve avrupa cikisini beklemek her acidan daha iyi olur.[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Biraz daha bekle, PSP mart ayında Amerika ve Avrupa'da 200 küsur $'dan satışa sunulacak. Şuan bir yerden import etmeye kalksan 500$'ın üzerinden tutar, Japonca olmasıda cabası.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yeni konu açmıyım dedimde 5 yıl önceki konuyu kazıp çıkardım. psp i güncelliyim dedim. yıllardır oynamıyordum. en eski versiyonu var elimde. batarya rezil durumda sarj durmuyor gibi birşey. adaptörü dolabın dibinde falan buldum kıvırığ atmışım kablolar rezil olmuş zaten. batarya alayım dedimde netten baktım stok gözükmüyor hiç bi yerde resmen. yeni bataryalar çıkmış galiba 2800 mah lık. orjinal batarya almak istiyorum. yan sanayi batarya falan kullanmam asla güven olmuyor. istanbul da veya netten nerde bulabilirim ? birde uyar mı bu yeni uzun ömürlü bataryalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 psp 1000 için olan piller, 2000 ve 3000 modellerine uymaz. Ona dikkat etsen yeter. Orijinal pil bulmak da kolay olmayabilir gibi bir his var içimde malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar