Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye'de izmir'de işsizlik, kariyer siteleri ve linkedin

funq

Öne çıkan mesajlar

kötüleme kısmı için vermemiştim onu aslında, sanayinin var olduğunu gösteren linkler içindi. elbet bir kocaeli değil.

işimiz için en iyi yer olmadığını kabul ediyorum ancak türkiye'de ilk 5te olduğunu düşünüyorum en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:

orc_lord said:

Yurt dışından teklif geldiyse düşünmeye gerek var mı? :)

yurtdışına gitmek istiyorum ama kalıcı olarak. yine geçici projelere çağırılıyorum ve o hayat zor. arap ülkeleri türki cumhuriyetler rusya ve şantiye ortamı falan, hoş değil.

türki cumhuriyetlerde dolar olarak almıyo musun maaşı? sık dişini biriktir gel işte
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar doğru söylüyosunuz ancak artık comfort zone u hakettim bence.

iki sene yurtdışında kaldım 6 ay askerliği göze alıp döndüm, bu sürelerde yürüttüğüm bir ilişkim var ve artık yerleşik hayata geçmeli. 29 yaşındayım ben daha comfort zone mı sayılır yerimde yurdumda çalışmak istemem? ciddi bir soru bu öyle mi hakkaten?
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:

arkadaşlar doğru söylüyosunuz ancak artık comfort zone u hakettim bence.

iki sene yurtdışında kaldım 6 ay askerliği göze alıp döndüm, bu sürelerde yürüttüğüm bir ilişkim var ve artık yerleşik hayata geçmeli. 29 yaşındayım ben daha comfort zone mı sayılır yerimde yurdumda çalışmak istemem? ciddi bir soru bu öyle mi hakkaten?

abi dersen ki ben izmirde kalacağım. sana milyonerliğe uzanan haritayı da çizeriz mesele o değil. ama gidesin varsa durma diye dedim ben onu. yoksa duracaksan burada da fırsat kaynıyor nedir yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...