istanbulbeyfendisi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Kapattırsam bir sorun cıkar mı? turkcell tv ile fiber internet kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Özel bir taahhüt vermediysen çıkacağını sanmıyorum. Aslında durmasının bir sakıncası yok çünkü tamamen kullandığın kadar öde mantığında çalışıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ne gibi bir sorun çıkabileceğini hayal ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben alırken özellikle telefon almayacağımı belirtmeme rağmen telefon da tanımlamışlardı. sonra sözleşmede telefon istiyorumu işaretlediğimi iddia ettiler. sözleşmenin suretini istedim o zaman eheh yanlışlık olmuşa geçtiler. satan eleman prim mi alıyormuş telefon bağlattıkça neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 orc_lord said: Özel bir taahhüt vermediysen çıkacağını sanmıyorum. Aslında durmasının bir sakıncası yok çünkü tamamen kullandığın kadar öde mantığında çalışıyor olması lazım. 5 ila 15 lira arası alıyorlar kullanmasan bile. 5 lira bile olsa sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Superonline'ın ADSL'de yaklaşık 3. seneye girmek üzere fiberdeki gibi telefon hizmeti bulunuyor. Şuana kadar yaptığımız kullanımlar dışında farklı bir ücret ödemedik zaten o da ayda 1-2 TL'yli geçmedi. Otomatik tanımlanmış konuşma paketi gibi bir şey varsa belki o yansıyor olabilir bence bir kontrol ettirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Fiber de telefon hattı için ek ücret ödemiyorsun. Kullanmıyorsan fatura çıkmaz yani. Bir de telefon hattı ile alınca indirim oluyor genelde. Misal 50mbit 100gb akk 59tl diyor, sabit hat bağlayın dersen 49tl fiyat çekiyor. Sana bir zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 üstteki mesaj gibi aynen evet. ben de öyle indirimli kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar