Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2 Aralık 2014 te divx+ yeni codec çımış. interstaller indirdim bu codeği kullanmışlar galiba. 10.2.4. bu playerı olmadan 70 küsür mb indirmeden nasıl izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 virüslü filmi indirmişim ya drm yükleyecem ayağına bi siteye bağlanmaya çalışıyor. readme yede bu en sn versiyon divx codecle yapılmıştır media player güncellemek isteyebilir yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 birazdan your computer is infected gib moni to clean diye çıkar sağ alttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 benim internet o kadar yavaşki virüs girse bunlamı uğraşacam lan der çıkar gider. zaten yükletmedim bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar