funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kötüleme kısmı için vermemiştim onu aslında, sanayinin var olduğunu gösteren linkler içindi. elbet bir kocaeli değil. işimiz için en iyi yer olmadığını kabul ediyorum ancak türkiye'de ilk 5te olduğunu düşünüyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 olmaması da gerek zaten, zamanında kıyı şeridine kurulan her sanayi bölgesi bizim andaval siyasetcilerin demiryolu yatırımı yapmamasının sonucu, logistic'e para vermeyelim diye doganın anasını skenler, başta menderes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 dünyanın bütün ülkelerinde kıyı şeritleri önce sanayileşir/sanayileşti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 topiçimi naptınız siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 funq said: orc_lord said: Yurt dışından teklif geldiyse düşünmeye gerek var mı? :) yurtdışına gitmek istiyorum ama kalıcı olarak. yine geçici projelere çağırılıyorum ve o hayat zor. arap ülkeleri türki cumhuriyetler rusya ve şantiye ortamı falan, hoş değil. türki cumhuriyetlerde dolar olarak almıyo musun maaşı? sık dişini biriktir gel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Turki lirasi veriyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yurtdışı işi düşündüğünüz kadar kolay değil arkadaşlar. para kazandık biriktirdik ancak bir yere kadar dayanabilirsiniz şantiye hayatına. detaya girmek istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 abi bir mak.müh. için zor şehir izmir ama bu bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bence otomotiv/makine sanayisi daha gelişmiş bi yere taşınma vaktin gelmiş. Hem yeni yıl başladığı için şu an alımlar mevcut. Bursa(Tofaş ve Renault) veya sakarya(Mercedes/Toyota vs vs) gibi fabrikalara ve yan sanayiye mevcut illerde iş bulma şansın daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 üzülüyorum böyle şeyler duyunca yavaş yavaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 izmir mak. müh için çok zor ha imkansız değil ama tanıdık lazım sanırım bir arkadaş iş olanağı izmirde kısıtlı demişti kocaeli çevresi ist bakınman işini kolaylaştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bazı şeylere sahip olmak için comfort zone'dan çıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 arkadaşlar doğru söylüyosunuz ancak artık comfort zone u hakettim bence. iki sene yurtdışında kaldım 6 ay askerliği göze alıp döndüm, bu sürelerde yürüttüğüm bir ilişkim var ve artık yerleşik hayata geçmeli. 29 yaşındayım ben daha comfort zone mı sayılır yerimde yurdumda çalışmak istemem? ciddi bir soru bu öyle mi hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Doğduğun değil doyduğun yer lafı çok doğru bi laf. Gittiğin yerde kendi comfort zone unu oluşturursun zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 funq said: arkadaşlar doğru söylüyosunuz ancak artık comfort zone u hakettim bence. iki sene yurtdışında kaldım 6 ay askerliği göze alıp döndüm, bu sürelerde yürüttüğüm bir ilişkim var ve artık yerleşik hayata geçmeli. 29 yaşındayım ben daha comfort zone mı sayılır yerimde yurdumda çalışmak istemem? ciddi bir soru bu öyle mi hakkaten? abi dersen ki ben izmirde kalacağım. sana milyonerliğe uzanan haritayı da çizeriz mesele o değil. ama gidesin varsa durma diye dedim ben onu. yoksa duracaksan burada da fırsat kaynıyor nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 oldugun yerde istedigin sey yoksa, ya olan yere gidicen, ya olmak istedigin yerde ne bulursan onu yapican. en olmadi kendi isini kur izmirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ş ü k r ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 h ak l ı b e y l e r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 chrome bana istanbulda milyoner olma haritası çiz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 d o m i n a t i n g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Benim de gorustugum izmirde merkezi olan yabanci firmalar izmir icin muhendis bulamiyoruz demislerdi Is arama sureci zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 jacabo said: izmirde merkezi olan yabanci firmalar izmir icin "düzeltme"- asgari ücrete çalışacak- muhendis bulamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 panpa o değilde tr dışında fazla mı kaldın unutmussun memleketi. en kurumsal firmada dahi bi tanıdığın varsa geri dönüş olur. öbür türlü beklersin nefret ediyorum bu ülkeden. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Karag8z said: jacabo said: izmirde merkezi olan yabanci firmalar izmir icin "düzeltme"- asgari ücrete çalışacak- muhendis bulamiyoruz Yok abi gayet min 3k maas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hangi firmalarmış ya onlar tanışsak severler beni bence ingilizce falan gırla hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar