Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 PArmağıma 3 dikiş atıldı ama işten aldırmaya gidemedim bir türlü. Dikişlerin dışarda kalan kısımları ben uyurken kopmuş. Yarada kapanda dikiş iplerinin içerde kalan kısımlarıda gorunmuyor. Nasıl alırlar bunu yada hangi bölüme gitmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ne yaptın abi sen şimdi o ipler damarlarını bağlayacak ve gece uyurken kangrenden öleceksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 şaka lan korkma, hayvan bağırsağından yapılıyor o dikiş ipleri, içerde kalanlar eriyor zaten. erimez ve bünye kabul etmezse kızarıklık ve kaşıntı olarak kendini gösterir. doktorluk bir durumun yok yani geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Doktor bana gel dikişi aldır demişti ince naylonumsu bir dikişti. Erimeyen dikiş olabilir. Arkadaşı aradım acilde alıyorlar dedi. Ne olur ne olmaz gidip aldırayım tekrar kesip tekrar dikerler mi artık anlamadım :D Ve evet korktum lan kangren falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 içerde kalanlar erir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kendin de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İşte bana eriyen dikiş demediler erimeyende demediler ama 1 hafta sonra gel alalım demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 sen bi git o zmn en yakın sağlık ocağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Evallah soalun birazdan çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Dikiş attırdığın yere git göster. Her iplik vücut tarafından emilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 gene cahillik sel olmuş akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 İlk dikişimdi pardon sayın herşeyi bilen insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Hayvan bağırsağından sütur üretilmesi bayadır yapılmıyor Rıdvan. http://www.totder.org.tr/phocadownload/Sunular/sutur.pdf Burdan teknik bilgiye ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 yok ben genel olarak yazdım, artık erimeyen dikiş kalmadı. o yüzden doktorun dikiş aldırma konusunda bir şey dememiştir. metal zımba ile dikiş atıyolar ciddi ameliyatlarda, o erimez bak. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 SÜTUR DEMEDİ Kİ DİKİŞ İPİ DEDİ OF CAHİLLER YHA. RIDVANCIM SEN BAKMA BUNLARA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Laorx said: yok ben genel olarak yazdım, artık erimeyen dikiş kalmadı. o yüzden doktorun dikiş aldırma konusunda bir şey dememiştir. metal zımba ile dikiş atıyolar ciddi ameliyatlarda, o erimez bak. geçmiş olsun. EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİKLER EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 0 - NO: 1 - NO: 2 - NO: 3 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 2/0 - NO: 3/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 4/0 - NO: 5/0 - NO: 6/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 7/0 - NO: 8/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 5/0 - NO: 6/0 - NO: 7/0 - NO: 8/0 BYPASS İÇİN BÜKÜLMEYEN TUNGSTEN RENYUM / DENGİ (PASLANMAZ ÇELİK DIŞINDA) TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLİPROPİLEN, NO: 9/0 - NO: 10/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, HEKSAFOUROPROPİLEN-VDF / POLİBUTESTER / PVDF, NO: 0 - NO: 1 - NO:2 - NO:3, TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, HEKSAFOUROPROPİLEN-VDF / POLİBUTESTER / PVDF, NO: 2/0 - NO: 3/0 - NO: 4/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, HEKSAFOUROPROPİLEN-VDF / POLİBUTESTER / PVDF, NO:5/0 - NO: 6/0 - NO: 7/0 - NO: 8/0 TEK / ÇİFT İĞNE EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLYAMİD, NO:3 - NO: 2 - NO: 1 - NO: 0 - NO: 2/0 - 3/0 TEK / ÇİFT İĞNELİ EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLYAMİD, NO: 4/0 - NO: 5/0 - NO: 6/0 TEK / ÇİFT İĞNELİ EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLYAMİD, NO: 7/0 - NO: 8/0 - NO: 9/0 TEK / ÇİFT İĞNELİ EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLYAMİD, NO: 10/0 - NO: 11/0 - NO: 12/0 TEK / ÇİFT İĞNELİ EMİLEMEYEN ÖRGÜSÜZ CERRAHİ İPLİK, POLYAMİD, POLİPROPİLEN, PVDF, NO: 1 - NO: 0 - NO: 2/0 TEK İĞNELİ, LOOP ŞEKLİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 kullanılıyor mu peki bunlar? bi doktora sor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya al kendin bitane bistüri bide cımbızla kes al ben öle 7 dikişimi aldıydım bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 geçen cumartesi parmağımın ucuna bıçakla kastettim, 4 dikiş attılar. Neredeyse kopacakmış falan filan... Dediler ki 2 günde bir kontrol için göstermen lazım neyse ben her gün temizledim sargıyı yeniledim falan, baktım sıkıntı yok... bir yandan da nefes alamıyorum işten falan. Dün dikişleri danışmanlık verdiğim şirketin doktoruna aldırdım. yok lan böyle bir acı. kestiğimde bu kadar acımamıştı anasını satayım. iç kaldırıcı kısım hatta parmağın açılan uç kısmına uyuşturucu iğne yaparken adam iğneyle içeriden tırnağıma bastırdı falan o bile bu kadar olmadı yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dikiş alınıyor arkadaşlar insanları yalnış yönlendirmeyelim. sonra o arkadaşın içinde kalan iplik kalbine yürür, damarlara dolanır. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Dur son 5 yılda her birinden kaç tane alınmış bir sayısını çıkarayım sana. Malum hastanenin planlama departmanında çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aha belgeler geliyo. kaç laorx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 oho sahibi gelmiş, ben gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Ahaha yok ne uğraşacam. Ama alınıyor ve kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar