Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 alın lan size internet haritası, bi inceleyin sonra nereden kesip kaçak hat çekmek en uygunsa dalalım. İnternet hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Fransız polinezyasına çekilen fiber optik kablonun toplam hacmi adadan büyük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 su cok muazzam bir is ya sub-marine dosemek zaten yapabilen 2-3 tane sirket var dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kıbrısa baya yüklenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 o döşeyen şirketler köpekbalıklarına para verip kabloları koparttırıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 uber ulkeyiz diyorsun cikislar..1 istanbulda var bir de yalandan marmaris tarafinda..gananin ivory coastin bile bizden guclu fiber altyapisi var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 deadwoll said: Fransız polinezyasına çekilen fiber optik kablonun toplam hacmi adadan büyük sanırım. Adamlara bak ben beklemezdim, kısmet olursa ölmeden Bora Bora yapmak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bora Bora'ya gidip WoW oynıycan 16ms sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ben Ingiltere de 13 ms aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 deadwoll said: Bora Bora'ya gidip WoW oynıycan 16ms sdfk Haha, ping olarak belki iyidir :D CIA Factbook'a göre 2012'de 55 bin sabit hat ve 226 bin mobil telefon kullanıcısı varmış. Ülkenin 2009'daki internet kullanıcı sayısı ise 120 bin görünüyor. 8 mbps'lik sınırsız ADSL'e güncel kurla 60 küsür dolar istiyorlar. En fazla alabileceğiniz hız olarakta 8 mbps görünüyor yani maksimum paketleri. İki tane de operatörleri varmış :) MANA Viti edit: yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 quixef said: Ben Ingiltere de 13 ms aliyorum. WoW'da Frankfurt'a 200km mesafede otururken bile 20ms'ten aşağı görmedim ben ama LoL'de 8ms falan oluyordu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 uyduyla bi kıyaslama yapsak mesela? çok mu yavaş kalıyor optiğin yanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar