barnacle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hangisi sizce? 13" 3400 vs 2700 TL fiyat. air in yenisi çıkıyor retina. yeni vergi nedeniyle zam da gelecek bunlara keşke yılbaşından önce alsaymışım dedim. ama kararsızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 donanım gerektiren bir şekilde kullanmayacağım bu arada. ikisi de işimi görüyor. air aslında bana uygun ama yenisi çıkınca ikinci eli ölür mü fln? iki sene sonra satmak istersem naparım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aralarında uçurumlar yok zaten, eğer cpu gücüne ihtiyacın varsa pro çak. ağırlık olarak yarım kilo fark var, taşıma konusunda sıkıntı çekmezsin. bir de prolar artık standart 8gb ram ile geliyor, üstüne ssd yapıştırırsan(tu) imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 air'in yenisi çıkıyor retina istihbaratını hangi steve jobs'tan aldığını sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 http://www.macrumors.com/roundup/retina-macbook-air/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 air yetti bana açıkcası, ps, lr, capture one birde final cut inanılmaz akıcı olmasada gayet iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar