ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Shean said: Sen onu yazarken uzun uzun "haklısın, unutmuşum o türkçe kuralını" falan yazıcaktım da dedim bunlar hakediyor mu bu nazik tavrı? şu an kendimden utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 @chrome, konuyu götçüydük diye bağlayan biri için, sakin sakin imla kuralı açıklayanları üzdün. Olsun, canın sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ne diyem abi mahmut diyem ya artık sdfogjsfd elimden geleni yapıyorum en çok sakin kalmak için bu ikili meriç ve onların meriçlik yaptıkları kıza karşıda uzun süredir bu kadar saçma bir tartışmada, sinirlendirilen taraf olmamıştım. o yüzden alışık değilim ve saçma saçma cümleler kurarsam gözardı edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Aluriel said: piramitten banlenirsiniz umarım alayınız hep bana bu laf. ne yazsam tepemdesin lan. pis herif, nefret ediyorum senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sen de mi kızgınlık dönemindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Shean said: Theridone said: hatun araklayacagim diye evde kedi tutarsan olacagi budur. simdi git ve yataginda yuzustu agla ayaklarin kicina vura vura. ben margaritami icerken mericlik yapacagim. adios retardos. ühühühü gözlüklü asosyal beni ezdi ühühühüü asosyal mi, ask olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kedinin sıçacağı yeri kendi odan olarak belirlediğin an kediye kızma hakkını kaybetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 @Shean, Tamam özür dilerim. Kızdırmak için yaptım. Kızma. Ama kediye de iyi davran lütfen, yazıktır. Sev onu. Bilerek yapmıyor o seni rahatsız edecek hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Ahahha cok eglenceli lan http://www.troll.me/images/the-silly-sasuage/dont-feed-the-attention-whore-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 editör içimizden birine sürtük diyor. dikkat sürtüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 jacabo said: sen de mi kızgınlık dönemindesin ben pms donemimdeyim cikolataya ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bir de konuyu ilk açarken "ulan kediye bak kaçmak için sıçıyor" falan diyordum ben. millet başlamış "nasıl odaya kitlersin sen" "nasıl yaparsın bunu" falan diye saldırıyorlar direk. hayır bir durun diye anlatıyorsun, bu sefer haklı olmadığın yerden gene saldırmaya devam ediyorlar. çünkü haksız çıkmak istemiyorlar. telelele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 editör -007- diye bir kullanıcı adı vardı abi. unity101 vardı. onlar da sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Misir cuvalinda kaybolan.jpg pls Telden koyamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ivy said: @Shean, Tamam özür dilerim. Kızdırmak için yaptım. Kızma. Ama kediye de iyi davran lütfen, yazıktır. Sev onu. Bilerek yapmıyor o seni rahatsız edecek hareketleri. Biliyorum yav seviyorum kedimi zaten. Ona pislik vs diye hitap etmek, sanki küçük çocuğuma kerata dermişim gibi. Tamamen tatlı diyeceğime pislik diyorum. Garip bir seçim benimkiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Adım attım, özür diledim yahu daha ne yapayım? Sen de Rıdvan'dan özür dile, çocuğa hakaret ettin. Ha umursamadı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Shean said: bir de konuyu ilk açarken "ulan kediye bak kaçmak için sıçıyor" falan diyordum ben. millet başlamış "nasıl odaya kitlersin sen" "nasıl yaparsın bunu" falan diye saldırıyorlar direk. hayır bir durun diye anlatıyorsun, bu sefer haklı olmadığın yerden gene saldırmaya devam ediyorlar. çünkü haksız çıkmak istemiyorlar. telelele. topiği görünce nasıl da şaşıracak çarıklılar XD XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar: 1. ivy 2. Shean 3. Aluriel gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 idilik said: şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar: 1. ivy 2. Shean 3. Aluriel gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd gerçek bir hekır olsam hepsine hayatı zindan ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Lütfen bana hayatı zindan etmeyin, heklemeyin de. Rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 gozumu bir actim garbage dayim. http://youtu.be/-UisCCnpFZI?t=1m29s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bi gün köyümüze eski üyelerden bir elf kızı geldi ve bizi aşağıladı. işte o gün büyük bir hekır olmaya yemin ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Theridone said: jacabo said: sen de mi kızgınlık dönemindesin ben pms donemimdeyim cikolataya ihtiyacim var. Ahahhhaaa kiyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 şaka şaka, herkesi çok seviyorum ben. gerçek bir hekır da olsam tam hayatı zindan edecekken vazgeçerdim. kıyamam kimseye zarar veremem ben. inşallah hepinizin çok güzel hayatları olur, günleriniz harika geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar