funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 işsizlikte 1 ayı doldurmama saatler kala acaba bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum, fikir bilgi veren olursa minnettar olucam. mezun olup yurtdışında 2 projede çalıştıktan sonra geri gelip askerliğini bitirmiş bir mühendisim. geleli 1 ay oldu işte ve iş arayışım canhıraş sürmese de yeterince hareketli olmadığını düşünüyorum. daha önce türkiye için iş aramadım çevremden ne gördüysem onu biliyorum. eleman net, kariyer var birkaç da sitenin kendi kariyer sayfası var başvurduğum. şehir dışından yurtdışından birden fazla proje için teklif aldım ancak izmir'de kalmak istiyorum, reddettim. öncelikle kariyer komple reklam sitesi gibi geliyor bana, yalan o ilanlar hep değil mi? aradığını falan sanmıyorum çünkü o elemanların kimseyi. linkedin'den de ben bilişimciler dışında iş bulan fayda gören duymadım. bu fikirlerim hep yoz fikirler mi yoksa haklı mıyım? nereden aramalıyım ki başka sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ne mühendisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 askerden geldikten 2.5 ay sonra bir işte çalışmaya başladım. geldikten 2 hafta sonra başvuru spamlemiştim dönmeleri 1 - 1.5 ay sürdü anca işte beğendiğim bir iş buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kariyer.nette 5 aydır aynı ilanlar duruyo sanırım benim işle alakalı. sürekli aynı firma ve pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ne bildiğin değil, kimi tanıdığım önemli demişti birisi bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Daemir said: ne mühendisisin makine mühendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 mezun çok ondandır bir de başvurduğunuz ilanı arayın diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: mezun çok ondandır bir de başvurduğunuz ilanı arayın diyorlar ilana başvurup şirketi mi arıycakmıştık? ne söylenir ki? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kuzenim hala işsiz, ne umutlarla okudu okulu sasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yurt dışından teklif geldiyse düşünmeye gerek var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben başvurmuştum son durum nedir sizin ilana öyle böyle uygunum filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 orc_lord said: Yurt dışından teklif geldiyse düşünmeye gerek var mı? :) yurtdışına gitmek istiyorum ama kalıcı olarak. yine geçici projelere çağırılıyorum ve o hayat zor. arap ülkeleri türki cumhuriyetler rusya ve şantiye ortamı falan, hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: ben başvurmuştum son durum nedir sizin ilana öyle böyle uygunum filan gözüme kestirdiğim şirketleri yarın arıyım ben o zaman, eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yani ne yapcan ki ekstradan tanıdığın yoksa şirkette üst düzey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: yani ne yapcan ki ekstradan tanıdığın yoksa şirkette üst düzey e tabi, bide ne kaybederim dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ta$ak mı geçiyon lan her mesajı alıntıladın yardımcı olmaya çalışıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 funq said: Daemir said: ne mühendisisin makine mühendisiyim makina için izmirin piyasası zayıf, olan da manisada zaten, izmir'den gel git yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: ta$ak mı geçiyon lan her mesajı alıntıladın yardımcı olmaya çalışıyoz ne taşağı yav :/ YAPMIYORUM ALINTI TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bu da benim gibi gözü tok işarayan asdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 abi gözü tokluk değil izmir'de kalmak istiyorum artık ya da kalıcı olarak gitmek. kalıcı olarak istenecek kadar değerli değilim şu anda. alıntı yapmıyorum mesaj gelmesin diye dikkat ettiysen bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yani bi de işin tüm boyutlarını dusunmek gerek, makina muhendisisin bak analitik dusuncenin tavan yaptıgı bi meslek. İzmir en başta turizm kenti, sanayi kenti degil, sanayi kenti yapmaya calısmak da yanlıs, bir kente 10 tane misyon yuklemek yanlıs, izmir izmirden ibaret, bi sehre 1 den fazla misyon yuklemeye kalkarsan bokun icine batmıs olan kocaeli istanbul gibi olur, o yuzden meslegin sanayi bölgelerine yakın yerlerde iş ararsan rahat edersin, ha eger illa izmir diyosan arge-muhendislik buroları, unıversiteler gibi yerlerde is aramanı tavsiye ederim. bir makina muhendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben buna katılmıyorum. https://eksisozluk.com/entry/35590313 misila bunun manisası kemalpaşası aliağası çiğlisi var, buralarda iş az değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 abi bunun kotulemekle alakası yok, ac bak ithalat ihracat rakamlarına, calısan sirketlere, üretime, izmirde sanayi yok, bu bilindik bir şey, kotu bi sey demiyorum bak. İzmir de sanayi olması da yanlıs zaten. Miami'nin gobegine otosan agır sanayi kurar mıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kermit said: kariyer.nette 5 aydır aynı ilanlar duruyo sanırım benim işle alakalı. sürekli aynı firma ve pozisyon olm firmalara para veriyolar heralde o pozisyonlar kapansa bile açık tutun diye. sen de üye olup şansını deniysun, dönmüyolar bile. hani pozisyon doldu falan bile denmiyo. karıyer sitelerinin de boku cıktı. liberal dünyada hertürlü orospu çocukluk mübah çünkü. amk cep telefonuna sabahtan beri gelen mesajları okuyorum, yok medlife yok ahmetler rezidans yok mahmutbey hastanesi. bu ne abi, kim hangi götle bu reklamları dayıyo. herneyse bu başka konu ama anafikir aynı. herşeyin pazarlandığı bir ortam haline geldi türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Abi tamam belli başlı sanayi kurulusları elbet olacak ama o dedigin yerlerin hic biri advance sanayi degil, yani kısaca izmir bir makina muhendisinin cok cok rahat iş bulabilecegi bir şehir degil, bunu demeye calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar