Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedim pislik mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shean said:

Sen onu yazarken uzun uzun "haklısın, unutmuşum o türkçe kuralını" falan yazıcaktım da dedim bunlar hakediyor mu bu nazik tavrı?

şu an kendimden utandım.
Mesaj tarihi:
@chrome, konuyu götçüydük diye bağlayan biri için, sakin sakin imla kuralı açıklayanları üzdün.

Olsun, canın sağ olsun.
Mesaj tarihi:
ne diyem abi mahmut diyem ya artık sdfogjsfd

elimden geleni yapıyorum en çok sakin kalmak için bu ikili meriç ve onların meriçlik yaptıkları kıza karşıda uzun süredir bu kadar saçma bir tartışmada, sinirlendirilen taraf olmamıştım. o yüzden alışık değilim ve saçma saçma cümleler kurarsam gözardı edin.
Mesaj tarihi:
Shean said:

Theridone said:

hatun araklayacagim diye evde kedi tutarsan olacagi budur. simdi git ve yataginda yuzustu agla ayaklarin kicina vura vura.

ben margaritami icerken mericlik yapacagim.

adios retardos.

ühühühü gözlüklü asosyal beni ezdi ühühühüü

asosyal mi, ask olsun.
Mesaj tarihi:
@Shean, Tamam özür dilerim. Kızdırmak için yaptım. Kızma.

Ama kediye de iyi davran lütfen, yazıktır.

Sev onu. Bilerek yapmıyor o seni rahatsız edecek hareketleri.
Mesaj tarihi:
bir de konuyu ilk açarken "ulan kediye bak kaçmak için sıçıyor" falan diyordum ben. millet başlamış "nasıl odaya kitlersin sen" "nasıl yaparsın bunu" falan diye saldırıyorlar direk. hayır bir durun diye anlatıyorsun, bu sefer haklı olmadığın yerden gene saldırmaya devam ediyorlar. çünkü haksız çıkmak istemiyorlar. telelele.
Mesaj tarihi:
ivy said:

@Shean, Tamam özür dilerim. Kızdırmak için yaptım. Kızma.

Ama kediye de iyi davran lütfen, yazıktır.

Sev onu. Bilerek yapmıyor o seni rahatsız edecek hareketleri.

Biliyorum yav seviyorum kedimi zaten. Ona pislik vs diye hitap etmek, sanki küçük çocuğuma kerata dermişim gibi. Tamamen tatlı diyeceğime pislik diyorum. Garip bir seçim benimkiside.
Mesaj tarihi:
Adım attım, özür diledim yahu daha ne yapayım?

Sen de Rıdvan'dan özür dile, çocuğa hakaret ettin.

Ha umursamadı ama olsun.
Mesaj tarihi:
Shean said:

bir de konuyu ilk açarken "ulan kediye bak kaçmak için sıçıyor" falan diyordum ben. millet başlamış "nasıl odaya kitlersin sen" "nasıl yaparsın bunu" falan diye saldırıyorlar direk. hayır bir durun diye anlatıyorsun, bu sefer haklı olmadığın yerden gene saldırmaya devam ediyorlar. çünkü haksız çıkmak istemiyorlar. telelele.

topiği görünce nasıl da şaşıracak çarıklılar XD XD
Mesaj tarihi:
şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar:

1. ivy
2. Shean
3. Aluriel

gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd
Mesaj tarihi:
idilik said:

şu ana kadr chrom'un nefret listesinde olanlar:

1. ivy
2. Shean
3. Aluriel

gerçi uludere'li konularda Aluriel'e ben de gıcık oluyorum, ama hayvanlı konularda bir şikayetim yok kendisinden. sjfghsjd

gerçek bir hekır olsam hepsine hayatı zindan ederdim.
Mesaj tarihi:
şaka şaka, herkesi çok seviyorum ben. gerçek bir hekır da olsam tam hayatı zindan edecekken vazgeçerdim. kıyamam kimseye zarar veremem ben. inşallah hepinizin çok güzel hayatları olur, günleriniz harika geçer.
  • Yeni Oluştur...