pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çeto başgan giderse oralara beni de alsın ya pff http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aAVA979_700b_v2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 maşallah hocam maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya bu japon karılar ne acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bizim burdaki mekdanıldsda böyle küççük suratlı minicik elleri olan çok güzel bi hatun çalışıyor normalde zaten o insanların çok zor şartlarda çalıştığını bildiğimden kibar davranmaya meğilliyim,ama o kadar şirinki söz konusu olan hatun kişi,gayri ihtiyarı ekstra kibar oluyorum,kırılıyorum adeta karşısında ama o terbiyesiz hatun siparişi alana kadar yüzüme gülüyor,ama sonrasında bildiğin nemrutlaşıyor,bakmıyor suratıma fln,gerçi müdürü yahut iş arkadaşları gelmiş fln olabilir ondan bir anda ciddiye bağlamış da olabilir ama bilmiyorum yani kırılıyorum,keşke farketse beni migrosta kuruyemişe bakan bi kız var o da güzel ama kollarını alması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 çıkart masaya vur hacı sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 adam görücüye çıkmış resmen asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Fransuxa said: ya bu japon karılar ne acayipchinese bunlar koltuk altlari da killi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 2014'te ne giymişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Shean said: çıkart masaya vur hacı sende sen öyle yapan erkeglerden mi hoşlanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2014/01/Japanese-School-Girls-Elite-DAily1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yag lekesi nasil cikiyor ki bembeyaz onlukten ogleden sonra batar o onlukler :/ sari sari yag lekeleri olur kolay da cikmaz ki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 DoruK said: Fransuxa said: ya bu japon karılar ne acayipchinese bunlar koltuk altlari da killi oluyor basar parasını götürürüm epileydi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 DoGMeaT said: Shean said: çıkart masaya vur hacı sende sen öyle yapan erkeglerden mi hoşlanıyorsun? asyalılar söz geçirten erkeklerden hoşlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kadin diye bunlara nasil hevesleniyosunuz anlamiyorum lan ben, cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 adam amerikada her gün koreli çoplatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Shean said: asyalılar söz geçirten erkeklerden hoşlanır abi benim etkilemek istediğim hatun asyalı fln değil ki,ne bilim belki mersinli belki hataylı,gerçi onlar da asya ama işte bu taylandlılar gibi değil sonucta cıkarıp masaya vursam diğer mekdanılds çalışanları tarafından dövülür ve ayıplanırım bence en nihayetinde başakşehir ilçesine bağlı bir mahallenin mcdonaldsından bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 sakın kahve falan içmeye çağırma. arabayla git mcdonals'a ve 5 tane burger alıp arabaya gelmesini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 devamı az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 arabada 5 diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Abi ölmeden japonyada bir maid cafe'ye gitmek istiyorum... Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 başka birşey ister misiniz efendim? diyecek. mayonez fabrikanın olduğunu ve isterse mayonez verebileceğini belirt. ne demek istiyorsunuz beyfendi derse göz kırp. çekik gözlü kadınlar göz kırpan erkeklere bayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 keşke burda aşkımı yaymasaydım size hemen bayağı yorumlarınızla söndürdünüz şevkimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 iyi yaptık ya. öyle tanışma meselesi baya uzakta olan kişilerle olmaz. en fazla bir mucize olması gerekli. hem kim bilir belki az sonra kızın patronu falan gelir buraya. tanıştırayım der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bi sonraki gidisinde happy meal iste, oyuncak olarak da seni istiyorum de kiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar